retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
pictore....MAI DA-TE'N SCARBA DE JAVRA CE ESTI......ia citeste aici......cu gura aia iti pupi familia?
modigliani scrie:Bai sluga , tu chiar esti bulangiu ? ( chit ca-mi risc banarea , nu ma pot abtine !!!!! )fan G E R U L A scrie:alte **** despre dacoget
Si tu si Lache ala de burebist infantil ( vezi Doamne sunteti doi !) !!!
Ce pielea mea infectati tot si din orice ? Ce vrea dementu' ala cu boxu' lui , cu chilele lui peste ale lu' Adelin si cu PLM de pistol ce are el ??? Ce dracu'-i aici , Pleistocen ?
Ia mai duceti-va-n 9300 de organe ale 9300 de utilizatori pe care-i **** la cap cu basini ieftine !
Sa-i spui la fraieru' ala de stapan-tu ca n-am uitat deloc cum ma ameninta pe mine si pe Indian ca nush ce ne-o suge el cand ne-o prinde pe garla ! Sa-i mai spui si ca n-am decat 70 de kile si ca abia astept sa ma-npuste !!!!!! Si daca nu trage primu' ii F.U.T o planetara dupa ceafa de vomita copii cruzi ! Ai auzit ????? Ma P.I.S. si pe el si pe toate clonele ce si le inventeaza , si pe labageala lui de forum si pe toate figurile lui de ziarist cult ! E mai prost ca o basina d-a mea ! Asa sa-i spui !!!!! Sa-i spui c-am zis io si-am zis-o-n vazu' lumii !
Este cel mai retard personaj din intreaga istorie a omenirii , un bolnav mintal , un posedat incult , un looser de tot shitul !
Si sa tii minte cum am scris eu ca este , ca sa povestesti la batranete cum era ala de i-o sugeai tu cu patima ! ....... Boule !
- modigliani
- veteran
Mai baiatule ! Aia a fost o exceptie de care nu ma dezic ! L-am injurat p-ala cum mi-a venit la gura ..... pentru ca merita , pentru ca aveam o stare proasta , pentru ca eram matol ! Cu toate astea , repet , nu ma dezic de ce i-am spus !
Insa tu , prin tot ce postezi , prin orice si oricum te adresezi oricarui combatant de idei ..... PUTI !
Esti un interlop ordinar , un agarici ce nu stii sa-ti rtezolvi problemele decat cu paru' sau cu pusca , esti un neandertal cu impresii de miez afacerist !
Tot ce tu consideri despre tine ca poate fi un atu in fata acestei comunitati este fix ..... organul meu ! ( scuze colectivului pentru trimitere ) .
.........................................................
Prin tot ceea ce faci , prin oprice-ai spune , prin orice gest ai fata de utilizatori , prin cum privesti pescuitul , prin spumele ce le arati neputandu-te controla la modul matur , prin ...... tot ceea ce esti si ce reprezinti ....... TU NU AI CE CAUTA PE ACEST FORUM !!!
..........................................................
catre colectivul de moderare :
cat timp acest neghiob salbatic , violent , nesportiv , recalcitrant , barbar , etc , ...... are contul activ pe acest forum imi rezerv placerea de a ma retrage ostentativ din orice discutii si din orice subiect .
Nu am cum sa pot afirma vreodata ca fac parte din ..... ceva , orice ar fi acel ceva, cu acest ins . Ramane strict la latitudinea dumneavoastra cu cine defilati in continuare , si cam cu ce fel de oameni inmultiti paginile discutiilor . Si mai ales cam cu ce fel de interventii .
Multi au iesiri , am avut si eu , imi cer scuze pentru acele cateva ,, deraieri " , insa astuia-i tolerati chiar orice ! Faceti ce-aveti de facut sau ceea ce simtiti ca-i normal .
Multumesc .
Insa tu , prin tot ce postezi , prin orice si oricum te adresezi oricarui combatant de idei ..... PUTI !
Esti un interlop ordinar , un agarici ce nu stii sa-ti rtezolvi problemele decat cu paru' sau cu pusca , esti un neandertal cu impresii de miez afacerist !
Tot ce tu consideri despre tine ca poate fi un atu in fata acestei comunitati este fix ..... organul meu ! ( scuze colectivului pentru trimitere ) .
.........................................................
Prin tot ceea ce faci , prin oprice-ai spune , prin orice gest ai fata de utilizatori , prin cum privesti pescuitul , prin spumele ce le arati neputandu-te controla la modul matur , prin ...... tot ceea ce esti si ce reprezinti ....... TU NU AI CE CAUTA PE ACEST FORUM !!!
..........................................................
catre colectivul de moderare :
cat timp acest neghiob salbatic , violent , nesportiv , recalcitrant , barbar , etc , ...... are contul activ pe acest forum imi rezerv placerea de a ma retrage ostentativ din orice discutii si din orice subiect .
Nu am cum sa pot afirma vreodata ca fac parte din ..... ceva , orice ar fi acel ceva, cu acest ins . Ramane strict la latitudinea dumneavoastra cu cine defilati in continuare , si cam cu ce fel de oameni inmultiti paginile discutiilor . Si mai ales cam cu ce fel de interventii .
Multi au iesiri , am avut si eu , imi cer scuze pentru acele cateva ,, deraieri " , insa astuia-i tolerati chiar orice ! Faceti ce-aveti de facut sau ceea ce simtiti ca-i normal .
Multumesc .