popo....mai subtire tata ca ti se umfla o vena pe tampla.....la varsta ta se moare si din mai putin.old_radu scrie:...de la un GUNOI (fomistul crysst) ca si el nu ai la ce sa te astepti
...hai gunoiule , varsa-ti veninul , sa vedem daca mai ai si alte fete ascunse
...da-ti arama pe fata...
retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@Ariann, inainte sa bagi botul verifica si tu daca e curat...ia vezi cine a bagat primul familia la inaintare.....old Popo....chiar el.crysst scrie:prietene....nu stiu daca ai inteles.....e la tine in frigider de ieri......old_radu scrie:...eu zic sa o "consumati" in familie , cel putin rudele de gradul intaicrysst scrie:...
da-mi voie sa cred ca totusi dupa posturile tale chiar iti face placere sa mananci carne....
...asa nu te costa nici transportul
in plus ai dus mica noastra sicana la un nou nivel, nivel in care ai inclus familia.....ai grija ca nu e bine.
@ crysst
...vrei sa demonstrezi ca apelativul "GUNOI" este putin spus referitor la persoana ta ?
...dupa comportamentul tau , ai reusit sa demonstrezi ca inafara caracterului infect pe care il ai , mai suferi si de schizofrenie ... cel putin
...sa ne zici cand termini ca sa putem sa-ti dam nota finala...

...vrei sa demonstrezi ca apelativul "GUNOI" este putin spus referitor la persoana ta ?
...dupa comportamentul tau , ai reusit sa demonstrezi ca inafara caracterului infect pe care il ai , mai suferi si de schizofrenie ... cel putin
...sa ne zici cand termini ca sa putem sa-ti dam nota finala...

...esti din ce in ce mai slab in replici ...GUNOIULE !
...ziceai ca daca primesti o palma dai doua in locul ei si acum cedezi atat de usor ?
...oricum , lumea este lamurita din ce specie faci parte , am reusit sa te fac sa-ti prezinti singur "CV-ul" si in mod sigur vei ramane o figura remarcanta in istoria acestui forum alaturi de alte cateva personaje "faimoase"...Serbanel
...GUNOIULE !

...ziceai ca daca primesti o palma dai doua in locul ei si acum cedezi atat de usor ?
...oricum , lumea este lamurita din ce specie faci parte , am reusit sa te fac sa-ti prezinti singur "CV-ul" si in mod sigur vei ramane o figura remarcanta in istoria acestui forum alaturi de alte cateva personaje "faimoase"...Serbanel

...GUNOIULE !