retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 21:59

old_radu scrie:@ crysst

rad si curcile despre naivitatea ta
in cazul nostru curcile fiind gasca de sacali care te sustinea si care iti cere sa vii la scena deschisa sa declari ca a fost o gluma, nu? ca parca ei radeau......de naivitatea mea.

pentru restul care inca nu stiu cine e old radu...nu e frumos sa dai din PM dar asta este...mea culpa

primul:

...tine minte , in caz ca ajungi la "mititica" (io sper sa nu se intample ) , sa ai tot timpul margarina ...o sa-mi multumesti mai tarziu

al doilea:

...ai tupeu....dar asta nu ajunge
...ti-am vazut pozele, iti stiu moaca si crede-ma ca te-am citit
...esti unul usor de dus de nas care daca face 10 flotari e terminat fizic
...sper sa nu folosesti margarina decat unsa pe paine , dar totusi nu uita sfatul meu...intradevar mi-a folosit....simteam mai putin hemoroizii "partenerei" mele...

al treilea:

...vezi ca nu esti atent ?
...da , le-o trageam unora , dar nu ca tine . Tu esti din categoria alora care o fac pentru 2 tigari
...ultima speta de poponar , cea mai de jos subspecie

mesajele astea mi le trimitea old radu....judecati voi daca sunt la misto sau nu.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 16 Noi 2010, 22:09

Eu spun ca sunt la misto, ca si multe din postarile tale. Multa zarva, pentru nimic pana la urma. Treziti-va la realitate! Cred ca si mesajele tale private nu erau foarte normale(multa carne in frigider, cum zici tu), drept urmare raspunsurile(daca au fost acelea)

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 22:15

iovys scrie:Eu spun ca sunt la misto, ca si multe din postarile tale. Multa zarva, pentru nimic pana la urma. Treziti-va la realitate! Cred ca si mesajele tale private nu erau foarte normale(multa carne in frigider, cum zici tu), drept urmare raspunsurile(daca au fost acelea)
nu ti se pare cam ciudat modul de a ma jigni daca si eu l-am jignit? sau cum sa faci misto de cineva zicand ca tu esti poponar.....

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 16 Noi 2010, 22:16

@ crysst
..asa cum am zis , om de cuvant... :lol:
...ce zici?...am acordul tau sa postez primul "mp" primit de la tine ?
...ai atata sange in instalatie incat sa iti dai acordul ?

BOTANISTULE ! :lol: :lol: :lol:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 16 Noi 2010, 22:22

Dar tie nu ti se pare cam ciudat faptul ca el sa-ti spuna ca este poponar dupa ce tu l-ai jignit????
Eu zic sa o lasati balta, oricum subiectul topicului a fost demult depasit.
Sanatate!

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 16 Noi 2010, 22:23

eu nu mai stiu ce sa mai zic :shock: acelasi persoane,acelasi discutii ,intrigi si intepaturi,parca as reciti o carte de mai multe ori pe majoritatea din topicuri fara suparare dar cred ca intreceti orice masura pe bune :D fir intins tuturor :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Noi 2010, 22:29

crysst scrie:niste chestii de ordin intim
Mai baiatule , uite cum vad io ca sta treaba :

Ti-a dat cineva MP-uri ca se F.U.T.E-*** ? Se cheama in lumea civilizata ca a avut cumva-n-trun fel incredere-n tine . Ti-ai batut joc de increderea aluia . Asa vad io treaba , sa fii sanatos !

Concluzie : esti total lipsit de bun simt si de simt etic .

.................................................................

Ti-a spus tot forumu' ca nu-i bine cum gandesti si cum reactionezi la ..... reactiile altora ? Ti-a spus ! Tu o tii p-a ta de zici ca tu ai inventat F.U.T.U.T.U' si pe noi ne-a adus barza ! Nenicule , cand doi iti spun ca esti matol ..... du-te si te culca !

Concluzie : esti narcisist !

..................................................................

Mi-ai dat prin MP ..... MP-urile ce zici ca le-ai primit de la un bulangiu ? Mi le-ai dat ! Personal mi se fix rupe de ce fel de confesiuni atragi tu pe forumuri . Chiar am alte scopuri prin activitatea mea de seara cu seara in comunitatile de pescari SPORTIVI din tara asta . m

Concluzie : esti mereu pe langa ce ne intereseaza de la aceste forumuri !

..................................................................

Ti-am spus ca au bagat astia polei , si ai grija cum calci ? Ti-am spus ! Asta inseamna ca nu mai imi trezesti niciun fel de interes ca om . PUNCT ! Ai dovedit prin EXTREM DE MULTE interventii ca esti dintr-o lume in care nu-mi propun sa calc . Tu le ai p-ale tale , noi le avem p-ale noastre , samd .

Concluzie : Nu ne potrivim !

....................................................................

Pot s-o tin asa pana maine , si cu putin ajutor din partea ta ..... pana la adanci batraneti ! Indiferent ca vei decide in marinimia ta sa ma trimiti la origini !
Decid insa sa stau deoparte de lumea interlopa , de indivizi inzestrati cu pusti si pistoale , de oameni ce-si rezolva problemele cu paru' , de facut bani din orice si cu orice pret , din a prinde peste si dintr-o flegma pe asfalt , etc . Prefer o lume a superioritatii spirituale , a umorului fin , a ,, injectiilor " nedureroase din discutii , a schimbului elegant de replici , de ,, punerea mingiei la fileu " , ...... in sfarsit , n-are rost sa dezvolt , oricum n-ai cum sa intelegi .

..........................................................................

Ca sa si stii de ce anume-ti dedic replica asta , ca sa intelegi de ce te fac de KKT pe forum , amice , ....... ala de ti-a dat MP cu cum o suge el ...... CHIAR A AVUT INCREDERE IN TINE ! Treaba lui despre cum isi confera orgasmele , il priveste , nu ma intereseaza ! Insa tu esti cea mai putin potrivita persoana in a umbla pe forumuri ,, vomitand " fara scrupule ce ti-a zis ala . Eu asta o numesc ....... CONFIDENTIALITATE ! Este un sentiment de ordin uman , de ordin inalt ! Ce-ti trebuia tie sa-mi trimiti mie ce ti-a trimis bulangiu' ala ? Mi se rupe mie de problema lui ! Ai inteles ?

Ai inteles de fapt ce vreau sa spun in general ????????

..................................................................................

Prezenta mea pe acest tip de forumuri este ...... INTERACTIUNEA mea cu oamenii ! Oameni ! Prin definitie fizica si morala ! Prin acte ce-i definesc superiori printre mamifere .......

( pierd vremea . Inchei postarea )

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 22:44

pictore...am inteles sub tratament reactionezi ca o prietena parasita....ai baut gaz? imi zici ca nu te mai interesez, ca nu iti mai trezesc nici un interes ca om,...ca nu mai vrei sa auzi nimic de mine....ca fac parte dintr-o lume in care tu nu vrei sa calci....ca vrei sa stai departe de lumea mea, lumea interlopa cu pistoale...baiete, ESTI NEBUN? te-am rugat eu vreodata sa faci asta?....vezi prin arhive...in afara de pm asta care ti-am trimis ti-am mai raspuns eu la vre-un post pe forumul asta sau pe al tau? te-am sprijinit eu cu vre-o postare sau te-am atacat cu vreuna? prietene pentru mine ai fost un 0 de cand ai intrat pe forumul asta......e adevarat un 0 cu fata (ca te vazusem....dar tot un 0)....drept urmare ce tot balmajesti ca te lepezi de mine? esti cu capu.....noi in afara de ultimele tale atacuri asupra mea nu am avut nimic de a face unu cu altu.....
Tu traiesti in lumea ta unde ai impresia ca toti iti sunt discipoli iar eu sunt unu care a luat-o pe aratura si tu ca un mentor ce esti te lepezi de mine? ESTI NEBUN?...nu te cunosc, nu ma cunosti.....lumea are draq impresia citind tampeniile pe care le scrii poetic ca noi suntem prieteni vechi iar tu acum ti-ai dat seama ca am luat-o pe calea gresita si desi ai incercat nu ai reusit drept urmare nu poti fi raspunzator de actiunile mele....BA......nu am nici o treaba cu tine, nu am avut nu o sa am....AI TRAS CEVA PE NAS SI NU TI-AI REVENIT?

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 16 Noi 2010, 22:47

io zic,spre regretul meu ca sunteti praf ...certati-va fratilor in particular pe telefoane pe sms-uri,lasa-ti naibii forumul pentru chestii pescaresti

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Noi 2010, 22:52

crysst scrie:pictore...am inteles sub tratament reactionezi ca o prietena parasita....
Tu nu esti in stare sa raspunzi decat dand conotatii sexuale spuselor tale ? Te intreb din pura curiozitate .

Oricum ,, I am out " . Daca e sa intelegi ceva ...... bine . Daca nu ...... nu .
Andreiu_nustiucat scrie:io zic,spre regretul meu ca sunteti praf ...
Ai hemoroizi ????? Te mananca ???

Scrie răspuns