crysst scrie:niste chestii de ordin intim
Mai baiatule , uite cum vad io ca sta treaba :
Ti-a dat cineva MP-uri ca se F.U.T.E-*** ? Se cheama in lumea civilizata ca a avut cumva-n-trun fel incredere-n tine . Ti-ai batut joc de increderea aluia . Asa vad io treaba , sa fii sanatos !
Concluzie : esti total lipsit de bun simt si de simt etic .
.................................................................
Ti-a spus tot forumu' ca nu-i bine cum gandesti si cum reactionezi la ..... reactiile altora ? Ti-a spus ! Tu o tii p-a ta de zici ca tu ai inventat F.U.T.U.T.U' si pe noi ne-a adus barza ! Nenicule , cand doi iti spun ca esti matol ..... du-te si te culca !
Concluzie : esti narcisist !
..................................................................
Mi-ai dat prin MP ..... MP-urile ce zici ca le-ai primit de la un bulangiu ? Mi le-ai dat ! Personal mi se fix rupe de ce fel de confesiuni atragi tu pe forumuri . Chiar am alte scopuri prin activitatea mea de seara cu seara in comunitatile de pescari SPORTIVI din tara asta . m
Concluzie : esti mereu pe langa ce ne intereseaza de la aceste forumuri !
..................................................................
Ti-am spus ca au bagat astia polei , si ai grija cum calci ? Ti-am spus ! Asta inseamna ca nu mai imi trezesti niciun fel de interes ca om . PUNCT ! Ai dovedit prin EXTREM DE MULTE interventii ca esti dintr-o lume in care nu-mi propun sa calc . Tu le ai p-ale tale , noi le avem p-ale noastre , samd .
Concluzie : Nu ne potrivim !
....................................................................
Pot s-o tin asa pana maine , si cu putin ajutor din partea ta ..... pana la adanci batraneti ! Indiferent ca vei decide in marinimia ta sa ma trimiti la origini !
Decid insa sa stau deoparte de lumea interlopa , de indivizi inzestrati cu pusti si pistoale , de oameni ce-si rezolva problemele cu paru' , de facut bani din orice si cu orice pret , din a prinde peste si dintr-o flegma pe asfalt , etc . Prefer o lume a superioritatii spirituale , a umorului fin , a ,, injectiilor " nedureroase din discutii , a schimbului elegant de replici , de ,, punerea mingiei la fileu " , ...... in sfarsit , n-are rost sa dezvolt , oricum n-ai cum sa intelegi .
..........................................................................
Ca sa si stii de ce anume-ti dedic replica asta , ca sa intelegi de ce te fac de KKT pe forum , amice , ....... ala de ti-a dat MP cu cum o suge el ...... CHIAR A AVUT INCREDERE IN TINE ! Treaba lui despre cum isi confera orgasmele , il priveste , nu ma intereseaza ! Insa tu esti cea mai putin potrivita persoana in a umbla pe forumuri ,, vomitand " fara scrupule ce ti-a zis ala . Eu asta o numesc ....... CONFIDENTIALITATE ! Este un sentiment de ordin uman , de ordin inalt ! Ce-ti trebuia tie sa-mi trimiti mie ce ti-a trimis bulangiu' ala ? Mi se rupe mie de problema lui ! Ai inteles ?
Ai inteles de fapt ce vreau sa spun in general ????????
..................................................................................
Prezenta mea pe acest tip de forumuri este ...... INTERACTIUNEA mea cu oamenii ! Oameni ! Prin definitie fizica si morala ! Prin acte ce-i definesc superiori printre mamifere .......
( pierd vremea . Inchei postarea )