retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nenea Nemernic...te mai intreb inca o data....ai ceva cu mine? ti-am facut ceva? sunt prieten cu vre-un dusman al tau? ce nu iti ajunge? am mai avut o data discutia asta.....restu care ma musca sunt ok...ma musca eu raspund cu aceiasi moneda....da tu esti altfel...pe pm imi zici ca sunt ok, ca a fost o greseala iar pe topicuri nu stii cum sa ma ataci mai tare.....
acum ca sa iti raspund.......pe piata cu portbagaju desfacut nu o sa ma gasesti...castig mai multi bani muncind altfel decat vanzand 10-15 kg de stiuca / saptamana (probabil ai vazut ca numai duminica si foarte rar sambata ma duc la pescuit....pentru simplu fapt ca pe saptamana muncesc)....drept urmare de ce sunt de toata groaza? pescuiesc pe o balta privata conform regulamentului baltii. Inca o data CARE E PROBLEMA? Care e problema ca stiuca intra in balta aia din Dunare la inundatii? Daca nu stii inundatii nu sunt in fiecare an...undeva la 4-5 ani o data......crezi ca nu se poate scoate stiuca in cativa ani?....pe balta sunt plase bagate nonstop......si mi-a mai zis cineva (nu stiu daca e adevarat) ca patronul a adus si instrumente electrice ca sa scoata peste).....
Drept urmare te intreb....fara suparare bineinteles....ESTI RETARDAT?????
acum ca sa iti raspund.......pe piata cu portbagaju desfacut nu o sa ma gasesti...castig mai multi bani muncind altfel decat vanzand 10-15 kg de stiuca / saptamana (probabil ai vazut ca numai duminica si foarte rar sambata ma duc la pescuit....pentru simplu fapt ca pe saptamana muncesc)....drept urmare de ce sunt de toata groaza? pescuiesc pe o balta privata conform regulamentului baltii. Inca o data CARE E PROBLEMA? Care e problema ca stiuca intra in balta aia din Dunare la inundatii? Daca nu stii inundatii nu sunt in fiecare an...undeva la 4-5 ani o data......crezi ca nu se poate scoate stiuca in cativa ani?....pe balta sunt plase bagate nonstop......si mi-a mai zis cineva (nu stiu daca e adevarat) ca patronul a adus si instrumente electrice ca sa scoata peste).....
Ticule, vorbeste-mi frumos, retardatulecrysst scrie:nenea Nemernic...te mai intreb inca o data....ai ceva cu mine? ti-am facut ceva? sunt prieten cu vre-un dusman al tau? ce nu iti ajunge? am mai avut o data discutia asta.....restu care ma musca sunt ok...ma musca eu raspund cu aceiasi moneda....da tu esti altfel...pe pm imi zici ca sunt ok, ca a fost o greseala iar pe topicuri nu stii cum sa ma ataci mai tare.....

Personal nu am nimic cu tine... dar te cam contrazici, mai baiatule... Intai spui ca omu' a populat balta cu crap..... si apoi zici : " si mi-a mai zis cineva (nu stiu daca e adevarat) ca patronul a adus si instrumente electrice ca sa scoata peste)....." ... Sincer ? Nu cred nimic din ce zici, si cred ca pescuiesti de "foame" .. foamea de a te "kaka" pe tine cu ce ai prins.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
da SF probabil ca seaman putin la fizionomie...amandoi suntem mai grasi,......e vre-o problema? sau ai ramas fara carne in frigider si nu stiai cum sa ceri.....ti-am trimis...stai linistit.SF scrie:Crysst , esti neam cu Tibanu ? Semanati la fizonomia fetei , privire , probabil mai incolo o sa te ingrasi putin , o sa semeni si mai mult !
ba na, daca o prins omu, o prins, daca e balta primarului...f*ta-l pe p**a de primar, cu tat cu pesti
daca il lasi pe primar fara pesti, renunta si la balta...
acu intrebarea e daca reusesti sa-l lasi fara pesti inainte sa se lase el singur

acu intrebarea e daca reusesti sa-l lasi fara pesti inainte sa se lase el singur

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro