retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2010, 18:44

crysst , data viitoare sa faci poze cu stiuca'n grip si zici ca toate au fost eliberate . :lol: Publicul o sa te aplaude , brava , felicitari , etc . Asa se poarta pe aici . Ce , ar avea cineva vreun motiv sa nu te creada ? Asa procedeaza toti , nu ? :lol: :lol:
Dar pana atunci , lasa mireasa se mai cufureasca nitel , asa de ochii lumii. :wink:

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Noi 2010, 18:56

Pentru a "muta" discutiile cu CRISS, fac un topic intitulat balta Seaca (a primarului) unde se pot da informatii despre cum poate fi starpita stiuca "lol", cum poate fi pastrata, cum poate fi eliberata etc.
Bucuresti

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 18:56

larry, tu ai avea dreptate daca scopul meu ar fi sa fac in asa fel incat sa fiu apreciat de niste nikuri pe forum, mai ales pentru niste fakeuri ... numai ca eu nu sunt asa....sunt dintr-o bucata, ascult atunci cand am ce dar in nici un caz nu am ce invata de la niste vuvuzele de internet....daca as merge cu ei la pescuit, daca am da la peste din aceiasi barca....atunci poate as accepta ceva sfaturi....asa...sub masca lor de vuvuzele se poate ascunde oricine....ca vorba aia ...nu stie nimeni cine e in spatele nikului care posteaza.......
@pikeman, de ce ai luat asa foc? te-ai simtit vizat? stii ca ataci in haita? foarte bine ai facut....ca erai si tu vizat.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 15 Noi 2010, 19:04

crysst scrie:larry, tu ai avea dreptate daca scopul meu ar fi sa fac in asa fel incat sa fiu apreciat de niste nikuri pe forum, mai ales pentru niste fakeuri.

Ideea era alta . :lol: Ar mai avea cineva de comentat daca pozezi asa ? Ca doar nu stie nimeni ce ai facut tu cu pestii , nu ?
Asa vad eu ca se practica pe aici . Pui poze cu pestii si pe urma zici ca toti au fost eliberati . :lol:

PS: nu le mai da nici tu apa la moara , lasa-i pe ei sa se agite . :wink: Stii vorba aia ca "indiferenta doare cel mai tare" , nu ?

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 19:07

...eu ma-ntreb daca te simti bine crysst...paradoxal pescuiesti un peste pe care il apreciezi dar in situatia de fata doresti sa-l starpesti...sau mai bine zis altii vor sa-l starpeasca...poate esti doar o unealta!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:18

D_ali scrie:...eu ma-ntreb daca te simti bine crysst...paradoxal pescuiesti un peste pe care il apreciezi dar in situatia de fata doresti sa-l starpesti...sau mai bine zis altii vor sa-l starpeasca...poate esti doar o unealta!
unealta ...neunealta....eu ma duc sa pescuiesc, respect regulamentul, in plus daca nu prind eu....cu siguranta prind ceilalti pescari sau chiar patronul la plasa.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 19:28

criss, i-a o plasa si rezolva problema, vad ca si asta face parte din "regulamentul" baltii...nu de alta dar se ajunge mai rapid la doleanta patronului...nu-l dezamagi!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:35

D_ali scrie:criss, i-a o plasa si rezolva problema, vad ca si asta face parte din "regulamentul" baltii...nu de alta dar se ajunge mai rapid la doleanta patronului...nu-l dezamagi!
nu am pescuit niciodata la plasa...plus ca eu ma duc acolo sa prind stiuca la spin....de aia am 2 genti pline cu sute de naluci si am dat o caciula de bani pe scule de pescuit la spin......ma duc sa pescuiesc de placere...faptul ca ma intorc acasa cu peste este ca un bonus.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2010, 19:38

crysst scrie: @pikeman, de ce ai luat asa foc? te-ai simtit vizat? stii ca ataci in haita? foarte bine ai facut....ca erai si tu vizat.
nu papusel, stai relaxat ca nu meriti deranju, eu doar pun fitilul, explozia de prostie o provoci singur :lol: :lol: :lol:
si d'astea cu haita , vize si luat foc is fumate, ceva nou ai? :lol: :lol: :lol:

incultura clasica, ma mir ca ii lasa pe unii sa colectioneze arme :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2010, 19:40

mah !acu' nu vreau s-o dau in bradish.dar nici nu a-mi pare ca (inculpatul) cryss prinde cinestie ce sau foarte mult.sunt baieti picilisea care il rup la propiu .greseala lui cryss e ca se foto cu toti pestii.daca s-ar foto cu unu ,doi si ar comenta ceva de genul...azi am lut 19 stiuci dela...pana la...cea mai mare iaste asta ...foto...ia sa vezi atunci!

Scrie răspuns