retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2010, 19:40

crysst scrie:
D_ali scrie:criss, i-a o plasa si rezolva problema, vad ca si asta face parte din "regulamentul" baltii...nu de alta dar se ajunge mai rapid la doleanta patronului...nu-l dezamagi!
nu am pescuit niciodata la plasa...plus ca eu ma duc acolo sa prind stiuca la spin....de aia am 2 genti pline cu sute de naluci si am dat o caciula de bani pe scule de pescuit la spin......ma duc sa pescuiesc de placere...faptul ca ma intorc acasa cu peste este ca un bonus.
ii bun ca ai bani, ii pacat sa nu scoti investitia din scule ducand cativa pesti acasa :wink:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 19:41

criss, nu-i un deranj sa te intorci cu peste acasa (cel putin pt. mine), insa imi pare aiurea sa participi la "killareala" bucurandu-te de asta...
Ai primit ordin sa opresti 15 kile de stiuca "per" partida,sau...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:45

D_ali scrie:criss, nu-i un deranj sa te intorci cu peste acasa (cel putin pt. mine), insa imi pare aiurea sa participi la "killareala" bucurandu-te de asta...
Ai primit ordin sa opresti 15 kile de stiuca "per" partida,sau...
nu ai inteles...nu e vorba de ordin....eu ma duc la peste, platesc bon, prind stiuca cat sunt in stare si ce prind iau acasa....uite daca vrei tu pot spune ca nu imi face placere sa prind cate 5-15 bucati / partida.....

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:48

pikeman scrie:
crysst scrie:
D_ali scrie:criss, i-a o plasa si rezolva problema, vad ca si asta face parte din "regulamentul" baltii...nu de alta dar se ajunge mai rapid la doleanta patronului...nu-l dezamagi!
nu am pescuit niciodata la plasa...plus ca eu ma duc acolo sa prind stiuca la spin....de aia am 2 genti pline cu sute de naluci si am dat o caciula de bani pe scule de pescuit la spin......ma duc sa pescuiesc de placere...faptul ca ma intorc acasa cu peste este ca un bonus.
ii bun ca ai bani, ii pacat sa nu scoti investitia din scule ducand cativa pesti acasa :wink:
daaaa...mare pacat...eu initial cand mi-am luat 10 lansete facusem calcul ca daca la fiecare din ele prind cate 5 stiuci...imi scot investitia in 6 luni.....pe urma mi-am dat seama ca nu pot pescui decat cu cate una pe rand.....asa ca investitia s-ar scoate in 5 ani....asta este ...o mica greseala de marketing.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 19:52

mda...n-am inteles, dar presupun ca dupa ce se termina "distractia" pe "balta" asta, va urma sa platesti alt bon pe alta locatie...si tot asa...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:53

D_ali scrie:mda...n-am inteles, dar presupun ca dupa ce se termina "distractia" pe "balta" asta, va urma sa platesti alt bon pe alta locatie...si tot asa...
exact....nu se mai prinde stiuca acolo....ma duc in alta parte......nu inteleg unde este problema.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 19:57

criss, am inteles c
a n-ai "inteles"...
tu de ce pescuiesti? care-i motivul principal?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 19:58

D_ali scrie:criss, am inteles c
a n-ai "inteles"...
tu care crezi ca este? SA PRIND PESTE!!!!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2010, 19:58

a n-ai "inteles"...
nu mai are voie sa vaneze :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 20:02

rine scrie:
a n-ai "inteles"...
nu mai are voie sa vaneze :wink:
pai sa stii....daca mai puteam vana...nu mai aveam timp de pescuit......

Scrie răspuns