retin sau eliberez?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Cristi , nu te supara ca te intreb , frate ! Am avut ocazia sa ne si intalnim ,, live " intr-un context lipsit de subiectul pescuit , iata ca se intampla sa reactionam si pe tema asta , ....... ma deruta un lucru :crysst scrie:sesizez o urma de frustrare in postarile tale.....te-a parasit iubitu?
De ce si pentru ce anume ,, injectii " d-astea gratuite pe un forum de pescuit ?
Dincolo de cum si-n ce fel tratezi tu populatia stiucilor din Seaca , dincolo de acceptiunea mea despre C&R , absolut dincolo de cum priveste restul lumii ceea ce faci tu .... sau ala .... sau ala ..... sau alalaltu' ..... , ce-i nene cu modalitatea asta de a rezolva probleme ?
Una-doua , care nu-i de acord cu tine .... e Lache ! Ce-i asta ? Nu , pe bune , chiar esti mandru de atitudinea asta ? Prin ce anume a data baiatu' asta de inteles ca ,, se da in bul " ? Ce rezolvi cu asta ?
Imi esti simpatic pana la un punct . Te invidiez pentru capturi pana la un punct . Dar punctele astea raman serios in urma in momentul in care beneficiezi de reactii la propriile-ti postari , la propriile-ti acte , la ceea ce-ai provocat . Pana sa vii pe forumuri cu ,, metrii de stiuca " , pana sa vii si sa expui transparent ce si cum gandesti ..... nu ti-a spus , nene , nimeni nimic de rau . Oamenii astia nu fac decat sa reactioneze la cum si-n ce fel expui tu pescuitul ! Asadar gasesc ca esti principalul ,, vinovat " la circul la care asistam !
Citeste de cateva ori ce spun , gandeste de cel putin tot atatea ori , .... si reconsidera-ti pozitia . ....... Parerea mea .
- modigliani
- veteran
Abia acum am vazut si asta !!!!!crysst scrie:....voi astia "multi" , ati fi baieti destepti daca nu ati fi prosti ca noaptea si nu ati mai incerca sa ma mai aduceti pe calea voastra, calea "aia buna"
Amice , ...... pe mine m-ai pierdut . PUNCT !!! Sa fii tu sanatos , sa fii iubit , sa dai la stiuca pana ti-o veni tie ,, albastru de metil " , esti orice numa' pescar si om de forum NU ! Pa , la revedere !!!!!!!!!!!!!
Ca sa stii cum stai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!