retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2010, 20:31

@ D-ali de ce dai cu pietre? in galeria ta nu ai 2 kg de peste unde sunt aia 6 "avati" ce dracu, oameni buni ;ne scobim in ...nas pana ...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 20:31

Nemernic scrie:ce intelegi tu prin "a pescui" ?
LACHE...nu e vorba ce inteleg eu sau tu....e vorba despre ce inseamna....vezi mai sus citat din DEX.

HAI PA!!!!

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 15 Noi 2010, 20:33

rine scrie:@ D-ali de ce dai cu pietre? in galeria ta nu ai 2 kg de peste unde sunt aia 6 "avati" ce dracu, oameni buni ;ne scobim in ...nas pana ...
Mai are pana il ajunge pe Crysst :D :D :D :D :D
Imagine

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 20:34

rime , s-a mai discutat tema...o reluam?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2010, 20:36

mie mi-a scapat :lol: :lol: cred ca trebui creat un topic ...loc de dat cap in cap :lol: :lol:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 20:38

:D :D :D
...buna...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 20:39

D_ali scrie:rime , s-a mai discutat tema...o reluam?
HA...DECI PITIGOIU PRINDE PE SALBATIC SI RETINE INTR-O ZI PESTE 5KG DE PESTE....SI MAI ARE TUPEUL SA MA CRITICE PE MINE CARE PRIND PE PARTICULAR SI PLATESC BON......

bravo frate asa tupeu numai la ciori am vazut.....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 20:39

crysst scrie:sesizez o urma de frustrare in postarile tale.....te-a parasit iubitu?
Cristi , nu te supara ca te intreb , frate ! Am avut ocazia sa ne si intalnim ,, live " intr-un context lipsit de subiectul pescuit , iata ca se intampla sa reactionam si pe tema asta , ....... ma deruta un lucru :

De ce si pentru ce anume ,, injectii " d-astea gratuite pe un forum de pescuit ?

Dincolo de cum si-n ce fel tratezi tu populatia stiucilor din Seaca , dincolo de acceptiunea mea despre C&R , absolut dincolo de cum priveste restul lumii ceea ce faci tu .... sau ala .... sau ala ..... sau alalaltu' ..... , ce-i nene cu modalitatea asta de a rezolva probleme ?

Una-doua , care nu-i de acord cu tine .... e Lache ! Ce-i asta ? Nu , pe bune , chiar esti mandru de atitudinea asta ? Prin ce anume a data baiatu' asta de inteles ca ,, se da in bul " ? Ce rezolvi cu asta ?

Imi esti simpatic pana la un punct . Te invidiez pentru capturi pana la un punct . Dar punctele astea raman serios in urma in momentul in care beneficiezi de reactii la propriile-ti postari , la propriile-ti acte , la ceea ce-ai provocat . Pana sa vii pe forumuri cu ,, metrii de stiuca " , pana sa vii si sa expui transparent ce si cum gandesti ..... nu ti-a spus , nene , nimeni nimic de rau . Oamenii astia nu fac decat sa reactioneze la cum si-n ce fel expui tu pescuitul ! Asadar gasesc ca esti principalul ,, vinovat " la circul la care asistam !

Citeste de cateva ori ce spun , gandeste de cel putin tot atatea ori , .... si reconsidera-ti pozitia . ....... Parerea mea .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 20:45

crysst scrie:....voi astia "multi" , ati fi baieti destepti daca nu ati fi prosti ca noaptea si nu ati mai incerca sa ma mai aduceti pe calea voastra, calea "aia buna"
Abia acum am vazut si asta !!!!!

Amice , ...... pe mine m-ai pierdut . PUNCT !!! Sa fii tu sanatos , sa fii iubit , sa dai la stiuca pana ti-o veni tie ,, albastru de metil " , esti orice numa' pescar si om de forum NU ! Pa , la revedere !!!!!!!!!!!!!

Ca sa stii cum stai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 20:46

criss, fara jigniri ca te faci de cacao...
...vorbesti din papura ca ratza, 5 kile + 300 gr. lanseta&mulineta!

Scrie răspuns