retin sau eliberez?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 21:58

feugen scrie:Faptul ca se populeaza cu crap fara sa fie atinse punctele celelalte nu conteaza. Daca primarul baga puiet vara 1 sau chiar a 2-a sa vezi ce repede creste stiuca acolo... :lol:
L-am rugat pe Cristi ca in acest sens sa-i transmita acelui cretinoid primar ca-i prost .

Cristi o s-o faca sau nu , primarul o sa-l asculte sau nu , va ramane un prost pe viata . Unora le este dat sa ramana in acest punct , indiferent de ce rang MATERIAL ating . Sunt nascuti sa ramana vesnic prosti .

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Noi 2010, 22:01

D_ali scrie:eugen, nu-s prea "baba" dar am vazut multe bati (odata lacuri, nu inteleg de ce le numim balti, probabil de mizere ce sunt...) care au "murit" cotropite de ciprinide&friends in dauna stiucii. Ca a fos balta secata, curentata , "oparita" :roll: sau desfigurata intr-un fel, s-a reusit ce se dorea. Amintestie-ti povestea cu lupul...FACE RAU!
Acolo, la Seaca, mai sunt 2-3-4 balti ale nimanui. Baltilea astea sunt plasuite de localnici curentate de oricine si totusi au stiuca la fel de multa ca si balta primarului. Si baltilea alea sunt pline de unditari (cu momeala vie sau artificiale), dar aici, faprul cas este privatizata ofera "bolovanului" senzatia ca este mai bogata in peste decat celelalte, lucru in totalitate fals. Pe mine, singura chestie care m-a incantat aici a fost faptul ca mi s-a inchiriat barca din fibra si am scapat de manopera pentru pneumatica mea.

P.S. Bah si ce a "trosnit" setca primarului cand am faramat-o cu motorul... :lol:
Bucuresti

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 22:02

:lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 22:11

crysst scrie: Hai fa tu ce nu a facut nimeni....fa un clasament
Cristi , sunt cel mai putin in masura sa impun regulile in ceea ce priveste constiinta fiecaruia in ceea ce priveste PLACEREA de a pescui sau NEVOIA de a pescui . Nu-s decat un simplu individ ce are ca hobby pescuitul . Eu il vad intr-un fel , tu-l vezi in alt fel , fiecare-n felul lui , tot pescuit se numeste . Incercam doar sa-ti sugerez sa nu mai etalezi pe forumuri ceea ce tu consideri pescuit sportiv dupa care sa te miri de reactia oamenilor . Atat !

......................................................

Gasesc total distructiva aceasta discutie intre noi doi . Daca ai avut ceva de inteles probabil c-ai inteles , daca am avut ceva de inteles probabil c-am inteles . Nu-si are rost continuarea acesteia . Serios ! Fiecare cum il indeamna constiinta , fiecare cum simte in sinea lui .

.....................................................

Tu .... esti transparent . Ce prinzi ... aia arati lumii ( nu stiu ce nevoie ai de aplauze sau de elogii , cert este ca nu le poti primi cum ti-ai dori )

Eu .... tac mai mult . Ce prind .... stim doar eu , nevasta-mea si cativa amici participanti la respectiva partida ( n-am nevoie de mai mult . Cu sau fara parerea altora , tot pescar se cheama ca sunt . Nu-mi doresc mai mult )

.....................................................

Exact asa cum spui si cum spun , ne-am cunoscut ,, live " , avem in comun ceva mai mult decat acest forum , avem in comun un prieten , nu are rost sa continuam si sa ajungem la ceea ce sugerezi tu , la ,, d-alea " de mama . Chiar nu are rost . Fiecare cum poate si cum gandeste , si in felul asta bem sigur o bere cand ne-om intalni .

Cele bune , taticule ! Fir intins !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 15 Noi 2010, 22:17

deci pana la urma la asta se rezuma totul....la faptul ca nu ma ascund ca altii....la faptul ca eu recunosc si nu imi este rusine sa spun ca nu fac c&R, la faptul ca nu sunt o curva sa fac una si sa zic ca fac alta.....ma gandeam eu ca asta e cauza....fratilor imi pare rau...asta sunt...nu vreau si probabil nu as putea sa ma schimb. Pe cei putini care nu au pareri preconcepute despre mine ii rog sa verifice fiecare jignire pe care am adresat-o cuiva pe forumul asta si daca gaseste vreuna neprovocata...va jur ca nu mai postez un cuvant. Cand verificati asta retineti ca am postat....primesc o palma dau 2 inapoi...primesc 2 palme, il rup in bataie pe aurolac.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 15 Noi 2010, 22:18

crysst scrie: pana la ce nr de stiuci se considera cateva? si de la ce numar se considera macel? si sa mergem mai departe de la ce nr incepe genocidu?
Hai fa tu ce nu a facut nimeni....fa un clasament din asta cu nr de stiuci. Nu de altceva dar data viitoare cand vin de la peste sa imi incep postarea cu : �zi am prins CATEVA stiuci, sau azi am facut macel la stiuci"
http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 213AAWrWNO

Nu vin in apararea nimanui dar cateva din punctul meu de vedere inseamna de la 4 pana la 7.
Una peste alta, Cryst din partea mea poti sa prinzi cate stiuci vrei dar tine cont de faptul ca orice actiune pe un forum,aduce laude/dispret dupa caz si stii de ce? Raspunsul este cat se poate de simplu: pentru ca forumul inseamna "COMUNITATE".
Te vad om mare si banuiesc ca ai si ceva notiuni minime de psihologie legate de modul de interactiune/gestiune al grupurilor de oameni. Daca nu, iti sugerez sa citesti pentru ca nu o sa iti para rau.E lectura palcuta si te face sa constientizezi ca faptele tale au mereu repercursiuni asupra ta si asupra celorlalti intr-o comunicate.
Eu zic ca problema este foarte simpla si este gresit inteleasa de cea mai mare parte a participantilor la discutie dar, ramane partea amuzanta asa ca, va rog, continuati :bere:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 22:19

Ai inteles ...... tot .

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 22:19

...Musti are o vorba: Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
...Sa ma scuze ca-l parafrazez, oricum nu intetionez sa-l bag in "mocirla"...
Uneori mai si eu calc stramb, insa mai si constiinta....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 22:25

Io ies din discutia asta . Ma duc la peste . Ce fac cu pestele ....... e treaba mea , atata va promit : ca din ce prind mai las si-n balta-napoi . Nu de alta , da vreau ca nepotii mei sa prinda stra-stra-stra nepotii acelor pesti .

Chiar imi doresc de la mine sa ajung acel bunic care sa fie nepotilor ceea ce mi-a fost mie bunicu' . Sa-i iau d-acasa , sa le pun o varga-n manute si sa-i invat cum se da un caras afara la aer .

Voi , restu' , ..... care-cum puteti sau vreti asta .

Cert este ca-n tara asta nu mai e peste ca pe vremea lu' bunicu' . Ce facem d-aici incolo ....... Dumnezeu cu mila !

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 15 Noi 2010, 22:32

Uneori mai si eu calc stramb, insa mai si constiinta....
:shock: :oops: :roll:
...n-a iesit bine, dar se-ntelege...in fine! :D

Scrie răspuns