crysst scrie:
Hai fa tu ce nu a facut nimeni....fa un clasament
Cristi , sunt cel mai putin in masura sa impun regulile in ceea ce priveste constiinta fiecaruia in ceea ce priveste PLACEREA de a pescui sau NEVOIA de a pescui . Nu-s decat un simplu individ ce are ca hobby pescuitul . Eu il vad intr-un fel , tu-l vezi in alt fel , fiecare-n felul lui , tot pescuit se numeste . Incercam doar sa-ti sugerez sa nu mai etalezi pe forumuri ceea ce tu consideri pescuit sportiv dupa care sa te miri de reactia oamenilor . Atat !
......................................................
Gasesc total distructiva aceasta discutie intre noi doi . Daca ai avut ceva de inteles probabil c-ai inteles , daca am avut ceva de inteles probabil c-am inteles . Nu-si are rost continuarea acesteia . Serios ! Fiecare cum il indeamna constiinta , fiecare cum simte in sinea lui .
.....................................................
Tu .... esti transparent . Ce prinzi ... aia arati lumii ( nu stiu ce nevoie ai de aplauze sau de elogii , cert este ca nu le poti primi cum ti-ai dori )
Eu .... tac mai mult . Ce prind .... stim doar eu , nevasta-mea si cativa amici participanti la respectiva partida ( n-am nevoie de mai mult . Cu sau fara parerea altora , tot pescar se cheama ca sunt . Nu-mi doresc mai mult )
.....................................................
Exact asa cum spui si cum spun , ne-am cunoscut ,, live " , avem in comun ceva mai mult decat acest forum , avem in comun un prieten , nu are rost sa continuam si sa ajungem la ceea ce sugerezi tu , la ,, d-alea " de mama . Chiar nu are rost . Fiecare cum poate si cum gandeste , si in felul asta bem sigur o bere cand ne-om intalni .
Cele bune , taticule ! Fir intins !