REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
dr.pike
Moderator
Moderator

REFULARI - sau loc de dat cu capu'

Mesaj de dr.pike » 20 Ian 2006, 19:30

Deschid topicul asta pentru toti cei care simt ca nu mai pot, nu mai suporta, vor sa sparga ceva si fac toate astea-n scris :lol:

Incep eu:
Azi am avut o zi sinistra la firma, m-a enervat big boss de am crezut ca fac infarct, ne-am certat doua ore dupa care i-am propus sa aleaga intre doua alternative: ori imi accepta demisia, ori ii f*t doua. A ales-o pe prima, asa ca de azi sunt liber! Nu mai sunt director, nu mai sunt responsabil...ce mai?...sunt fericit :!: :!: :!:
In doua saptamani imi deschid crasma si atunci au sa ma injure altii pe mine :!:

Scrieti fratilor, ca are efect terapeutic :D :D

PS Sfat: Nu scrieti nimic despre neveste ca o sa aveti surpriza ca mai citesc si ele din cand in cand ce postati pe "rapitori"! Credeti-ma pe cuvant!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 20 Ian 2006, 19:44

Ce sa zic... imi pare rau... :|
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 20 Ian 2006, 19:47

Mie nu!!! Asa ca nu trebuie sa iti para nici tie:) ! Era o chestiune de timp! Si acum o sa am o gramada de vreme sa merg la pescuit, deoarece clubul va functiona noaptea :D:D:D
Am ajuns la idealul meu de viata: o chestie care sa imi aduca suficienti bani, dar care sa imi lase suficient timp de pescuit! Sunt de invidiat nu de compatimit :D:D:D

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 20 Ian 2006, 20:06

viseeeee taica vise .gata s-a terminat cu boieria .nu esti de invidiat ,dar nici rau nu e .bun venit in IAD

dorel

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Ian 2006, 20:15

Si mie imi pare rau sa aud asta, Andrei...
Acum, daca e sa m adescarc si eu, as zice o multime, si toate depsre servici...
Asta e...
La angajare am fost sa fac ceva, acum fac cu totul altceva (tot in domeniul electronicii, dar nu ce am fost eu pregatit sa fac si la ce ma pricep mai bine)
Pe mine m-a pus seful sa-i caut fibra optica care sa reziste la torsiuni de nu stiu cate milioane de ori.. ori, nu am gasit asa ceva... A vrut o transmisie seriala (pentru cei ce se pricep la asa ceva) i-am fasut o schema.. nici aia nu a fost buna, ca el vrea pe sute de MHz... Si tot asa.. Imi vine sa dau bir cu fugitii...
De vreo 2 zile e jale.....(oftez) dar tot am mai avut timp sa mai intru pe forum.....
la mine, principala problema e ca lucrez acasa.. nu avem sediu... si e groaznic de greu sa nu ai cu cine sa te consulti :(

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Ian 2006, 23:23

Paul, puteam si eu sa spun ca fibra optica nu rezista la torsiuni. Cam aiurea cel ce ti-a cerut asta.

Dr Pike

Mi s-a intimplat si mie asta. Ce sa spun acuma ? Nu stiu! Poate in trei luni, daca e tot ceata, imi scrii un mesaj privat. :D

Tudor

bogdank
veteran
veteran

Re: REFULARI - sau loc de dat cu capu'

Mesaj de bogdank » 20 Ian 2006, 23:46

dr.pike scrie:PS Sfat: Nu scrieti nimic despre neveste ca o sa aveti surpriza ca mai citesc si ele din cand in cand ce postati pe "rapitori"! Credeti-ma pe cuvant!
te cred. De fapt, STIU :twisted:

tudor
Moderator
Moderator

Re: REFULARI - sau loc de dat cu capu'

Mesaj de tudor » 20 Ian 2006, 23:49

bogdank scrie:
dr.pike scrie:PS Sfat: Nu scrieti nimic despre neveste ca o sa aveti surpriza ca mai citesc si ele din cand in cand ce postati pe "rapitori"! Credeti-ma pe cuvant!
te cred. De fapt, STIU :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nevasta-mea e japoneza. Poate toata lumea sa scrie ce vrea. :twisted:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Ian 2006, 09:43

@studenti si elevi
fratilor, evitati sa intrati in publicitate, este cea mai mare c...a posibila! :twisted:
@astia de sar sa muste de-aiurea si traiesc din halit kk pe forum
coltosilor, mereti in natura, la pescuiala, poate se mai decongestioneaza neuronul mort de plictis! :D
@drpike
felicitari, andrei!
pentru ambele realizari.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Ian 2006, 11:58

Doctore, mutam intalnirea la tine!

Închis