REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:51

Ai inteles fix NIMIC, taticule.......

De cand iti zic "Smardoi", n-ai inteles nimic.

Ok :!: Sa fiu pe intelesul tau de Smardoi :shock: ..... Ptr mine, smardoi nu inseamna decat un om care a coborat prea tarziu din cocotier, si-ti spun si de ce. Daca ai curiozitatea, dai un search pe google si pe imagini la cuvantul SMARDOI. O sa intelegi apoi de ce te numesc eu Smardoi........
Sa fiu violent... ptr ce Smardoiule ? Sa ajung unde ai ajuns tu ? A ? .... Stai linistita, Smardoiala...... ma duce destul capul ca sa nu ajung un nimic, precum persoana ta :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 15:05

prietene...de cand te-ai nascut esti un nimic.....si indiferent ce vei face vei ramane tot un nimic....da vei ramane un nimic cu nevasta din spania.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 15:08

crysst scrie:prietene...de cand te-ai nascut esti un nimic.....si indiferent ce vei face vei ramane tot un nimic....da vei ramane un nimic cu nevasta din spania.
Smardoiule :lol: (bai... chiar imi place cum suna ahahahaahah), vad ca tare frustrat esti legat de sotia mea. Ce tot vrei, ma baiatule ? Ca, sa mor eu daca iti inteleg frustrare....... ce te doare defapt ? Serios vorbesc......

p.s.: mai du-te dreaq de talamba... hai gata ca te-am bagat in seama prea mult.... vb cand ajung la tine si cu asta basta....agariciule
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 15:13

nemernicule....vezi ce marfa e cand se leaga asa cineva de tine si nu iti mai da drumu.....asa te-ai legat tu de mine al draq ziceai ca esti siamez, erai cu dintii in cu-ru meu nonstop......cat despre sotia ta si cum ai ajuns tu sa o iei de soata......se poate face si o telenovela....dar asta in episodul urmator.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 15:20

crysst scrie:nemernicule....vezi ce marfa e cand se leaga asa cineva de tine si nu iti mai da drumu.....asa te-ai legat tu de mine al draq ziceai ca esti siamez, erai cu dintii in cu-ru meu nonstop......cat despre sotia ta si cum ai ajuns tu sa o iei de soata......se poate face si o telenovela....dar asta in episodul urmator.
N-ai inteles un simplu lucru..... si anume: esti de tot rasu' Smardoiule din cocotier...
Iar cat despre ... cum am ajuns sa ma casatoresc... ce sa-ti zic, maimutoiule ?! .... incearca un forum de matrimoniale... ca aici esti pe un forum de pescuit..... AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa... gata, bre :!: Am inteles..... Tu, ala Smardoi, esti obisnuit sa "agati", am inteles....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Feb 2011, 15:54

as vrea sa nu fie nevoie sa repet
jignirile nu sunt permise
maxim misto sau polemica

Închis