orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

Ai inteles fix NIMIC, taticule.......
De cand iti zic "Smardoi", n-ai inteles nimic.
Ok

Sa fiu pe intelesul tau de Smardoi

..... Ptr mine, smardoi nu inseamna decat un om care a coborat prea tarziu din cocotier, si-ti spun si de ce. Daca ai curiozitatea, dai un search pe google si pe imagini la cuvantul SMARDOI. O sa intelegi apoi de ce te numesc eu Smardoi........
Sa fiu violent... ptr ce Smardoiule ? Sa ajung unde ai ajuns tu ? A ? .... Stai linistita, Smardoiala...... ma duce destul capul ca sa nu ajung un nimic, precum persoana ta

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crysst
- veteran

prietene...de cand te-ai nascut esti un nimic.....si indiferent ce vei face vei ramane tot un nimic....da vei ramane un nimic cu nevasta din spania.
-
Nemernic
- veteran

crysst scrie:prietene...de cand te-ai nascut esti un nimic.....si indiferent ce vei face vei ramane tot un nimic....da vei ramane un nimic cu nevasta din spania.
Smardoiule

(bai... chiar imi place cum suna ahahahaahah), vad ca tare frustrat esti legat de sotia mea. Ce tot vrei, ma baiatule ? Ca, sa mor eu daca iti inteleg frustrare....... ce te doare defapt ? Serios vorbesc......
p.s.: mai du-te dreaq de talamba... hai gata ca te-am bagat in seama prea mult.... vb cand ajung la tine si cu asta basta....agariciule
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
crysst
- veteran

nemernicule....vezi ce marfa e cand se leaga asa cineva de tine si nu iti mai da drumu.....asa te-ai legat tu de mine al draq ziceai ca esti siamez, erai cu dintii in cu-ru meu nonstop......cat despre sotia ta si cum ai ajuns tu sa o iei de soata......se poate face si o telenovela....dar asta in episodul urmator.
-
Nemernic
- veteran

crysst scrie:nemernicule....vezi ce marfa e cand se leaga asa cineva de tine si nu iti mai da drumu.....asa te-ai legat tu de mine al draq ziceai ca esti siamez, erai cu dintii in cu-ru meu nonstop......cat despre sotia ta si cum ai ajuns tu sa o iei de soata......se poate face si o telenovela....dar asta in episodul urmator.
N-ai inteles un simplu lucru..... si anume: esti de tot rasu' Smardoiule din cocotier...
Iar cat despre ... cum am ajuns sa ma casatoresc... ce sa-ti zic, maimutoiule ?! .... incearca un forum de matrimoniale... ca aici esti pe un forum de pescuit..... AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa... gata, bre

Am inteles..... Tu, ala Smardoi, esti obisnuit sa "agati", am inteles....
-
danr
- Site Admin

as vrea sa nu fie nevoie sa repet
jignirile nu sunt permise
maxim misto sau polemica