REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:10

Ce copil prost poti fi, ahahahahahaahah...
Mai nene, ma obligi sa fiu offtopic pe acest subiect, dar :!: uite.... ca tot vad ca-ti place sa-ti zvari limba-ntre buci, da-mi un MP .... cu o locatie, unde vrea smardoiu' din tine... si vine fratele tau sa-mi zici toate lucrurile astea in fata....asa... ca de la o tarfa la un nemernic, ok ? Pana atunci..... lasa-ma-n plm de agarici ce esti..... :arrow:
p.s.: pana la MP-ul de care-ti vorbesc, ai ignore de la mine.... smardoiala pe burta goala :arrow:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 14:17

papusel, ti-am trimis mp-ul care il cereai cu disperare......da mai zi-ne de nikonul ala al tau.....ca doar nu oricine are nikon....nu?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:19

crysst scrie:papusel, ti-am trimis mp-ul care il cereai cu disperare......da mai zi-ne de nikonul ala al tau.....ca doar nu oricine are nikon....nu?
Deschide un subiect legat de fotografie, si-ti explica fratele tau .....
Legat de MP, Smardoiala pe burta goala, saptamana asta o sa-mi fac timp sa vin in Alexandria....asa de dragul tau de a te vedea si de a-mi demonstra smardoiala din burta ta goala :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 07 Feb 2011, 14:23

Nemernic scrie: ....dar daca e sa fim carcotasi...suntem oricum :wink:
...pai nu de asta suntem la cafenea? :lol:

Daca stiam ca iar se ajunge la injurii si amenintari ma abtineam :oops:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:26

T.Adrian scrie:

Stai linistit, Adrian..... :wink: Smardoii astia abia asteapta sa zici ceva, ca sa-ti sara-n cap.... de daca-i iei despre pescuit, sunt muci..... deci :bere:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 14:34

Nemernic scrie:
T.Adrian scrie:

Stai linistit, Adrian..... :wink: Smardoii astia abia asteapta sa zici ceva, ca sa-ti sara-n cap.... de daca-i iei despre pescuit, sunt muci..... deci :bere:
Flausatule, te fac de ca ca pe forum, un singur atac sa mai vad inspre mine, cu sau fara intentie......si sa vezi circ pe urma.....cat despre venit la mine...juma de buletin cum esti, te astept cu drag, iti voi oferi si o prajitura ca daca e sa iti dau un capac.......ma baga astia la arest....din nou....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:37

crysst scrie:ca daca e sa iti dau un capac.......ma baga astia la arest....din nou....
Ca sa vezi cu cine stau eu de vorba :shock: .... Smardoiule, precum ti-am promis si in Mp, saptamana asta o sa bem o cafea impreuna.... cat despre arest.... ma doare-n pl despre tine..... Ti-ai furat-o ptr ca esti un "crescut in bananier" ... pe bune :wink:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 14:40

flausatule vad ca nu te potolesti.......ultimul avertisment si incep sa torn despre ce stiu eu legat de tine si de sotia ta care te tine sub papuc.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Feb 2011, 14:44

crysst scrie:flausatule vad ca nu te potolesti.......ultimul avertisment si incep sa torn despre ce stiu eu legat de tine si de sotia ta care te tine sub papuc.
Abia astept, cocotierule..... spor la scris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: ai cumva lacrimi'n coltul ochiului stang ? :shock: ....

te pup bai asta... smardoiala pe burta goala

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 07 Feb 2011, 14:45

Nemernic scrie:
crysst scrie:flausatule vad ca nu te potolesti.......ultimul avertisment si incep sa torn despre ce stiu eu legat de tine si de sotia ta care te tine sub papuc.
Abia astept, cocotierule..... spor la scris :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
p.s.: ai cumva lacrimi'n coltul ochiului stang ? :shock: ....

te pup bai asta... smardoiala pe burta goala
acum te iert ca esti euforic si sub influenta adrenalinei....tu daca si in realitate ai fi violent, virulent asa cum esti pe forum ai fi smardoiu nr 1 al capitalei........
sau macar daca ai fi cu un cap mai mare sau ai avea cojones (ca tot stii spaniola)

Închis