orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

Fost azi la pescuit ! O ora masina! 3 sferturi de ora coborat prapastia ! Facut poze pe traseu . 5 ore pescuit , 3 persoane , 2 trasaturi la mine , unu indreptat un VMC 9626 si celalalt dezgatat dupa 5 secunde . La urcare am ajuns primu , asezat pe o piatra si uitat la permis sa vad cand expira . Uitat pe piatra permisu si portofelu ! Dupa 20 de km de serpetine amintit de faza . Inapoi ! De fericire ca am gasit portofelu am facut niste poze cu prapastia la asfintit ! Din prea multa fericire uitat camera pe un gard in parcare ! Amintit prea tarziu , acasa !

Consolat cu o sticla de vin !
-
Nemernic
- veteran

ahahahahaahha.... sau sa nu rad ?
Ieri.. iesit la un film The Green hornet 3D .... zic "sa iau si aparatul cu mine...poate trag o poza dupa, la plimbare-n parc" ..... Iesit de la film.... urcat in masina

UNDE-I APARATUL ? Nikon D90

..... Grabit sa ajung inapoi in sala...observ un copil (15-17 ani) jucanduse cu un D90, zic : "Ma ! Ce faci ? Ies bine pozele ?" .....

la care el: "Nu stiu, ca nu-i al meu" ..... "Iti zic eu, obiectivul nu e ptr incaperi...da-l incoa ca-ti musc una peste bot"

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
kzoli
- veteran

Nemernic scrie:ahahahahaahha.... sau sa nu rad ?
Ieri.. iesit la un film The Green hornet 3D .... zic "sa iau si aparatul cu mine...poate trag o poza dupa, la plimbare-n parc" ..... Iesit de la film.... urcat in masina

UNDE-I APARATUL ? Nikon D90

..... Grabit sa ajung inapoi in sala...observ un copil (15-17 ani) jucanduse cu un D90, zic : "Ma ! Ce faci ? Ies bine pozele ?" .....

la care el: "Nu stiu, ca nu-i al meu" ..... "Iti zic eu, obiectivul nu e ptr incaperi...da-l incoa ca-ti musc una peste bot"

Bine ca ai gasit

-
Nemernic
- veteran

Mie-mi zici ?! Deja nevasta-mea facea calcule printre lanseta, mulinete.... sa iasa de un D90

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
T.Adrian
- veteran

-
Dar parca nu aveai voie cu camere foto/video in salile de cinema....

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
crysst
- veteran

T.Adrian scrie:Dar parca nu aveai voie cu camere foto/video in salile de cinema....

pai nu are...da a vrut si el sa se laude ca are nikon, trebuie inteles baiatu. Pacat ca sta sub papucu la sotie, ca in rest ar fi baiat bun.
-
Nemernic
- veteran

crysst scrie:T.Adrian scrie:Dar parca nu aveai voie cu camere foto/video in salile de cinema....

pai nu are...da a vrut si el sa se laude ca are nikon, trebuie inteles baiatu. Pacat ca sta sub papucu la sotie, ca in rest ar fi baiat bun.
Smardoiule iar te bagi ca chilotu-ntre buci ? .... Taci dreaq si invata sa pescuiesti sportiv..... sau suferi ca's apele inghetate si n-ai ce sa mai bagi la sacosa ?
Si inca ceva Smardoiala pe burata goala, ca iti iubesti si respecti sotia, asta nu inseamna ca stai sub papucul sotiei...... dar taranu' din tine nu stie decat sa-si bata femeia, ma intelegi Smardoiule ?
@Adrian.... am specificat ca era ptr iesirea de dupa in parc, si daca citesti atent nici nu aveam obiectiv ptr incaperi

....dar daca e sa fim carcotasi...suntem oricum

-
crysst
- veteran

Nemernic scrie:crysst scrie:T.Adrian scrie:Dar parca nu aveai voie cu camere foto/video in salile de cinema....

Smardoiule iar te bagi ca chilotu-ntre buci ? .... Taci dreaq si invata sa pescuiesti sportiv..... sau suferi ca's apele inghetate si n-ai ce sa mai bagi la sacosa ?
Si inca ceva Smardoiala pe burata goala, ca iti iubesti si respecti sotia, asta nu inseamna ca stai sub papucul sotiei...... dar taranu' din tine nu stie decat sa-si bata femeia, ma intelegi Smardoiule ?
@Adrian.... am specificat ca era ptr iesirea de dupa in parc, si daca citesti atent nici nu aveam obiectiv ptr incaperi

....dar daca e sa fim carcotasi...suntem oricum

nemernicule, papusa masculina ce esti, cu aparatu nu te lasa inauntru indiferent ca ai sau nu obiectiv de incaperi....crezi tu ca aia sta sa iti verifice ce obiectiv ai....cat despre sotie, una este sa ti-o respecti alta este sa traiesti si sa respiri cand iti da ea voie...asa cum faci tu.
cat despre bagat....daca urmaresti posturile acum e prima data cand ti-am dat la gioale.....finut nu ca ciobanu de tine.....pana acum numai tu te bagai peste postarile mele....si te bagai exact asa cum ai zis....ca, chilotii intre buci.
da mai zi-ne cate ceva despre aparatul tau nikon.....e pe bune sau e din ala macheta din vitrina si de aia te-au lasat aia la film cu el?
-
pikeman
- veteran

-