orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
paul
- Moderator

-
Gyorg scrie:Paul scrie:Si mie imi pare rau sa aud asta, Andrei...
Acum, daca e sa m adescarc si eu, as zice o multime, si toate depsre servici...
Asta e...
La angajare am fost sa fac ceva, acum fac cu totul altceva (tot in domeniul electronicii, dar nu ce am fost eu pregatit sa fac si la ce ma pricep mai bine)
Pe mine m-a pus seful sa-i caut fibra optica care sa reziste la torsiuni de nu stiu cate milioane de ori.. ori, nu am gasit asa ceva... A vrut o transmisie seriala (pentru cei ce se pricep la asa ceva) i-am fasut o schema.. nici aia nu a fost buna, ca el vrea pe sute de MHz... Si tot asa.. Imi vine sa dau bir cu fugitii...
De vreo 2 zile e jale.....(oftez) dar tot am mai avut timp sa mai intru pe forum.....
la mine, principala problema e ca lucrez acasa.. nu avem sediu... si e groaznic de greu sa nu ai cu cine sa te consulti

Ia vezi Paule daca mai ai nevoie de cablu de fibra optica si de sfaturi de Gbiti si MHz-ti , ad-mi un email poate o pune-m de un business sau iti dau un sfat , daca nu pot sa-ti vand eu !
lucian@kronect.ro
Salut!
Nu stiam ca te ocupi si de asa ceva.. Noroc de Teodor ca mi-a zis ca mi-ai raspuns la mesajul asta. Ce sa zic... datorita tranceiverilor foarte scumpe pentru fibra optica, pe frecvente de sute de MHz sau GHz am renuntat momentan sa le folosim. Oricum, daca te ocupi si de partea de transmisie de date, e posibil sa o punem de-o afacere

Hai ca-ti trimit un mail pe privat sa-ti zic cam ce m-ar interesa.
Merci!
-
Teodor
- veteran

-
Poate ne intilnim pe o balta toti trei impreuna si vorbim mai multe.
Eu "pescuiesc" niste gateway-uri pt VoIP acu'.

"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
vijelie
- veteran

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
Jonin
- veteran

-
Cred ca este o chestie mishto sa muncesti
Vijelie eu cred ca tu nu citesti ce postezi!
Sau vroiai sa o pui la topicul de bancuri?

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
vijelie
- veteran

Vijelie eu cred ca tu nu citesti ce postezi!
Sau vroiai sa o pui la topicul de bancuri?

[/quote]
nuuuu,

chiar sunt satul de stat acasa

si la urma urmei nu vad ce este atat de nasol sa muncesti

.Am avut si eu experienta cam 2 ani pe vremea impuscatului si din cate imi aduc aminte nu era nasol decat ca trebuia sa ma trezesc devreme pe la 7-8 dimineatza in rest era ok la bericioaice cu colegii

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

nuuuu,

chiar sunt satul de stat acasa

si la urma urmei nu vad ce este atat de nasol sa muncesti

.Am avut si eu experienta cam 2 ani pe vremea impuscatului si din cate imi aduc aminte nu era nasol decat ca trebuia sa ma trezesc devreme pe la 7-8 dimineatza in rest era ok la bericioaice cu colegii

[/quote]
Vali tu chiar nu stii ce inseamna sa fii "frecat" la servici. Daca te-ai duce in locul meu la scoala cateva zile te-ai lipsi. Mai ales in zilele in care am 8 ore

. Cel mai bine este atunci cand esti propriul tau stapan si faci ce vrei. Eu de exemplu stau si ma uit in urma si constat ca am 11 ani jumate de scoala care au fost un adevarat chin majoritatea lor pt ca efectiv nu se invata nimic si aici ma refer la predare, importanta materiilor 60-70% sunt lucruri care se invata degeaba. Stiu ca o sa atrag asupra mea critici de genul "du-te la scoala sa inveti!" pe aceea i-as intreba -CE anume??? ca nu se face nimic pt tinerii din Ro deea pleaca in masa la cules de capsuni. Am invatat pana in clasa 11 acum efectiv mi "s-a taiat!" de tot cu toate ca sunt clasa 12. Simt ca au trecut anii pe langa mine si ceea ce stiu ,stiu degeaba. Toata lumea incepand cu anul asta s-a scarbit de tot mai ales dupa greva si dupa ce au fost fortati liderii sindicatelor sa semneze un procent de 5,5% majorare salariala. Logic ca si profii nu sunt motivati ii inteleg tocmai de aceea nu vin la ore/ sau nu isi dau interesul. Efectiv nu se mai intra in ritmul de predare... si eu ma adaptez al draq de bine la sistemul asta... Asadar stai acasa ca e mai bine pt tine ducandu-te la peste nu faci decat sa te relaxezi...
-
sofoneamihai
- senior

Tata am bagat sange in instalatie si am dePUS-O . Model de damisie depusa azi 23 03 2006 . DEMISIA lu’ Misu ,
( pa bune ! )
Subsemnatul Sofonea Mihai Alexandru angajat ( de PLACERE , de buna voie si nesilit de nimeni ) al SC SEA Romania srl .in functia de “ Serviciu Aprovizionare “ (dupa prima versiune a cartii de vizita ) sau Director Achizitii ( dupa versiunea upgrad-ata ( la
cerere ! ) ) va rog ( respectuos , ca in sfarsit ma adresez la persoana a II-a ) sa-mi aprobati incetarea raporturilor de munca cu SC SEA Romania srl din urmatoarele motive:
In NEMERNICIA mea am inselat asteptarile lu’ BOERU ‘ ( totusi fara a musca mana care ma hranit ! ) . Nu am ascuns nimanui faptul ca nu am CULTUL MUNCII si ca visul meu era sa devin RENTIER ( inca nu a fost sa fie dar mai sper ! ) . Decizia mea ( unilaterala ) poate surprinde avand in vedere natura job-ului si a conditiilor create ( tata recunosc ca nu mi-a fost rau si ca multi si-ar dori un job ca asta ( probabil ca de la invidii mi-am si furat-o !) ) . Nu regret perioada SEA ( daca insa ma gandesc bine mai corect era sa plec acu’ doi ani cand am si depus armele prima data ) si sper a nu fi deranjat pe nimeni ( eventual sa fi lasat loc de bunaziua ) .
Cu speranta ca daca ma vedeti pe strada nu ma alergati cu BMW-ul , da-mi te rog un autograf pe coala asta .
Cu consideratie ( pt ce a fost odata si nu mai e acu’ )
Sofonea Mihai ( Misu ) 23 03 2006
( ala mai prost dintre fratii Sofonea )
Domnului Director General al SC SEA Romania SRL
P.S. 1. Daca insisti raman si alea 14 zile de preaviz legale ( prefer insa sa nu ! )
2. Sper ca economia de motorina realizata cu plecarea mea sa aiba scopuri mai nobile decat umila mea pasiune pescuitul !
-
fishi
- veteran

Vizita la Brasov a influentat cu ceva????????
-
sofoneamihai
- senior

Ba tata birocratia ma invins ! Stie careva daca e legal sa depun demisia in formatul ala ? Oricum am mai depus una regulamentara !