REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hm,era o vorba,no job,no money,no problem.
Daca as avea bani pusi de-o parte as face si eu tot la fel.
Paul,spune-i tampitului ca proiectantii lucreaza in echipa si fiecare are o bucatica din proiect.Aceeasi problema am avut si eu,de mai multe ori,am reusit sa le duc la capat,dar a fost si mai usor.
Daca as avea bani pusi de-o parte as face si eu tot la fel.
Paul,spune-i tampitului ca proiectantii lucreaza in echipa si fiecare are o bucatica din proiect.Aceeasi problema am avut si eu,de mai multe ori,am reusit sa le duc la capat,dar a fost si mai usor.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Jonin.. teoretic echipa suntem si noi...
Dar, prin faptul ca se lucreaza de-acasa e jale...
Sper ca in curand (seful nefiind in tara) sa se reuseasca deschiderea unui sediu, sa ne intalnim toti...
Sa vezi faza.. desi sunt de aproape jumatate de an la firma asta si suntem 4 persoane angajate, eu nu cunoasc decat pe una si asta cu care am lucrat la vechea firma

Sper ca in curand (seful nefiind in tara) sa se reuseasca deschiderea unui sediu, sa ne intalnim toti...
Sa vezi faza.. desi sunt de aproape jumatate de an la firma asta si suntem 4 persoane angajate, eu nu cunoasc decat pe una si asta cu care am lucrat la vechea firma

Ultima oară modificat 21 Ian 2006, 18:04 de către paul, modificat 1 dată în total.
liber? sau liber
Doctore imi pare rau! Tu stii care sunt motivele tale, poate nu este asa grav! Felicitari pentru curaj!
-
- utilizator constant
Fratzilor cu toate ca am doar 18,5 ani am o groaza de probleme pe cap... Am am avut una dintre cele mai idioate zile din viata mea... cred ca am sa regret ziua de azi pana cand am sa termin liceul... In calitate de elev nu ai nici un drept trebuie sa suporti abuzurile si metodele neconventionale de notare. Mie rusine ca traiesc in Romania si ca sunt roman ASTA ESTE! O SPUN DIN TOATA INIMA! (cei care au avut ocazia sa calatoreasca prin Europa cunosc motivele) Cum este posibil frate ca in 2006 sa fii umilit batut si luat la misto.Nu va mai intrebati de ce nu ne gasim locul in Europa... Pentru simplul fapt ca am indraznit sa zic ceva si ca nu m-am comportat ca un "miel prost" mi s-a raspuns "VEZI CA DAI ATESTATUL CU MINE (...)" Asta inseamna sfidarea tuturor principiilor morale ce treaba are atestatul cu faptul ca am indraznit sa zic sa nu mai fiu luat la misto... Nu o fie niciodata totul OK in tara asta... Datorita unor "terminati" care au impresia daca au prins un post in care lucrezi cu oamenii ,cred ca sunt Dzeu-ul tuturor oamenilor care au de-a face cu ei.Nu sunt pesimist ,sunt doar realist...sper sa nu bat campii aiurea, momentan sunt foarte "dat peste cap" s-au strans prea multe...
- costica_fishing
- veteran
Prietene......poate dom'profesor tre sa realizeze ca atestatul ala il treci sau il pici. Odata, de doua ori sau de 5 ori. DAr mi-e mai greu sa cred ca el se va muta din oras doar ca sa te pice pe tine atestatul.
O parere!
Tot liceul, mare amajoritate a profesorilor mei minunati s-au chinuit sa ma convinga sa ma tund. Prin diverse metode. Unele dintre cele la care ai facut si tu referire. Treaba asta nu s-a intamplat. Si ei au inteles (in cele din urma) ca e mai bine asa!
O parere!
Tot liceul, mare amajoritate a profesorilor mei minunati s-au chinuit sa ma convinga sa ma tund. Prin diverse metode. Unele dintre cele la care ai facut si tu referire. Treaba asta nu s-a intamplat. Si ei au inteles (in cele din urma) ca e mai bine asa!

near the beer
'pertidul te vrea tuns....roacare''costica_fishing scrie: Tot liceul, mare amajoritate a profesorilor mei minunati s-au chinuit sa ma convinga sa ma tund. Prin diverse metode. Unele dintre cele la care ai facut si tu referire. Treaba asta nu s-a intamplat. Si ei au inteles (in cele din urma) ca e mai bine asa!

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- costica_fishing
- veteran