REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Are dreptate MARINESCU ADY, invatamantul e de kkt!
Un fapt minor: la fica-mea in clasa (care in treacat fie spus, a avut cea mai mare medie la examenul de capacitate in liceul respectiv), in conditiile in care notele conteaza la admiterea in universitate, la un test, ea a luat 8, pt. ca atat a invatat si atat a stiut, iar trei sferturi de clasa a luat 10 pt. ca au copiat pe rupte, cu acordul tacit al profesorului.
Un fapt minor: la fica-mea in clasa (care in treacat fie spus, a avut cea mai mare medie la examenul de capacitate in liceul respectiv), in conditiile in care notele conteaza la admiterea in universitate, la un test, ea a luat 8, pt. ca atat a invatat si atat a stiut, iar trei sferturi de clasa a luat 10 pt. ca au copiat pe rupte, cu acordul tacit al profesorului.
-
- utilizator constant
Re: REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Doctorela, nu pot decit sa te felicit si abia astept sa degust o palinca in clubul tau fie el doar de noapte,trebuie sa ma risc si sa petrec si eu o noapte acolo.dr.pike scrie:de azi sunt liber! Nu mai sunt director, nu mai sunt responsabil...ce mai?...sunt fericit![]()
![]()
![]()
In doua saptamani imi deschid crasma si atunci au sa ma injure altii pe mine![]()
In alta ordine de idei ai realzat ceva extraordinar ai un fiu cea ce este super.
Iti doresc sa-ti mearga toate asa cum iti doresti tu.

Mmmhhhmmm! si marmota impacheta ciocolata!dr.pike scrie:Mie nu!!! Asa ca nu trebuie sa iti para nici tie:) ! Era o chestiune de timp! Si acum o sa am o gramada de vreme sa merg la pescuit, deoarece clubul va functiona noaptea:D:D
Am ajuns la idealul meu de viata: o chestie care sa imi aduca suficienti bani, dar care sa imi lase suficient timp de pescuit! Sunt de invidiat nu de compatimit:D:D
Pai din experienta proprie pot sa-ti spun ca "ai puso"!Nu o sa mai ai timp nici cat ai avut pana acum,dar daca stii sa-ti faci un colectiv de angajati buni si stii sa-i tii aproape de tine,poate te mai lasa sa mai faci cate o iesire la pescuit asta asa ca sa nu uiti cum este.
De acum ai responsabilitati si mai mari,dar oricum te felicit pt curaj.
PS Eu daca ar fi sa o mai iau de la capat nu stiu daca as mai avea curajul avut atunci cand am inceput(asta cu conditia sa fi stiut ce ma asteapta)
Ia vezi Paule daca mai ai nevoie de cablu de fibra optica si de sfaturi de Gbiti si MHz-ti , ad-mi un email poate o pune-m de un business sau iti dau un sfat , daca nu pot sa-ti vand eu !Paul scrie:Si mie imi pare rau sa aud asta, Andrei...
Acum, daca e sa m adescarc si eu, as zice o multime, si toate depsre servici...
Asta e...
La angajare am fost sa fac ceva, acum fac cu totul altceva (tot in domeniul electronicii, dar nu ce am fost eu pregatit sa fac si la ce ma pricep mai bine)
Pe mine m-a pus seful sa-i caut fibra optica care sa reziste la torsiuni de nu stiu cate milioane de ori.. ori, nu am gasit asa ceva... A vrut o transmisie seriala (pentru cei ce se pricep la asa ceva) i-am fasut o schema.. nici aia nu a fost buna, ca el vrea pe sute de MHz... Si tot asa.. Imi vine sa dau bir cu fugitii...
De vreo 2 zile e jale.....(oftez) dar tot am mai avut timp sa mai intru pe forum.....
la mine, principala problema e ca lucrez acasa.. nu avem sediu... si e groaznic de greu sa nu ai cu cine sa te consulti
lucian@kronect.ro
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
imi dau pumni in cap pt. ca in Romania suferim de o lipsa de comunicare cronica!
altfel spus, din cauza unui cretin irevocabil care uita sa-mi spuna o chestie la momentul potrivit tre' sa stau io sa bag la printuri ziua si noaptea, in loc sa-mi vad de-ale mele!!

altfel spus, din cauza unui cretin irevocabil care uita sa-mi spuna o chestie la momentul potrivit tre' sa stau io sa bag la printuri ziua si noaptea, in loc sa-mi vad de-ale mele!!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team