REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ss
senior
senior

Mesaj de ss » 23 Mar 2006, 14:34

E beton, frate, las-o asa!!!
Ceri drepturi de autor, sau putem sa copiem, adaptam si eventual ingrosam? Sunt :mrgreen: de invidie...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Mar 2006, 14:34

e bine Mihai, cred ca nu mai am nici eu mult sa stii! tu de ce te apuci dupa acest eveniment:))?

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 23 Mar 2006, 14:38

Nu-i clar, omu' s-a apucat de ce ne-ar fi drag la toti... vinde scule de pescuiala second hand ( second hand din cauza ca le incearca pe toate pe balta o data inainte sa le puna la mezat ), ne face in ciuda, nu vezi?!

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 23 Mar 2006, 14:48

sofoneamihai scrie:... sa-mi aprobati incetarea raporturilor de munca cu .... incepind cu data de ....
P.S. 1. Daca insisti raman si alea 14 zile de preaviz legale ( prefer insa sa nu ! )
...
Nu conteaza ce scrii atit timp cit e trecut minimul in cerere: incetarea contractului de munca, data de la care se face incetarea si data inregistrarii cererii sa fie cu cel putin 15 zile inainte de data solicitarii intreruperii raporturilor de munca.
Esti obligat sa fii prezent (macar) la servici in perioada aia de 15 zile (ti se poate desface contractul in caz contrar).

Asta e din ce imi aduc aminte.

PS. La ultima a durat 2 luni pina mi-au dat OK-iul (am asigurat training-ul celor 3 persoane care au fost incadrate ca sa faca ce faceam eu :mrgreen: - adica "stat degeaba" :roll: )
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 23 Mar 2006, 15:23

1. nu vad specificata data de la care ceri rezilierea contractului
2.reciteste-ti contractul de munca si eventualele anexe la contract care pot cuprinde diferite obligatii si ai sa-ti dai seama daca e suficinta sau nu simpla demisie,care intre noi fie vorba e cea mai faina din cite am vazut

succes in viitor

dorel

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Mar 2006, 16:01

:D :D :D vinde si noi oricum! bune si second pt. ca mai pierde la pret un 15-20$ :lol: :lol: nu :?: merita! sa se abtina si sa nu mai dea cu ele! :lol:

glumeam Mihai, sper ca nu te superi! :wink:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 23 Mar 2006, 17:37

TRAGEDIE tata !!! Nu mereu cine are dreptate castiga . M-a invins CAPITALISMUL (SALBATIC) prin cunoscutele-i metode parsive ( coarda sensibila si chiftelele (unde sunt si mai sensibil )) . Ata ete !!! Speram sa ma trimita cu pluta ( desi nu mai dau la stationar ) iar ei ma trimit cu CADDY la munca ! Scapasem de invidii la munca si deja intrasem la invidii de la voi ! Pai e corect tata pa lumea asta . Io tot visez sa ajung rentier ( mosier sunt ca am 15500 mp teren la Constanta cu ceva oferta concreta daca iese nu scapa nimeni de mine pa garla aflu tot ma duc peste tot nu misca nimic sub apa fara viza ) Va anunt io ca de speranta moare ultima ! Sunt de kkt e ! ( ba tata nimeni nu e perfect dar nici nu am pretentia ) .
PS1 Cred totusi ca le-a placut varianta intai pt ca oricum la discutii mai mult se radea de context .
PS2 Mai exista sanse (pt varianta cu pluta) ca BOERU mare e plecat la ski . Mai stii daca nu o fi fost partia buna cand se intoarce poate imi da "dezlegare" la peste ? (si ceo fi rau ? ) Atunci ma duc la Vijelie la meditatii
ca sa nu ajung ca el sa ma plictisesc de atata mers la peste (oricum asta a rezistat vreo 10 fara munca (baiat amarat cum ii place lui sa zica ) pina sa se dea ranit ca se plictiseste ( oricum cine-l crede?! ))
AVERTISMENT CNA: HO tata !!! nu dati buzna la tastaturi si nu lasati modelul la indemana celor cu familii , copii , obligatii ca nu stiu daca toti sefii le au pe astea cu caterinca ( desi eu am vrut sa fie perceput totul ca fiind serios si uite ce a iesit ! )
Nu ma las de trafic de scule ! Uite asa na ! Si noi si sh ca profitu' intra tot acolo si nu intreba de unde vine !
Dane canceleza-ma tata ca m-am tampit de tot si ajung de rasu' curcilor (cat mai imi zic unii sa traiasca Dom' Profesor avand impresia ca vorbesc cu unu' normal) .
Ba voi nu aveti altceva de facut decat sa cititi ce tampenii debitez io (bine ca si io va monitorizez si nu-mi scapa unu ! ) Ce kkt or fi scriind aia din Australia pe forumu-ri cand au tot anul sezon OPEN (daia sunt io pro OPEN ) la noi e explicabil dupa iernile astea polare ( bine ca avem o scuza sic !)
Dupa halat veniti tot la mine ca e mai ieftin !!!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 24 Mar 2006, 08:24

Hua, rusine, te-ai dedulcit la chiftele in post, ne lepadam de tine, sa sari cu niste beri pe balta sa te iertam, pacatosule :oops:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 29 Mar 2006, 13:33

Ahaaa, acum inteleg eu cine lasa sticle de bere pe malul apei. Bravos natiune, hala sa ti fie! Hai noroc la pescuit, sa -l prindeti pe cel mai....

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 29 Mar 2006, 13:40

:|

Închis