orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
alex dan
- utilizator constant

-
-
Gerula
- veteran

MARINESCU ADY scrie:Acest mesaj l-am primit prin intermediul soft-ului yahoo messenger. Acesti ziaristi intrec orice limita
Picati bacul la romana ? atunci tineti minte Melania Mandas Vergu e jurnalista de la cotidianul Gandul din cauza careie s-au schimbat subiectele... ma gandeam ca ati avea ceva sa ii ziceti:
melania.vergu@gandul.info Da asta mai departe, nu de alta dar toata lumea e de parere ca SI-O MERITA !!! pentru cine e interesat: : Nume: ................
E, uite intamplarea face ca eu sa fiu coleg cu respectiva ziarista, si iti promit ca daca te intalnesc vreodata o sa-ti administrez corectia meritata pentru nesimtirea de care dai dovada.
Nu ma mira deloc faptul ca, in pofida halului in care siluiesti limba romana, iti imaginezi ca ai merita sa iei cel putin 8 la bac la aceasta materie. In ultima instanta, nu cu mult timp in urma vroiai sa dai lectii despre cumpararea automobilelor second-hand desi nici macar nu ai carnet

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Gerula
- veteran

Armand scrie:
Ideea in principiu e foarte simpla...in romania nu exista junalisti adevarati(sau aia care sunt, nu-i baga nimeni in seama ).
Exista o gramada de idioti in cautare de senzational...si cel mai grav este ca ei considera ca si restul lumii este idioata- drept urmare i se poate baga pe gat orice ineptie!
NU respecta nimeni deontologia....nimeni nu prezinta o fapta!!!!
Toti jurnalistii prezinta punctul lor de vedere asupra unui subiect- ceea ce e complet gresit!
Imi permiti sa te intreb pe ce se bazeaza opiniile tale despre felul in care ar trebui practicata profesia de jurnalist?

Stii macar diferenta dintre
stire si
comentariu sau dintre
reportaj si
interviu? Ai idee ce-i aia o
ancheta?
Armand scrie:
Ziarista este de vina pentru ca a intervenit intr-un moment critic, s-a bagat unde nu ii fierbe oala....si au fost bulversati din cauza ei cateva zeci de mii de copii...
Nu a avut nimeni nimik de castigat din reportajul ei de kkt.
Ba da, au avut de castigat "fraierii" care invatasera, si care acum au avut ocazia sa ia note mai mari decat smecherii de doi bani. Au fost bulversati doar repetentii care la 18 ani scriu
i-au cel putin 8 la scris si
m-ai am 2 examene.
Cu lacrimi Bastus!
-
Michael
- Moderator

-
danr
- Site Admin

adi marinescu are avertisment pentru instigare la adresa ziaristei respective
gerula are avertisment pentru amenintari cu violenta
nu ma intereseaza tampeniile voastre dar sariti calul
-
Gerula
- veteran

danr scrie:
nu ma intereseaza tampeniile voastre dar sariti calul
Respectiva ziarista, o femeie sarita binisor de 40 de ani, a primit in ultimele zile cateva zeci de telefoane de amenintare. Sigur, 99,99% e vorba de copii cretini, carora daca le tragi un sut in c ur vor la mama, dar banuiesc ca-ti dai seama ca nu e o experienta prea placuta. In contextul asta singura tampenie de care poate fi vorba aici a fost postarea numarului de telefon si a adresei aici pe forum. Iar de la faptul ca i-am promis o urecheala mucosului pana la amenintarea cu violenta... Ma rog.

Cu lacrimi Bastus!
-
faurstelianlucian
- utilizator constant

de faurstelianlucian » 07 Iul 2006, 22:51
Nu doresc sa iau parte nimanui, dar sa fim sinceri jurnalistii descopera lucruri care nu merg la noi in tara; si sunt multe, care deranjeaza la urma urmei. Sa lasam a 4-a putere in stat sa isi faca datoria, altfel vom fi ca pe o vreme de multi regretata, cand nu stiam nimic!
Tin sa spun ca nu fac parte di bransa!
Pestii sunt sub apa!
-
MihaiV
- Moderator

MARINESCU ADY scrie:In primul rand ca eu o sa i-au cel putin 8 la scris... Iar la oral am luat 10 . ... M-ai am 2 examene si sunt liber!!!
Si cu asa gramatica ai luat asa note? Cat a fost spaga anul asta?
-
Armand
- veteran

-
Salut Gerula!
Afirmatiile mele se bazeaza pe dreptul meu de client! In calitate de client am dreptul sa analizez marfa care imi este prezentata si sa o refuz daca nu imi place! Prima parte a comentariului meu se referea la fenomen in general si iti pot da zeci de exemple in care "jurnalistul" prezinta faptele distorsionate grosolan(in general scopul acestor actiuni este unul comercial). Cel care fabrica stirea respectiva, sau cel care tolereaza difuzarea ei, isi permit sa faca acest lucru bazandu-se atat pe incultura lor cat si pe ignoranta publicului tinta!
Din cauza stirilor fabricate si a emisiunilor pentru oameni cu intelect sub medie, eu refuz sa ma mai uit la televizor! Ma uit cca 30 de min pe zi si atunci la stiri la un singur post!
Acum revenind la subiectul principal al discutiei, eu insist ca au fost bulversati toti elevii care au dat examenul acum, pentru ca au fost nevoiti sa sustina examenul pe subiecte facute pe genunchi intr-o noapte. Iar corectarea subiectelor s-a facut in conditii de stres ca nu cumva sa il supere cineva pe "Dom' Ministru"!
Iar in ceea ce o priveste pe ziarista cu pricina...daca spui ca o cunosti poti sa imi spui cate articole a scris cu privire la invatamantul romanesc?!
Sau cate va mai scrie de acum inainte!?
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
Gerula
- veteran

Armand scrie:
Iar in ceea ce o priveste pe ziarista cu pricina...daca spui ca o cunosti poti sa imi spui cate articole a scris cu privire la invatamantul romanesc?!
Sau cate va mai scrie de acum inainte!?
Inainte sa spui chestia asta puteai da un simplu search cu google si evitai datul cu bata in balta. ZIarista respectiva e specializata pe invatamant de peste 10 ani, are probabil mii de articole la activ in acest domeniu.
Cu lacrimi Bastus!