REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 13 Iul 2006, 11:44

Gerula scrie: Orice bransa are tot felul de oameni, in decursul timpului am cunoscut doctori (ma rog, doctorite :P ) care pur si simplu habar n-aveau ce faceau, de ajungeau pacientii la alti doctori, cu diverse complicatii ( se luau aia cu mainile de cap), avocati care nu stapaneau nici cele mai elementare principii de drept, profesori care n-ar fi luat 5 la materia pe care o predau daca ar fi trebuit sa dea examenele pe care le dadeau apoi elevii samd. Daca as face greseala pe care o faci tu aici ar trebui sa spun ca toti medicii, avocatii si profesorii sunt niste dobitoci. Lucru evident neadevarat.
Da Gerula...insa daca cineva acuza un medic de Malpraxis, sau un profesor ca nu si-a facut treaba...etc, se face o ancheta si se vede daca e adevarat sau nu!
In schimb daca cineva indrazneste sa acuze un ziarist ca a scris aberatii, sar toate ziarele si televiziunile si se dau cu curul de pamant ca nu este respectata libertatea presei!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Iul 2006, 11:50

Armand scrie:
Da Gerula...insa daca cineva acuza un medic de Malpraxis, sau un profesor ca nu si-a facut treaba...etc, se face o ancheta si se vede daca e adevarat sau nu!
In schimb daca cineva indrazneste sa acuze un ziarist ca a scris aberatii, sar toate ziarele si televiziunile si se dau cu curul de pamant ca nu este respectata libertatea presei!
Haida-de, vrei sa spui ca n-au aparut in presa o gramada de dezvaluiri despre matrapazlacurile lui SRS? Chiar vorbesti prostii, sare presa in sus cand e agresat un ziarist, nu cand e prins vreunul cu fofarlica.
Cu lacrimi Bastus!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 13 Iul 2006, 16:27

Gerula scrie: Cu tot atata indreptatire as putea si eu spune despre tine (daca as sti ca practici avocatura) ca te-ai specializat mai mult pe impins spaga la procurori si judecatori pentru a face scapati diversi nenorociti, decat pe pledoarii magistrale in fata instantei.
costica_fishing scrie:
Treaba e ca toata viata mea am reprezentat un singur client intr-un singur dosar penal. Treaba facuta moca pentru un tovaras de la care trebuia sa invat sa ma dau cu placa de windsurf! Si procesul ala s-a terminat la al doilea termen, pt ca nu s-a mai prezentat partea vatamata si era la plangere prealabila (ce ciocnisera in trafic si dupa aia s-au injurat succint. Ma rog, norocul prostului! :D

Ideea ce tu ai fi scris de rau despre unu' sau altu' la comanda, este o afirmatie pe care nu o pot demonstra. La baza ei stau rationamente statistice ....e posibil sa nu, dar e prea putin probabil.

Si treaba ai cu "dobitocul care a scris bine pe spaga despre nu stiu ce produs vs ala de a scris despre matrapazlacurile secolului, daca afirmatia ta are ceva legatura cu articolele lui Malin prin care zice de bine despre o balta sau alta, iar e loc de discutii.
Problema e ca acolo treba e foarte clara: nu cred ca s-a gandit nimeni ca articolele alea s-au scris pe moca. Nu reprezinta decat publicitate putin detaliata. DAR ASTA E CLAR PT TOATA LUMEA. Daca imi aduc bine aminte, la sfarsitul articolelor despre baltile de baboi nu'stiu'care aparea clar scris: "proprietarii interesati sa isi promoveze baltile sunt rugati sa ne contacteze...." Ne e ceva necinstit, dar miroase a Cosmopolitan! :D

Hai ca iar ma duc la peste! :D
near the beer

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Iul 2006, 20:28

costica_fishing scrie: Ideea ce tu ai fi scris de rau despre unu' sau altu' la comanda, este o afirmatie pe care nu o pot demonstra. La baza ei stau rationamente statistice ....e posibil sa nu, dar e prea putin probabil.
Ma rog, daca tu faci despre oameni pe care nu-i cunosti afirmatii de genul asta pe baze statistice... Si care or fi statisticile alea nu stie nimeni, asta-i partea a doua.

costica_fishing scrie: Si treaba ai cu "dobitocul care a scris bine pe spaga despre nu stiu ce produs vs ala de a scris despre matrapazlacurile secolului, daca afirmatia ta are ceva legatura cu articolele lui Malin prin care zice de bine despre o balta sau alta, iar e loc de discutii.
Problema e ca acolo treba e foarte clara: nu cred ca s-a gandit nimeni ca articolele alea s-au scris pe moca. Nu reprezinta decat publicitate putin detaliata. DAR ASTA E CLAR PT TOATA LUMEA. Daca imi aduc bine aminte, la sfarsitul articolelor despre baltile de baboi nu'stiu'care aparea clar scris: "proprietarii interesati sa isi promoveze baltile sunt rugati sa ne contacteze...." Ne e ceva necinstit, dar miroase a Cosmopolitan! :D
In trustul din care face parte si revista la care lucreaza Malin se face mare caz de pusul literei "P" la articolele publicitare.

Aici intervin doua posibilitati:
1. Daca se face reclama mascata, iar banii se baga in buzunar de catre redactorul cu pricina, eventual impreuna cu cativa colegi, e o spaga de cea mai joasa speta. Evaziune fiscala, insusire de foloase necuvenite, tot tacamul.

2. Daca revista a facturat publicitate pentru respectivele articole, problema e doar morala, pentru publicatia in cauza si trustul de care apartine. Poti fi foarte sigur ca se gasesc destui cititori care cred ca articolele alea sunt "pe bune", ca pe balta X chiar a luat Malin nspe mii de salai samd. Cu atat mai mult cu cat, repet, prin Catavencu s-a batut moneda ani in sir apropo de articolele publicitare fara "P".

Oricum, ma amuza intrucatva dorinta ta de a ma acuza pe mine de nus ce matrapazlacuri, pe baze statistice, si de a-l spala pe Malin, in pofida oricarei evidente.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Iul 2006, 23:01

Gerula scrie: Ma rog, daca tu faci despre oameni pe care nu-i cunosti afirmatii de genul asta pe baze statistice... Si care or fi statisticile alea nu stie nimeni, asta-i partea a doua.
dar tu pe cati dintre cei de care te-ai luat pe acest forum ii cunosti? ca ai facut destule afirmatii despre unu` si altu` fara sa cunosti realitatea. e foarte simplu ca omu` sa-si faca o idee despre calitatea ta ca fitzuicar... se vede din felul in care scrii pe forum. ti-am mai zis eu tie, aici e forum de pescuit, numai ca tu n-ai nici o treaba cu pescuitul, si te zbati si tu pe unde poti, polemizand si cautand mereu scandal. auzi, tu te mai suporti? :evil: ca nu faci decat sa imprastii cu kkt si apoi sa spui ca pute!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Iul 2006, 09:24

Te-a bagat cineva in seama? Valea :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Iul 2006, 09:59

Gerula scrie:Te-a bagat cineva in seama? Valea :arrow:.
asta-i tot ce poti? nici nu ma asteptam sa raspunzi, dar era mai bine pt. tine daca taceai macar, sa te faci ca n-ai vazut mesajul.
dar, asa faci tu cand nu stii cum sa te scoti...
da, esti un mare caracter. imi place de tine ca ai coloana vertebrala! :evil:
bravo jerula, tine-o tot asa! esti pe drumul cel bune, direct spre tomberon, acolo unde ii este locul unuia ca tine!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 14 Iul 2006, 10:05

lasa-l ma adi, e ziarist... se simte obligat sa scrie ceva chiar daca nu are subiect, argumente etc. Tipic nu?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 14 Iul 2006, 10:06

mi-e sila! :evil:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 14 Iul 2006, 10:07

pentru adi si ceilalti:

ca sa-l citez pe Gerula: "do not feed the trolls"

:P :P :P
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Închis