crezi ca traim in vestul salbatic?
REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
si cam ce ai de gand,acum,ca ai adresa si nr ei de telefon?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
Ionut the carp
- veteran

-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

In primul rand ca eu o sa i-au cel putin 8 la scris (eu am picat pe subiect Stefan Gheorghidiu) Iar la oral am luat 10 . Asadar plec de la o medie super buna in calcularea rezultatului final . Eu ma refeream la faptul ca Bac-ul a fost dat peste cap total , totul fiind transformat in haos . De ce? pt ca o ziarista nu a avut ce face... si nu a facut decat sa demonstreze un adevar pe care il stim cu totzi. Acest mesaj l-am primit offline dupa cum am scris si mai sus, pe mine chiar nu ma doare capul !!! acum m-am intors de la matematica si am rezolvat subiectele care imi asigura un 8 (asta daca nu gresesc nimic din ceea ce am scris). M-ai am 2 examene si sunt liber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Sile scrie:Marinescu, multa bafta tati!
Sunt convins ca o sa i-ei cel putin 8 la romana s-i cel putin 8 la matematica. Da' m-ai am sati zic doua vorbe. Tot atat tias fiii dat si eu, da la amandoua...
Sile iti spun un secret! invata sa scrii romaneste corect dupa care ai dreptul sa ma evaluezi pe mine. Pana una alta eu am reusit un 10 la romana , un 10 muncit timp de o saptamana jumate, asa ca shut the fuck up!
Ideea in principiu e foarte simpla...in romania nu exista junalisti adevarati(sau aia care sunt, nu-i baga nimeni in seama ).MihaiV scrie: Deci ziarista e de vina, nu cei care fac trafic cu subiecte!? Foarte interesant!
Exista o gramada de idioti in cautare de senzational...si cel mai grav este ca ei considera ca si restul lumii este idioata- drept urmare i se poate baga pe gat orice ineptie!
NU respecta nimeni deontologia....nimeni nu prezinta o fapta!!!!
Toti jurnalistii prezinta punctul lor de vedere asupra unui subiect- ceea ce e complet gresit!
Ziarista este de vina pentru ca a intervenit intr-un moment critic, s-a bagat unde nu ii fierbe oala....si au fost bulversati din cauza ei cateva zeci de mii de copii...
Nu a avut nimeni nimik de castigat din reportajul ei de kkt.
Poate cineva sa imi spuna ca ei i-a pasat vreo clipa de invatamantul romanesc?! I-a pasat doar sa faca un reportaj de 2 lei si sa isi auda numele la televizor!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...