REFULARI - sau loc de dat cu capu'

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Sep 2006, 13:37

nashpa.
eu cu dream in apa pan' la brau in lac.
pescuiala. anu' trecut.
omu dadea in draci in bibani si stiuci (io eram beginner :D ) si a scapat in apa de 1m si ceva toata cutia cu naluci. :(
va dati seama...suferinta si-ntristare pe el...
ete:
Imagine
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Sep 2006, 15:04

Adi_ scrie:da tudore, dar parca tu ai si prins o lanseta/mulineta, nu? :D
Dupa exact doua luni am prins o lanseta de crap Rod Hutchinson cu o Daiwa nu mai stiu cum ii spune. Aici costa mai mult de 200€ mulineta aia. Le utilzez rar de tot cand se intampla sa mai dau dupa crap.

Tudor

zumzum_5

loool

Mesaj de zumzum_5 » 23 Sep 2006, 17:20

Un sut in ***.....un pas inainte. Nu ai pierdut nimik!

Claudiu

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 23 Sep 2006, 18:26

tudor scrie:
Dupa exact doua luni am prins o lanseta de crap Rod Hutchinson cu o Daiwa nu mai stiu cum ii spune. Aici costa mai mult de 200€ mulineta aia. Le utilzez rar de tot cand se intampla sa mai dau dupa crap.

Tudor
Cine stie ce bucata ii luase aluia lanseta si mulineta de pe suport :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 13 Oct 2006, 23:42

Gerula scrie:
tudor scrie:

Tudor
Cine stie ce bucata ii luase aluia lanseta si mulineta de pe suport :lol:.
asta semana cu situatia aia in care gasisem io valiza aia cu bani - cazuta din masina si care s-a deschis mai greo, saracu vali doo pile a rupt. da macar am vazut cum tae la gaz saaracii ce-i ustura ochii uuuuau citz bani frate sa mor io... ce pacat ca n-am gasit nimica... va iubex, ne vedem pe forumurile din Canare? doritzi-i binele piticului.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Mar 2007, 22:19

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: cam asa arata locul asta , nu :?: :?: :?:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 08 Mar 2007, 12:35

wai, mai dau mult cu _ capu aci? ca am stricat 3 monitoare deja :lol: :lol: :lol: :lol:

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 13 Iul 2007, 17:43

Pe perioada verii m-am angajat ca sezonier intr-o brutarie. Cu banii pe care ii iau mi-am propus sa fac scoala de soferi pe care de altfel am si inceput-o. Insa mi-am cam gresit toate socotelile. Trebuie sa mai lucrez inca o luna ca sa imi ajunga banii pentru scoala, dar programul de noapte ( se lucreaza o saptamana de zi si una de noapte) ma omoara. Nu am reusit nici sa deschid cartea de legislatie, nu mai fac nimic toata ziua si sunt extenuat si deprimat. De pescuit nu mai vorbesc, nici n-am mai vazut apa de o luna incoace. Ce ma sfatuiti sa fac fratilor? Sa continui sa ma chinui si sa imi respect promisiunea de a-mi plati scoala sau sa renunt si sa apelez la bunavointa parintilor pt a imi plati scoala ? :cry:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iul 2007, 18:31

fly-er scrie:Pe perioada verii m-am angajat ca sezonier intr-o brutarie. Cu banii pe care ii iau mi-am propus sa fac scoala de soferi pe care de altfel am si inceput-o. Insa mi-am cam gresit toate socotelile. Trebuie sa mai lucrez inca o luna ca sa imi ajunga banii pentru scoala, dar programul de noapte ( se lucreaza o saptamana de zi si una de noapte) ma omoara. Nu am reusit nici sa deschid cartea de legislatie, nu mai fac nimic toata ziua si sunt extenuat si deprimat. De pescuit nu mai vorbesc, nici n-am mai vazut apa de o luna incoace. Ce ma sfatuiti sa fac fratilor? Sa continui sa ma chinui si sa imi respect promisiunea de a-mi plati scoala sau sa renunt si sa apelez la bunavointa parintilor pt a imi plati scoala ? :cry:
pai sa o luam cu inceputul:
- daca vroiai sa catigi ceva bani dar sa mai ai si timp de invatat sau de distractie,ai gresit din start meseria.din cate stiu eu ca brutar sau ajutor de ceva pe'acolo prin brutarie e destul de mult de munca si timp de stat nu prea este.
- deci trebuie sa te reorientezi si sa iti cauti ceva gen agent publicitar sau cum draqu se mai zice la aia de impart diverse foi volante pe strazi sau participa la diverse promovari ale unor diverse firme si lucruri,din cate stiu programul e destul de flexibil si se castiga binisor (tine cont ca e vorba de sectorul publicitar unde se castiga enorm in raport cu munca depusa - hoooooooo nu sariti ,dar asta e parerea mea :lol: )

- asa ca eu zic sa continui sa te chinui,dar in alta parte si sa incerci sa castigi acei bani prin forte proprii.stiu ca este greu,dar asa o sa capeti si ceva experienta + increderea in tine si capacitatile tale de a produce un ban cinstit + respectul parintilor ( ca pretenii sigur iti vor spune ca esti cel mai mare fraier :wink: :lol: )
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 13 Sep 2007, 09:24

vreau la pescuit ..................si nu am tiiiiiiiiiimp.......mama lui de sistem in cre traiesc .............tre sa evadez :cry:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Închis