REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Michael, pentru acest caz cutremurator trait de prietenul tau, ii fac o oferta speciala: 10 % discount la o comanda de voblere pe magazinul online

nu poti ramane impasibil la o astfel de tragedie... sunt convins ca si MariusC, daca tot a intrat in discutie, contribuie si el cu un 5 % la Rapale
avem in stoc approx. 100 modele Rapala si cam tot atatea Salmo

nu poti ramane impasibil la o astfel de tragedie... sunt convins ca si MariusC, daca tot a intrat in discutie, contribuie si el cu un 5 % la Rapale

avem in stoc approx. 100 modele Rapala si cam tot atatea Salmo
tnx Dane,am sa-i comunic,vezi ca am luat-o de bunadanr scrie:Michael, pentru acest caz cutremurator trait de prietenul tau, ii fac o oferta speciala: 10 % discount la o comanda de voblere pe magazinul online![]()
![]()

prieten si coleg de srvici cu mine,intra mai rar pe forum,nick name Cazatorul.razvan m. scrie: Laughing Super. As fi vrut sa vad disperarea de pe fata prietenului Laughing Apropo, cine e ? E vreun cunoscut ?
sa stii ca nu a fost el atat de disperat ca si mine,eu m-am atacat mai tare ca el.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sa stii ca nu e o senzatie prea placuta sa vezi manunchiul de voblere cum se invarte in curentii turbionari si cele sinking cum incep sa-si ia ramas bun de la "buchet" unul cate unul....danr scrie:sanchi pierdere, de fapt nadea cu voblere, si s-a camuflat sa nu se prinda Michael cum face el de prinde atat
mie-mi spuneti.......

Michael va recomanda Regulamentul forumului