REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Refulari
Michael,
Bine te sfatuieste Tudor,agrafele sunt mult mai bune.
Uita de snaps-uri ca si eu am patit-o cu snaps-uri cumparate de la BASS PRO si am pierdut niste voblere primite de la DADY(ce a uitat atunci sa-mi trimita si niste snaps-uri facute de el)anul trecut.
Cu snaps-urile facute de DADY ce le-am primit anul acesta impreuna cu niste voblere facute tot de el nu am avut inca nici o problema.
Si nu te supara pt. pierderea stiucilor de care pomeneai,"indulceste-te" spunand celorlalti ca in acea zi practicai "catches & releases"!!!!!
Fir intins,
Jean
Bine te sfatuieste Tudor,agrafele sunt mult mai bune.
Uita de snaps-uri ca si eu am patit-o cu snaps-uri cumparate de la BASS PRO si am pierdut niste voblere primite de la DADY(ce a uitat atunci sa-mi trimita si niste snaps-uri facute de el)anul trecut.
Cu snaps-urile facute de DADY ce le-am primit anul acesta impreuna cu niste voblere facute tot de el nu am avut inca nici o problema.
Si nu te supara pt. pierderea stiucilor de care pomeneai,"indulceste-te" spunand celorlalti ca in acea zi practicai "catches & releases"!!!!!
Fir intins,
Jean
Re: Refulari
ai dreptate Jean,o fi catches&releases,dar pana nu e pestele pe mal nu e nici macar catchesJean Scurtu scrie:Michael,
Fir intins,
Jean

inca nu pot sa-mi explic de ce...ori nu le-am intepat bine,fiind osoase in gura,ori au avut punct de sprijin in eliberare,fiind apa mica la mal...de regula prefer apa adanca la mal,altfel controlezi pestele.O fi de vina textilul ca nu este elastic ca si mono?

in legatura cu snapsurile,deja am ranuntat la ele,am trecut pe cabelas duolock snaps.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael scrie:[...]
PS:ca sa treaba pana la capat,pe inserat,inainte de plecare pun un husky jerk si la prima lansare sare din snaps si se duce singur in treaba lui...odihneasca-se in pace...![]()
![]()
![]()
restul snapsurilor vor ajunge la gunoi cred.....
Michael, ce snapuri sunt alea?
am patit o singura data cu snapurile Mustad de la Arrow. am lansat si ...dus a fost. mai apoi am realizat ca pe snap.ul #2 nu avea ce cauta un vobler de 2,5 cm.
de regula la voblere mici pun snap mic sau deloc.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
tot Mustat,de la Arrow,nr 1....dupa ce ca-mi rup degetele si unghiile la schimbarea nalucii ca nu vrea sa iasa naluca cand vreau eu,ci cand vrea ea sa plece in lume de capul ei... 
iti zic eu,agrafa cu inchidere e sfanta

dap, eu cand schimb folosesc pensa, e mai rapid, am degete groase.Michael scrie:tot Mustat,de la Arrow,nr 1....dupa ce ca-mi rup degetele si unghiile la schimbarea nalucii ca nu vrea sa iasa naluca cand vreau eu,ci cand vrea ea sa plece in lume de capul ei...

ce sa zic, pe mine m-au tradat o singura data aceste snapuri asa ca le folosesc in continuare. normal, duolock.ul de la Cabelas e mult peste...
East Spinning Team
East Spinning Team
pentru mine e suficient,daca nu invetzi din greseli...leba scrie:pe mine m-au tradat o singura data aceste snapuri ...

trimis HJ 10 S pe fundul Prutului.
era prospatura, n-avea 2 saptamani!

era prospatura, n-avea 2 saptamani!

East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran