REFULARI - sau loc de dat cu capu'
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ieri,la pescuit pe un loc inalt,cel cu care eram,fiind foarte concentrat asupra avatzilor de sub el,a uitat sa-si traga fermoarul la buzunarul de la vesta si am auzit cazand o cutie de plastic,care in cadere s-a si deschis.Ma uit la el,il vad incremenit cum se uita la mine.Il intreb "ce a fost asta?".El zice "voblerele".
Cand ma uit pe apa,vad cum duce curentul un manunchi de vreo 8-10 voblere,numai Rapala,Salmo,Storm.Am tot incercat sa le agatzam pe traseu,dar se vedea clar cum cele sinking se duceau la fund si cele floating se duceau in grup in curentul de mare viteza.
Ce parere avetzi,voblere de vreo 2 mil aproximativ,sa nu-ti dai cu capul?
mentionez ca apa masoara acolo cam 5-6m si numai curentzi turbionari,deci nici vorba de-o baie.
Cand ma uit pe apa,vad cum duce curentul un manunchi de vreo 8-10 voblere,numai Rapala,Salmo,Storm.Am tot incercat sa le agatzam pe traseu,dar se vedea clar cum cele sinking se duceau la fund si cele floating se duceau in grup in curentul de mare viteza.

mentionez ca apa masoara acolo cam 5-6m si numai curentzi turbionari,deci nici vorba de-o baie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Michael scrie:ieri,la pescuit pe un loc inalt,cel cu care eram,fiind foarte concentrat asupra avatzilor de sub el,a uitat sa-si traga fermoarul la buzunarul de la vesta si am auzit cazand o cutie de plastic,care in cadere s-a si deschis.Ma uit la el,il vad incremenit cum se uita la mine.Il intreb "ce a fost asta?".El zice "voblerele".
mentionez

Dragii mei!
Acum un an DOCTOR PIKE a lansat aceasta tema de discutii!
Dînsul a avut probleme cu seful si a cauta alin pe site. Acum am eu probleme cu sefa si nu pot sa o mai scot la capat!
Imi trebuie o caracterizare pentru un post la care deja am luat concursul si calificativul dat e destul de nashpa: satisfacator!
Treaba e ca am incercat sa-i explic sefei ca depinde viitorul meu post de ea, dar nu vrea nici in ruptul capului sa se schimbe!
ma incercat cu frumosul... pe cale oficiala dar nimik !
Nu imi da-ti sugestia... ca nu cred ca ar vre cineva sa faca,.... dac o cunoaste!
Nu crede ca teaba e serioasa si pe desupra imi reproseaza de ce nu am depus caracterizarea pe care ea mi-a facut-o!
Acum sunt in asteptare si nu am ce sa fac! Astept raspuns de aici de la tanti Elvira cu lire cu tot.
Acum un an DOCTOR PIKE a lansat aceasta tema de discutii!
Dînsul a avut probleme cu seful si a cauta alin pe site. Acum am eu probleme cu sefa si nu pot sa o mai scot la capat!
Imi trebuie o caracterizare pentru un post la care deja am luat concursul si calificativul dat e destul de nashpa: satisfacator!
Treaba e ca am incercat sa-i explic sefei ca depinde viitorul meu post de ea, dar nu vrea nici in ruptul capului sa se schimbe!
ma incercat cu frumosul... pe cale oficiala dar nimik !
Nu imi da-ti sugestia... ca nu cred ca ar vre cineva sa faca,.... dac o cunoaste!
Nu crede ca teaba e serioasa si pe desupra imi reproseaza de ce nu am depus caracterizarea pe care ea mi-a facut-o!
Acum sunt in asteptare si nu am ce sa fac! Astept raspuns de aici de la tanti Elvira cu lire cu tot.