orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

baietasi, nu va speriati ca va las pe voi doi sa va dati pase de la unu' la altu'. credeam totusi ca mr. razvan vrea sa lamureasca situatia, nu sa induca lumea in eroare. in fine, play on ca va potriviti
a, si nu uitati: iubiti-va mult
ps. ravzane, daca mai ai MP-ul de care ziceam, reciteste-l ca e mortal, ai fost tare simpatic

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun:
DILUCULE, UITE DRUMUL!

-
grebla
- utilizator constant

va doare capu, au ba?
daca zic ca is vijelie no sa ma creada si o sa spuna ca is din "comando" , daca zic ca is din comando o sa spuna ca is vijelie ... io plec la un peste pana una alta, pana ma intorc mai bagati acolo, faceti rating la site
P.S. de unde a venit denumirea cu comando-ul ?
sal

-
Gerula_
- junior

grebla scrie:va doare capu, au ba?
daca zic ca is vijelie no sa ma creada si o sa spuna ca is din "comando" , daca zic ca is din comando o sa spuna ca is vijelie ...
A dracului coincidenta, cam asa a zis si Serbanel cand l-am dat in fapt

-
Adi_
- veteran

Gerula_ scrie:Cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun:
DILUCULE, UITE DRUMUL!

jerulache, ai reaparut dar cu aceleasi "poante", te repeti si nu mai esti deloc distractiv.
numai ca eu nu inteleg o treaba, te-ai intors doar ca sa-ti mai iei cateva suturi in fund? ca vad ca asta vrei, cumva ai incercat s-o exprimi in aproape fiecare mesaj
sti ce e? chiar daca mi-ai alocat cateva randuri de fiecar data cand ai incercat sa zici ceva, nu meriti efortul...
fa-ti linistit numarul impreuna cu amicii tai, jucati-va voi intre voi

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula_
- junior

Cu lacrimi, Bastus!
-
Adi_
- veteran

-
Gerula_
- junior

dilucule, amaratul ala a inventat si el ceva acolo dupa ce l-am calcat in picioare la mine pe blog

. Cine are un dram de creier (stai linistit, nu te banuieste nimeni

) cauta dupa zoso la mine pe blog, vede datele postarilor si intelege care-i treaba
In rest, ramane cum am stabilit:
Gerula_ scrie:Razvane, e momentul sa inveti cum se utilizeaza emoticonul asta

. Cu **** n-are rost sa incerci dialoguri, si daca-l strivesti sub picior tot tu te-ai murdarit pe talpa

.
In concluzie, ia cu paine
P.S. Se sparg de ras toti numai cand te vad cum postezi si tu sageata ca papagalul

Cu lacrimi, Bastus!
-
empthy_cluster
- veteran

razvan m. scrie:Imi miroase a fi brasovean. O fi avand legatura cu trupa de comando ce a desantat recent pe Mures ?!

vezi ca te inseli amarnik, termina cu aberatziile daca vrei sa sti @pikeman, @mariusM si cel din urma si nu cel din tai @hell asta ca sa nu mai fi paranoik cu comandoul savy!

be smart be silent be deadly.....
-
empthy_cluster
- veteran

Adi_ scrie:
eu n-as fi avut nimic cu tine daca ai fi reusit sa-ti stapanesti antipatia pe care mi-o porti din nu stiu ce motiv. dar cum n-ai reusit sa te abtii, ti-ai mai luat si tu cateva, asta e, asa-i jocu'. mai stii ce MP mi-ai trimis cand am inceput si eu sa ma iau de tine?

antipatii este al doile nume al lui razvan, pe mine de cand i-am dat-o cu salaii, el fiind in umbra mea si nereusind sa loveasca nici unul de atunci cred ca ma are la sufletzell, pacat ca este aradean de-al meu, dar asa este el, ce ar fi sa-l urmaresc si eu pe el sa fim chit, darr EU NU SUNT RAZVAN!!!!!

be smart be silent be deadly.....