Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 13:06

E destul de potrivit clipul, ati vazut cum au disparut sobolanii prin gaurile lor? :lol: Asteapta sa imi dea ban Radulescu, sa poata si ei face gurita mare pe urma. :lol:

Nu Bastus pescuia, Gerula il invata pe copil sa prinda peste, daca nu ma insala memoria la japca :lol:.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Iul 2008, 13:19

:lol: :lol: :lol:
Eu cred ca s-ar mai fi gasit un rol si pt Dinica in "Operatziunea Monstrul".

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 13:36

Dinica n-a prea jucat in comedii inainte de 1989 (cu vreo 2 exceptii).

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 14:18

S-au facut anumite insinuari aici de catre grebla (provine oare de la japca?) si adilucu (mai nou, de cand a devenit barbat, Adi_) cu privire la pestii retinuti de catre mine.
De aceea, fara sa fac pe pocaitu' arat tuturor ca DA, AM OMORAT MULTI PESTI LA VIATA MEA (pescuiesc de peste 25 de ani), insa AM SI ELIBERAT, MAI MULTI DECAT AU PRINS UNII CE FAC PE MORALISTII PE FORUMURI !

Acestea fiind zise sa continuam discutia on topic :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 14:42

Dupa toate probabilitatile Grebla=Fario nebunu = Serbanel = Vijelie = rechintigru si cate altele or mai fi :lol: Iuteala de mana cu care a scobit dupa poza pe care mi-o facuse chiar el la clean l-a dat de gol :lol:
La jepcari li se mai spune si greblasi, concluzia o tragi singur ;).

dilucu este un ins mult prea macinat de complexe nefiresti ca sa merite sa ne batem capul cu el, macar vijelie poate fi haios cateodata, plus ca e pescar.

Sunt curios de o chestie: s-a rugat dilucu de tine sa-l iei la peste si l-ai refuzat? :lol:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 14:45

N-a mai apucat ca mi-am afisat antipatia pentru el din prima :lol: : In ce-l priveste pe celalat cred ca gresesti. Am o alta banuiala.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Iul 2008, 14:51

Gerula_ scrie:Dupa toate probabilitatile Grebla=Fario nebunu = Serbanel = Vijelie = rechintigru si cate altele or mai fi :lol: Iuteala de mana cu care a scobit dupa poza pe care mi-o facuse chiar el la clean l-a dat de gol :lol:
La jepcari li se mai spune si greblasi, concluzia o tragi singur ;).

dilucu este un ins mult prea macinat de complexe nefiresti ca sa merite sa ne batem capul cu el, macar vijelie poate fi haios cateodata, plus ca e pescar.

Sunt curios de o chestie: s-a rugat dilucu de tine sa-l iei la peste si l-ai refuzat? :lol:
Oooooooooo, ce bucurie senor Gerula! Chiar ma intrebam cand se va sfarsi "penitenta" ta (justificata partial) si iti va da Dan adminul dreptul sa revii pe acest forum. E ca si cum te-ai fi liberat din puscarie! Ce mai faci domnia ta? Te mai tii de glume si shotii sau te-ai mai dat pe brazda?
In ce priveste identitatea mea, tu ca ziarist (parca lucrai la Cancan sau Libertatea, nu? Tot o apa ambele tabloide) ar trebui sa stii ca Fario nebunatiku ar putea la o adica sa fie una si aceeasi persoana cu Serbanel dar in nici un caz cu maestrii Vijelie si Grebla! Faza cu Dilucu nu o stiu dar presupun ca e inca o polita pe care o ai de platit!
OK, ma bucur ca ai reaparut pe forum, depinde de tine acum sa nu iei ban din nou! Iti trebuie niste cursuri de "anger management" (http://www.youtube.com/watch?v=ADfH9dBxFD8) ca sa eviti sa te "inflamezi" periculos! Daca vrei sa te ajut sa realizezi self-control pe psihicul tau da-mi un semn ca am fler psihologic si am citit si opere de Freud, Jung si Maslow asa ca am ceva idei!
Asa ca nobile taraboste Gerula, bine ai venit in mirificul Kogaion al pescarilor si fie ca Zamolxe sa iti dea ceva peste in carlig! Dar mic si rar ca sa nu cazi in pacatul orgoliului! :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Iul 2008, 14:53

Gerula_ scrie:Dupa toate probabilitatile Grebla=Fario nebunu = Serbanel = Vijelie = rechintigru si cate altele or mai fi :lol: Iuteala de mana cu care a scobit dupa poza pe care mi-o facuse chiar el la clean l-a dat de gol :lol:
...
opaaa, ai zis-o!
cum adica "chiar el", mai exact care el?
show us tha light :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 14:55

Om vedea :lol:, e clar ca are niste urme de-ale bocancilor mei pe fund, ca stie de poza aia, si chiar faza cu grebla miroase a vijelie :lol:. Dovezile sunt, cum ar spune americanii, circumstantiale :lol:, dar vijelie e unul din oamenii cu mare apetit pentru clonare de pe forum. Usual suspect, cum s-ar spune :lol:.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Iul 2008, 14:59

Fario_nebunu scrie: Daca vrei sa te ajut sa realizezi self-control pe psihicul tau da-mi un semn ca am fler psihologic si am citit si opere de Freud, Jung si Maslow asa ca am ceva idei!
Explica-i si lui Adelin atunci ce si cum cu paranoid xxx.

Închis