Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2008, 17:02

empthy_cluster scrie: @a la kaka nu te mai constipa ca tzi-am pus o poza zik eu penibila, pozata intr-o ipostaza deselata dupa ce ai fost deflorat, paroll zici ca esti un kopil mik care si-a pierdut bomboana, ce frast ai??? te crede-am mai femeie ca de barbat nu incape in discutzie, vrei sa pun si ce mai am cu tine???? in aceleasi ipostaze defloratoare?? :lol: :lol: :lol:
a la kaka ? iar confunzi sunetul nikului cu portia zilnica ingurgitata ?

ce vezi tu ma penibil in poza aia ?

nu vezi ca esti singuru care tragi din punga ?

tu chiar nu vezi cit de prost esti si doar tu maninci kakat dupa kakat la capitolul asta...

esti lipsit total de imaginatie si nu esti in stare macar sa inventezi alte noi cuvinte de ocara caci de injuraturile folosite pina acu sau uzat de tot... si ai plictisit lumea

vrei sa vezi cit de barbat sint ? lumea e mica si sper sa ne intilnim... iti promit ca n-am sa te dezamagesc si ai sa pricepi an gro adevaratiul sens al cuvintului desalat

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2008, 17:05

empthy_cluster scrie: `a kaka te evita sti de ce ca esti un kakatzell pe invers care in cele din urma si-a dat seama ca a gresit situl, vrei sa te citezzz :roll:

aaa scuze ps am uitat trebuia puss inainte.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2008, 17:05

empthy_cluster scrie:dah mah la totzi ni greu dah mai intai vezi ce inseamna ala nick si dupa sa-mi spui shi mie savy??? hai mah te crede-am mai ajer jerulu... de asta te leji si tu , prietenul meu imigrant cu nume de fecala se descurca mai bine .... :lol: :lol: :lol:

aa sa nu uit :arrow: :idea: :arrow: :))))))

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iul 2008, 17:12

basta !

tot am zis...

dar de acu in colo nu iti mai raspund bai fraiere !

sincer n-am timp de pierdut cu prostiile tale si de altfel nici nu am sa mai intru sa citesc macar forumul asta

ce kakat e aia ?

te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura , te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura, te **** in gura ,te **** in gura, te **** in gura

ai prins idea... ?

cam asa suni ca o placa zgiriata...

ps: pt restul... sanatate !

dispar din plictiseala si va las pe mina lu "pana de vultur"

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Iul 2008, 17:14

tolvai, tocmai ai facut o criza de nervi????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :idea: :arrow: :idea: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Iul 2008, 17:14

ps alcolul????????????
be smart be silent be deadly.....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Iul 2008, 17:16

ati inceput sa exagerati
aveti avertisment pentru limbaj, nu mai stau sa enumar cine ca va stiti

am senzatia ca ati inteles gresit sensul de polemica
se accepta deci evident doar polemicile civilizate, rolul forumului asta nu este sa va injurati unii cu altii
cred ca este nevoie de o pauza

Închis