Poze sau fotografii ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
@a la kaka nu te mai constipa ca tzi-am pus o poza zik eu penibila, pozata intr-o ipostaza deselata dupa ce ai fost deflorat, paroll zici ca esti un kopil mik care si-a pierdut bomboana, ce frast ai??? te crede-am mai femeie ca de barbat nu incape in discutzie, vrei sa pun si ce mai am cu tine???? in aceleasi ipostaze defloratoare??kuintautti scrie:serios vorbind...
am si io o intrebare...
voua vi se pare corect ca unii sa posteze fotografii care nu le apartin intitulindule cum vor ei ?

be smart be silent be deadly.....
-
- veteran
`a kaka te evita sti de ce ca esti un kakatzell pe invers care in cele din urma si-a dat seama ca a gresit situl, vrei sa te citezzzkuintautti scrie:mey galetusha mica... vad ca mie eviti sa-mi raspunzi ?
de ce oare ?
simti in oase inspiratia lu Bachus ?

aaa scuze ps am uitat trebuia puss inainte.
be smart be silent be deadly.....
Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581
Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat
) .
Fir Intins!!!

Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat

Fir Intins!!!
Fi sigur ca daca o sa merg la mare pt pescuit o sa vezi si pesti pe masura, dar am fost la plaja cu familia.SF scrie:Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581![]()
Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat) .
Fir Intins!!!
Daca tot o dati cu galetusha, ia spune-mi si mie ce e atat de jenant sa dai la montura.Poate ma luminatzi si pe mine unde e ridicolul de situatzie.

Singurul motiv pt care nu mai dau la montura e deranjul si lenea de a-mi procura pestishorii mici.Cunosc pescari care la montura prind in 10 minute cat prinde Gerula in 2-3 ani, nu vad care e problema?!E la fel de spectaculos ca si la artificiale.Numai cineva care nu stie cu ce se mananca pecuitul la montura poate sa spuna ca nu e asa.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Te ignor, deci exist!onesti scrie:Deci, cum a fost? Cum tzi s-a adresat Tzarus, ca el lu' Giusca ii zice dom'inginer iar la vaslas, "ba pulica, pune mana si trage de rame".
Pe unde te situezi?

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Lasa, nu te vexa, inceputul e mai greuAdelin scrie:Fi sigur ca daca o sa merg la mare pt pescuit o sa vezi si pesti pe masura, dar am fost la plaja cu familia.SF scrie:Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581![]()
Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat) .
Fir Intins!!!

Stia tot forumul ca ai vocatie de baboiar, nu era nevoie sa confirmiAdelin scrie: Daca tot o dati cu galetusha, ia spune-mi si mie ce e atat de jenant sa dai la montura.Poate ma luminatzi si pe mine unde e ridicolul de situatzie.![]()
Singurul motiv pt care nu mai dau la montura e deranjul si lenea de a-mi procura pestishorii mici.Cunosc pescari care la montura prind in 10 minute cat prinde Gerula in 2-3 ani, nu vad care e problema?!E la fel de spectaculos ca si la artificiale.Numai cineva care nu stie cu ce se mananca pecuitul la montura poate sa spuna ca nu e asa.

Cu lacrimi Bastus!