Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 29 Iul 2008, 22:01

Deci, cum a fost? Cum tzi s-a adresat Tzarus, ca el lu' Giusca ii zice dom'inginer iar la vaslas, "ba pulica, pune mana si trage de rame".
Pe unde te situezi?

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Iul 2008, 01:11

kuintautti scrie:serios vorbind...

am si io o intrebare...

voua vi se pare corect ca unii sa posteze fotografii care nu le apartin intitulindule cum vor ei ?
@a la kaka nu te mai constipa ca tzi-am pus o poza zik eu penibila, pozata intr-o ipostaza deselata dupa ce ai fost deflorat, paroll zici ca esti un kopil mik care si-a pierdut bomboana, ce frast ai??? te crede-am mai femeie ca de barbat nu incape in discutzie, vrei sa pun si ce mai am cu tine???? in aceleasi ipostaze defloratoare?? :lol: :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Iul 2008, 01:14

kuintautti scrie:mey galetusha mica... vad ca mie eviti sa-mi raspunzi ?

de ce oare ?

simti in oase inspiratia lu Bachus ?
`a kaka te evita sti de ce ca esti un kakatzell pe invers care in cele din urma si-a dat seama ca a gresit situl, vrei sa te citezzz :roll:

aaa scuze ps am uitat trebuia puss inainte.
be smart be silent be deadly.....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Iul 2008, 01:48

razvan m. scrie:SF, din punctul meu de vedere subiectul e epuizat.

Fir intins la toata lumea !
Mda , final rapid , de vobler in viteza .

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Iul 2008, 01:57

Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581 :shock:
Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat :lol: ) .

Fir Intins!!!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 09:32

SF scrie:Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581 :shock:
Mi-o promis ca va reveni cu ceva mai tare ,( dupa mintea mea , ma asteptam la ceva captura salt-water, nu mrene ) , deci nu-l mai biziiti atita , ca nu se poate concentra si o uitat unde o pus galetusa ( uita-te ma sub pat :lol: ) .

Fir Intins!!!
Fi sigur ca daca o sa merg la mare pt pescuit o sa vezi si pesti pe masura, dar am fost la plaja cu familia.
Daca tot o dati cu galetusha, ia spune-mi si mie ce e atat de jenant sa dai la montura.Poate ma luminatzi si pe mine unde e ridicolul de situatzie. :roll:
Singurul motiv pt care nu mai dau la montura e deranjul si lenea de a-mi procura pestishorii mici.Cunosc pescari care la montura prind in 10 minute cat prinde Gerula in 2-3 ani, nu vad care e problema?!E la fel de spectaculos ca si la artificiale.Numai cineva care nu stie cu ce se mananca pecuitul la montura poate sa spuna ca nu e asa. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iul 2008, 09:35

onesti scrie:Deci, cum a fost? Cum tzi s-a adresat Tzarus, ca el lu' Giusca ii zice dom'inginer iar la vaslas, "ba pulica, pune mana si trage de rame".
Pe unde te situezi?
Te ignor, deci exist! 8)
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 09:50

Adelin scrie:
SF scrie:Nu va mai legati de Adelin , omu o incercat marea cu degetu si iata ce o iesit http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6581 :shock:

Fir Intins!!!
Fi sigur ca daca o sa merg la mare pt pescuit o sa vezi si pesti pe masura, dar am fost la plaja cu familia.
Lasa, nu te vexa, inceputul e mai greu :lol:. Mi se pare totusi nespus de comic felul in care ai incercat sa ascunzi faptul ca din toata marea aia necuprinsa ai luat un pestisor cat degetul :lol:

Adelin scrie: Daca tot o dati cu galetusha, ia spune-mi si mie ce e atat de jenant sa dai la montura.Poate ma luminatzi si pe mine unde e ridicolul de situatzie. :roll:
Singurul motiv pt care nu mai dau la montura e deranjul si lenea de a-mi procura pestishorii mici.Cunosc pescari care la montura prind in 10 minute cat prinde Gerula in 2-3 ani, nu vad care e problema?!E la fel de spectaculos ca si la artificiale.Numai cineva care nu stie cu ce se mananca pecuitul la montura poate sa spuna ca nu e asa. :wink:
Stia tot forumul ca ai vocatie de baboiar, nu era nevoie sa confirmi :lol: Eu am auzit de vreo doi care prind la curent in 30 de secunde cat n-o sa prinzi tu toata viata, dar nu mi se pare ceva de lauda :arrow:.
Cu lacrimi Bastus!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 30 Iul 2008, 09:56

Dragi admini, baieti, va rog frumos, scoateti dracului clusteru asta golh d-aci ca mi se strica hardu?
Mie-mi place-n Delta!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Iul 2008, 10:00

Ar trebui totusi intrebat inainte ce inseamna in mintea lui "empthy", ca sa ne mai distram nitel ;).
Cu lacrimi Bastus!

Închis