Poze sau fotografii ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mi se pare foarte nostim ca nu faci diferenta intre a imortaliza felul in care arata la un moment dat galeria unui user, ca proba, si a folosi in propriul interes o fotografie facuta de altcineva. E ca si cum mi-ai reprosa ca am luat un screen-shot cu un post insultator, inainte ca autorul sa aiba ocazia sa editezeAdelin scrie:Daca vorbesti despre faptul ca ai postat nu doar poze ale altui membru ci chiar galeria acestuia, sunt de acord cu cele spuse mai sus.Cu alte cuvinte esti pe drumul cel bun, poate te vinteci si invetzi ce e rusinea.Gerula scrie:Nu, evident, dar in felul asta nu demonstreaza decat ca sunt incapabili sa faca fata corect intr-o disputa. Cu alte cuvinte, se fac singuri de ras.kuintautti scrie:serios vorbind...
am si io o intrebare...
voua vi se pare corect ca unii sa posteze fotografii care nu le apartin intitulindule cum vor ei ?
Uite ca sa nu zici ca inventez: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... r_id=10109

Cu lacrimi Bastus!
Ce am produs?!onesti scrie:[quote="AdelinEu te ignor in continuare!...dar pe tine Biliboi te mananca intre urechi!
Eu nu te ignor, ca tu te-ai nascut ignorat. Dar zi-mi si mie ce ai produs pe forumul asta in calitate de moderator favorit?

Scuze am zis ca te ignor!

Ultima oară modificat 29 Iul 2008, 21:41 de către Adelin, modificat de 2 ori în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- kuin tauti
- veteran
Bla, bla, bla, deci nimic nou.La inceput m-am bucurat ca ai revenit, dar acum imi dau seama ca esti plictisitor, te repetzi intuna, dovedesti, joci in picioare, luptzi, castigi batalii, tai capete, ce mai tura bura, Lumea e la piciarele Tale.Gerula scrie:Mi se pare foarte nostim ca nu faci diferenta intre a imortaliza felul in care arata la un moment dat galeria unui user, ca proba, si a folosi in propriul interes o fotografie facuta de altcineva. E ca si cum mi-ai reprosa ca am luat un screen-shot cu un post insultator, inainte ca autorul sa aiba ocazia sa editezeAdelin scrie:Daca vorbesti despre faptul ca ai postat nu doar poze ale altui membru ci chiar galeria acestuia, sunt de acord cu cele spuse mai sus.Cu alte cuvinte esti pe drumul cel bun, poate te vinteci si invetzi ce e rusinea.Gerula scrie: Nu, evident, dar in felul asta nu demonstreaza decat ca sunt incapabili sa faca fata corect intr-o disputa. Cu alte cuvinte, se fac singuri de ras.
Uite ca sa nu zici ca inventez: http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... r_id=10109.
Hai ca te las sa luptzi mai departe ca mie ai reusit sa imi starnesti somnul!

WSB CLUB
WSB CLUB
Acuma oricum nu intzelegi, lasa ca iti explic cand te mai dregi...mai spre dimineatza....daca nu ii dai cu detzu' mai departe.kuintautti scrie:mey galetusha mica... vad ca mie eviti sa-mi raspunzi ?
de ce oare ?
simti in oase inspiratia lu Bachus ?

WSB CLUB
WSB CLUB
onesti scrie:Nu aspir la statuturi din astea. Tzie insa , se pare se pare ca itzi place pe sticla alaturi de VIP-uri reale. Mi-ar placea sa-tzi vad prestatzia alaturi de Tzarus. Ai postat-o pe Youtube sau Romania Internatzional?Adelin scrie:Ce am produs?!Te-am facut pe tine V.I.P.
Scuze am zis ca te ignor!

WSB CLUB
WSB CLUB