Poze sau fotografii ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Sa nu-mi spui ca ai ratat topicu ala cu JDM-urile , ii cel mai tare topic de pe forum , poti sa vezi acolo miorite , camuflate in victime acumaGerula_ scrie: Ca pentru privitorul neutru se vad doar doi insi invidiosi pe capturile celui de-al treilea. Curata miorita.
Te rog mult si foarte mult , defapt is sigur ca toti isi doresc sa te vada , baga o poza , eventual linga bibanu ala ce l-ai impaiat la Antipa si cu Tournamentu SS in mina , ar fi mai ceva ca intrarea lui Mihai Viteazu in Alba Iulia
Fir Intins!!!
SF...esti suspicios?
stilul este destul de bine definit, plus cateva mici picanterii din trecut , semn ca daca nu e Gerula cel autentic, a studiat f bine topicurile vechi
dar e ciudat ca a mai fost invocat de cateva zeci de ori si abia acu sia facut aparitia
cred ca a asteptat o poza cu 30 de comenturi ptr asta 
N-am mai citit forumul o buna bucata de vreme, asa ca da, nu stiu topicul cu JDM-urile.
Sorry, am ajuns de mult la concluzia ca de capturi te bucuri doar cu prietenii, asa ca nu te mai baga in seama de pomana. N-am nici timp, nici chef sa fac chat cu frustratii de serviciu ai forumului. E nevoie sa-ti arat si tie drumul sau il nimeresti singur? Te creditam cu ceva mai multi neuroni decat dilucu. (nu ca asta ar fi prea greu
)
Sorry, am ajuns de mult la concluzia ca de capturi te bucuri doar cu prietenii, asa ca nu te mai baga in seama de pomana. N-am nici timp, nici chef sa fac chat cu frustratii de serviciu ai forumului. E nevoie sa-ti arat si tie drumul sau il nimeresti singur? Te creditam cu ceva mai multi neuroni decat dilucu. (nu ca asta ar fi prea greu
Nu e nici o surpriza ca un topic serios despre frustratii care bat campii la fotografiile cu pesti a zburat la cafenea.
SF, nu te ma zvarcoli cu capul de pereti, de bibanul ala discutasem doar cu masivu', cand disparuse pestele pentru moment prin frigiderele de la Antipa
, iar tu de acolo ai aflat. Acum termina-ti sectorul la mop.
SF, nu te ma zvarcoli cu capul de pereti, de bibanul ala discutasem doar cu masivu', cand disparuse pestele pentru moment prin frigiderele de la Antipa
confortable&funny 
cine dracu sa-si mai faca treaba la birou acu?
cine dracu sa-si mai faca treaba la birou acu?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Dragos Cretu
- senior