Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 15:06

Imi miroase a fi brasovean. O fi avand legatura cu trupa de comando ce a desantat recent pe Mures ?! :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 15:07

Leba, fotografia aia e facuta chiar de vijelie, in cursul unei partide la clean pe Neajlov. Daca amnezia lui "Fario" :lol: se prelungeste, o sa postez si "scorul" final :lol:. Nu de alta, dar clonarea m-a enervat intotdeauna.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Iul 2008, 15:10

Gerula_ scrie:Leba, fotografia aia e facuta chiar de vijelie, in cursul unei partide la clean pe Neajlov. Daca amnezia lui "Fario" :lol: se prelungeste, o sa postez si "scorul" final :lol:. Nu de alta, dar clonarea m-a enervat intotdeauna.
Frumosule, eu cred ca tu suferi de amnezie! Poate ca e de vina provenienta ta din filmele lui Sergiu Nicolaescu! :lol: :lol: Chiar vreau sa vad scorul final! :lol:

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 15:16

Fario_nebunu scrie:
Gerula_ scrie:Leba, fotografia aia e facuta chiar de vijelie, in cursul unei partide la clean pe Neajlov. Daca amnezia lui "Fario" :lol: se prelungeste, o sa postez si "scorul" final :lol:. Nu de alta, dar clonarea m-a enervat intotdeauna.
Frumosule, eu cred ca tu suferi de amnezie! Poate ca e de vina provenienta ta din filmele lui Sergiu Nicolaescu! :lol: :lol: Chiar vreau sa vad scorul final! :lol:

Opaaa, au inceput sa apara primele flashback-uri? :lol:

Nu-mi sta in fire sa depan povesti despre cum am prins eu mai bine ca altul, dar daca o cere chiar respectivul... :lol:
Cu ocazia respectiva eu al luat 3 cleni, dintre care doi binisor sariti de kil (evident toti la vobler) iar vijelie unul singur cam la 400g la vobler si inca niste puiet la pluta. (puiet= bucati sub 200g). Ca a stat de vreo 3 ori sa descalceasca rotativa pe care o azvarlise prin crengile de pe malul celalalt e doar un detaliu :lol: (ca sa fiu cinstit pana la capat era destul de prost echipat pentru pescuitul din desisuri, n-as zice ca altul se descurca mai bine la lanseuri in situatia aia).

P.S. Columna nu e de Sergiu Nicolaescu, dar na, cand te uiti doar la filme japoneze cu mult sange... :lol:.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Iul 2008, 15:23

Gerula_ scrie: Cu ocazia respectiva eu al luat 3 cleni, dintre care doi binisor sariti de kil (evident toti la vobler) iar vijelie unul singur cam la 400g la vobler si inca niste puiet la pluta. (puiet= bucati sub 200g)..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

La pluta sau la buldo?

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 15:26

Pluta, daca retin bine cu niste carcalete de-ala de salcie in carlig :lol:.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 25 Iul 2008, 15:26

razvan m. scrie:N-a mai apucat ca mi-am afisat antipatia pentru el din prima :lol: :
:lol:
aha, deci recunosti! pai atunci nu ma mai acuza pe mine ca-s rautacios, etc.
stiu ca din prima clipa ti-am fost antipatic, probabil ai avut tu motivele tale cu toate ca nu ne-am cunoscut, dar nu lasa sa se inteleaga ca as fi vrut sa ma iei cu tine la pescuit. in afara de intalnirea aia accidentala de la Dunare de acum vre-o 3 ani nu ne-am intalnit si nici n-am discutat niciodata in particular, deci las-o balta.
iti repet si aici ce ti-am zis la poza: esti pescar bun, prinzi pesti frumosi, pt. asta meriti felicitari, dar atat!
eu n-as fi avut nimic cu tine daca ai fi reusit sa-ti stapanesti antipatia pe care mi-o porti din nu stiu ce motiv. dar cum n-ai reusit sa te abtii, ti-ai mai luat si tu cateva, asta e, asa-i jocu'. mai stii ce MP mi-ai trimis cand am inceput si eu sa ma iau de tine? :oops: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Gerula_
junior
junior

Mesaj de Gerula_ » 25 Iul 2008, 15:35

Razvane, e momentul sa inveti cum se utilizeaza emoticonul asta :arrow:. Cu **** n-are rost sa incerci dialoguri, si daca-l strivesti sub picior tot tu te-ai murdarit pe talpa :lol:.

Lipsesc vreo 2 ceasuri, daca face vijelie marturisiri complete luati print screen, in caz ca dispare subit topicul inainte sa ma intorc ;).

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Iul 2008, 15:40

Bine zici :lol:

:arrow:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 25 Iul 2008, 15:41

bai fratilor, asta-i nebun! :shock:
vede ca nu-l bag in seama, dar el continua sa ma provoace in fiecare mesaj pe care-l scrie. rushinica :oops:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Închis