Poze sau fotografii ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Frumosule, eu cred ca tu suferi de amnezie! Poate ca e de vina provenienta ta din filmele lui Sergiu Nicolaescu!Gerula_ scrie:Leba, fotografia aia e facuta chiar de vijelie, in cursul unei partide la clean pe Neajlov. Daca amnezia lui "Fario"se prelungeste, o sa postez si "scorul" final
. Nu de alta, dar clonarea m-a enervat intotdeauna.

Fario_nebunu scrie:Frumosule, eu cred ca tu suferi de amnezie! Poate ca e de vina provenienta ta din filmele lui Sergiu Nicolaescu!Gerula_ scrie:Leba, fotografia aia e facuta chiar de vijelie, in cursul unei partide la clean pe Neajlov. Daca amnezia lui "Fario"se prelungeste, o sa postez si "scorul" final
. Nu de alta, dar clonarea m-a enervat intotdeauna.
![]()
Chiar vreau sa vad scorul final!
Opaaa, au inceput sa apara primele flashback-uri?

Nu-mi sta in fire sa depan povesti despre cum am prins eu mai bine ca altul, dar daca o cere chiar respectivul...

Cu ocazia respectiva eu al luat 3 cleni, dintre care doi binisor sariti de kil (evident toti la vobler) iar vijelie unul singur cam la 400g la vobler si inca niste puiet la pluta. (puiet= bucati sub 200g). Ca a stat de vreo 3 ori sa descalceasca rotativa pe care o azvarlise prin crengile de pe malul celalalt e doar un detaliu

P.S. Columna nu e de Sergiu Nicolaescu, dar na, cand te uiti doar la filme japoneze cu mult sange...

razvan m. scrie:N-a mai apucat ca mi-am afisat antipatia pentru el din prima:

aha, deci recunosti! pai atunci nu ma mai acuza pe mine ca-s rautacios, etc.
stiu ca din prima clipa ti-am fost antipatic, probabil ai avut tu motivele tale cu toate ca nu ne-am cunoscut, dar nu lasa sa se inteleaga ca as fi vrut sa ma iei cu tine la pescuit. in afara de intalnirea aia accidentala de la Dunare de acum vre-o 3 ani nu ne-am intalnit si nici n-am discutat niciodata in particular, deci las-o balta.
iti repet si aici ce ti-am zis la poza: esti pescar bun, prinzi pesti frumosi, pt. asta meriti felicitari, dar atat!
eu n-as fi avut nimic cu tine daca ai fi reusit sa-ti stapanesti antipatia pe care mi-o porti din nu stiu ce motiv. dar cum n-ai reusit sa te abtii, ti-ai mai luat si tu cateva, asta e, asa-i jocu'. mai stii ce MP mi-ai trimis cand am inceput si eu sa ma iau de tine?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Razvane, e momentul sa inveti cum se utilizeaza emoticonul asta
. Cu **** n-are rost sa incerci dialoguri, si daca-l strivesti sub picior tot tu te-ai murdarit pe talpa
.
Lipsesc vreo 2 ceasuri, daca face vijelie marturisiri complete luati print screen, in caz ca dispare subit topicul inainte sa ma intorc
.

Lipsesc vreo 2 ceasuri, daca face vijelie marturisiri complete luati print screen, in caz ca dispare subit topicul inainte sa ma intorc