orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
razvan m.
- veteran

-
empthy_cluster scrie: razvan m. scrie:Imi miroase a fi brasovean. O fi avand legatura cu trupa de comando ce a desantat recent pe Mures ?!

vezi ca te inseli amarnik, termina cu aberatziile daca vrei sa sti @pikeman, @mariusM si cel din urma si nu cel din tai @hell asta ca sa nu mai fi paranoik cu comandoul savy!
Am spus
o fi avand legatura cu trupa de comando si nu
din trupa de comando. Iar daca te uiti printre mesajele postate de greblash in timp vei vedea ca e de prin zona respectiva (Brasov-Sibiu).
Deci
empthy_cluster scrie:
antipatii este al doile nume al lui razvan, pe mine de cand i-am dat-o cu salaii, el fiind in umbra mea si nereusind sa loveasca nici unul de atunci cred ca ma are la sufletzell, pacat ca este aradean de-al meu, dar asa este el, ce ar fi sa-l urmaresc si eu pe el sa fim chit, darr EU NU SUNT RAZVAN!!!!!
Asta cu antipatia nu stiu de unde ai scos-o. Nu mi-esti nici antipatic, nici simpatic, pur si simplu n-am nicio treaba cu tine.
Cat despre treaba cu salaii, dai prea mare importanta unei intamplari. A fost o intamplare ca i-ai prins in conditiile in care i-ai prins, conjunctura s-a dus si o data cu ea si capturile. Ca va fi asa am inteles din prima clipa. Cand vei mai prinde salau peste kil la Rapala Original de 7 cm sa imi spui si mie
In ce priveste faptul ca te-as fi urmarit asta e o minciuna sfruntata. Stii bine ca nu ne-am intalnit pe malul muresului de mai mult de trei ori de cand ne cunoastem de pe net. Am pescuit vreodata langa tine ? M-ai gasit vreodata pescuind intr-un loc unde te-am vazut pe tine pescuind ?
Cred ca iti dai prea mare importanta. Doar nu o sa ma apuc sa urmaresc novici ?!
Deci

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
johnnybravo
- Moderator

-
razvan m. scrie:Cand vei mai prinde salau peste kil la Rapala Original de 7 cm sa imi spui si mie
printre certuri mai aflam si ceva util
esti de parere ca rapala original de 7 nu prinde salau mai mare de kil? daca da, din cauza dimensiunii sau din cauza modelului?

-
Gerula_
- junior

empthy_cluster scrie:
antipatii este al doile nume al lui razvan, pe mine de cand i-am dat-o cu salaii, el fiind in umbra mea si nereusind sa loveasca nici unul de atunci cred ca ma are la sufletzell, pacat ca este aradean de-al meu, dar asa este el, ce ar fi sa-l urmaresc si eu pe el sa fim chit, darr EU NU SUNT RAZVAN!!!!!

Pe tine si pe dilucu nu-i greu sa va antipatizeze omul, ajunge sa nu-i placa prostia

. De altfel vad ca lista de antipatizati a lui Razvan e foarte similara cu a mea, singura diferenta e ca, nu se stie cum, pare sa-l poata suporta pe Tudose.
Tu, dilucu si alti cativa apartineti categoriei de copii cu foarte mult timp de batut apa-n piua pe forum, si foarte putine de spus despre pescuit/echipamente/barci/whatever.
Cu lacrimi, Bastus!
-
sapsiluap
- utilizator constant

interesant topic...
va rog sa.mi spuneti cum pot sa micesc pozele sa le urc in galerie!?...
tks...
-
Gerula_
- junior

Daca prin micesc vrei sa spui a micsora folosesti orice program de editae foto, de la photoshop pana la photo enhancerul din ACDSEE.
Cu lacrimi, Bastus!
-
Michael
- Moderator

eu folosesc irfanview, care in toolbar are optiunea de image/resize la 800x600, dai un save as (jpeg) si upload.
-
sapsiluap
- utilizator constant

ok !!! am reusit

mersi mult!
-
Adi_
- veteran

empthy_cluster scrie:Adi_ scrie:
eu n-as fi avut nimic cu tine daca ai fi reusit sa-ti stapanesti antipatia pe care mi-o porti din nu stiu ce motiv. dar cum n-ai reusit sa te abtii, ti-ai mai luat si tu cateva, asta e, asa-i jocu'. mai stii ce MP mi-ai trimis cand am inceput si eu sa ma iau de tine?

da, lui razvanel ii place doar de astia certati cu pestii, gen jerula

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
razvan m.
- veteran

-
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Adi_
- veteran

na c-ai invatat si tu ceva de la partenerul tau

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski