orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
razvan m.
- veteran

-
johnnybravo scrie:
printre certuri mai aflam si ceva util
esti de parere ca rapala original de 7 nu prinde salau mai mare de kil? daca da, din cauza dimensiunii sau din cauza modelului?
Din cauza ca e un vobler conceput sa evolueze in straturile superioare ale apei. Ca sa mearga ca lumea trebuie sa il recuperezi destul de rapid, altfel decat dai la salau. E un vobler ce merge aproape exclusiv la avat, in opinia mea. Vorbesc in cunostinta de cauza avand in vedere ca am vreo 7/8 bucati.
Evident ca se poate intampla sa mai intre si cate un salau atunci cand il tii pe loc in curent sau il aduci incet impotriva curentului. Insa nu e un vobler cu care sa cauti salaul, mai ales pe aia capitali.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Gerula_
- junior

Adi_ scrie:
da, lui razvanel ii place doar de astia certati cu pestii, gen jerula

dilucule, cand o sa pui si tu la galerie primul clean decent mai discutam cine e certat cu pestii. Pana atunci, stii lectia:
P.S. Nu te mai mira de sageata aia, in scurt timp nu cred c-o sa mai primesti alt raspuns pe forumul asta

Cu lacrimi, Bastus!
-
onesti
- veteran

razvan m. scrie: E un vobler ce merge
aproape exclusiv la avat, in opinia mea. Vorbesc in cunostinta de cauza avand in vedere ca am vreo 7/8 bucati.

E foarte bine spus "aproape exclusiv". Potzi sa-mi spui cu ce marimi dai si cat de departe arunci dupa avat?
Intamplator si eu folosesc si prind aproape exclusiv alte specii.
-
johnnybravo
- Moderator

-
razvan m. scrie:
Din cauza ca e un vobler conceput sa evolueze in straturile superioare ale apei. Ca sa mearga ca lumea trebuie sa il recuperezi destul de rapid, altfel decat dai la salau. E un vobler ce merge aproape exclusiv la avat, in opinia mea. Vorbesc in cunostinta de cauza avand in vedere ca am vreo 7/8 bucati.
Evident ca se poate intampla sa mai intre si cate un salau atunci cand il tii pe loc in curent sau il aduci incet impotriva curentului. Insa nu e un vobler cu care sa cauti salaul, mai ales pe aia capitali.

vara, dupa apus sau dimineata devreme, salaul e sus, asa ca orice ii dai cam ataca, din pacate n-am prins mari pana acum....
pt mine campionul ramane salmo sting care evolueaza cred ca la 10-20cm sub pelicula...
eu ma refer la pescuitul pe dunare in zone cu structuri dar fara curent

-
razvan m.
- veteran

-
onesti scrie: Potzi sa-mi spui cu ce marimi dai si cat de departe arunci dupa avat?
Vorbeam de cele de 7 cm.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
empthy_cluster
- veteran

razvan m. scrie:
Cand vei mai prinde salau peste kil la Rapala Original de 7 cm sa imi spui si mie
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=4525
asta-i luat la pins minnow toamna trecuta, 2.5 kile, cred ca sti bine cum se prinde jalaul toamna, in mal, si sper sa-tzi mai arat toamna asta daca muresul v-a fi normal, aa si tzi-as mai pune niste poze cu jaloo de 5-6 kile prinsi de un prieten de-al meu la storm thunder stik(ca si orijinal floater este in caz ca nu sti) darr se vad prea bine lokurile, eventual daca esti nerabdator le cenzurez si tzi le dau, sii urmatorul jaloo peste 3 kile prins la orijinal floater il voi filma cu drill cu tot si itzi voi trimite filmul
razvan m. scrie:
In ce priveste faptul ca te-as fi urmarit asta e o minciuna sfruntata. Stii bine ca nu ne-am intalnit pe malul muresului de mai mult de trei ori de cand ne cunoastem de pe net. Am pescuit vreodata langa tine ? M-ai gasit vreodata pescuind intr-un loc unde te-am vazut pe tine pescuind ?
asta este ca si cu galeria ta de poze santzelegg, ai sters-o ca nu stiu cine tzi-a comentat ceva, darrr tu in perioada aia nu ai prins nimik sa-tzi comenteze cineva urat la poze, a prins altcineva daca nu ma insell????? si de acolo si momentul de delirr, esti aiurea rau!
razvan m. scrie:
Cred ca iti dai prea mare importanta. Doar nu o sa ma apuc sa urmaresc novici ?!
Deci

interesant este totusi ca un maestru a urmarit un novice nu crezi?
be smart be silent be deadly.....
-
onesti
- veteran

razvan m. scrie:Vorbeam de cele de 7 cm.
OK. Cat de departe arunci cu Original-ele alea de 7 cm?
-
SF
- veteran

razvan m. scrie: Ca sa mearga ca lumea trebuie sa il recuperezi destul de rapid, altfel decat dai la salau.
Singuru model cu rolling de la Rapala si care ii mortal pe recuperare lenta cu mono , indiferent de marime , pacat ca nu se lanseaza si atunci il mininca JDM-urile ( Saltiga Minnow , Princes M , Feed Shalow , Duo Tide Minnow , etc.) .
De aia poate unii dau la stiuca mofturoasa primavara , recuperat lent ,emigranti de felu lor
Da tu baga mare Razvane , speed an more speed
De ce ti-ai sters iar poza omule , lasa si pe altii sa clateasca ochisorii , nu fi pervers
Fir Intins!!!
-
empthy_cluster
- veteran

in descriere la salmo sting spune daca nu ma insel cum se prinde jaloo cu voblere de suprafatza langa etc etc, darr se pare ca razvan nu cred ca a gandit ce a spus cu orijinali floater asta, stie si el ca jalooo nu se prinde doar pe joss , esti rau bre si sti prea bine sa fi iubit!
ciao...
be smart be silent be deadly.....