orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
grebla
- utilizator constant

@hellraiser , ai grija ce vorbesti despre legendele pescuitului romanesc...trebuiesc respectate

pardon...venerate

-
Hell
- veteran

-
k zice razvan??? sau care mai este da parerea asta....??
da aici sunt de acord cu tine, repect pt cel cu pricina k sia batut capu si a adunat fel si fel de sfaturi si ponturi, dar asta nu inseamna k exact asa este....de exemplu....cleanu la textil
oricum prefer sa invat pe pielea mea sa stiu unde si dece am gresit si cum pot evita asta
-
SF
- veteran

razvan m. scrie: Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.
Vrei sa zici din frica de a se contrazice cu unii , mai bine zis din frica de a scapa vreun porumbel si dupa aia sa rida o tara intreaga la vedere

Fiecare meserie are riscurile ei
I-am vazut de citeva ori in actiune pe baietii de la revista ( nu cred ca pe toti ) si pun pariu ca fac fata la 99% din ipotetici contrincanti ,la ce gasesti pe forumuri , in orice tip de discutie
Tot logica psiho
" o oarecare autoritate " , vezi ca "oarecare" ii interpretabil , daca next time se uita scriitorii mai piezis la tine , stii de unde ti se trage
Fir Intins!!!
-
grebla
- utilizator constant

ii greu sa fi celebru ce sai faci

chiar, oare baietii de la revista cum fac pozele? , ca la fotomodele? 1000 si porma aleg 2-3 de articol?

creca aici e secretu, daca tzi la aspectu si orgoliu tau musai sa iesi la 4 ace in poza

pestele ii defapt un accesoriu, alaturi de ceas , lantz si alte cele

cu cat e mai auriu si mai mare cu atat mai valoros

-
Adi_
- veteran

razvan m. scrie:Adi_ scrie:
asta-i ca aia cu avatul, daca in
Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le

Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ? Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.
Dar daca esti atat de breaz si vezi ca sunt atat de multi care vorbesc prostii, nu inteleg de ce nu te apuci sa publici ?!

razvanele tata, astia care scriu din auzite, fara argumentari sau dovezi nu au cum sa ma convinga. de ceva vreme tot caut prin ograda altora un articol in care cineva macar sa pomeneasca de obiceiul avatului de a lovi pestii cu coada, dar nu gasesc nimic. n-ai vrea sa ma ajuti?
revista aia nu e Biblia, ca sa cred tot ce se scrie acolo fara argumente solide, ok? Daca tu crezi orice, e treaba ta. Are si asta un nume.
In rest, numai de bine.
Ciao.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
SVF
- veteran

HellRAISER scrie:k zice razvan??? sau care mai este da parerea asta....??
da aici sunt de acord cu tine, repect pt cel cu pricina k sia batut capu si a adunat fel si fel de sfaturi si ponturi, dar asta nu inseamna k exact asa este....de exemplu....cleanu la textil
oricum prefer sa invat pe pielea mea sa stiu unde si dece am gresit si cum pot evita asta
Mai Hell,am zis ca folosesc exclusiv textil la clean?Nu ai prins ideea.

-
Adi_
- veteran

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adi_
- veteran

ilie, stai calm ca presupun ca se referea la nea' Malin(cu care n-am nimic, sa nu se inteleaga gresit. doar ca nu pot sa cred si sa ma inchin chiar la orice se scrie prin reviste sau carti)
-
Adi_
- veteran

razvan m. scrie:Adi_ scrie:
asta-i ca aia cu avatul, daca in
Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le

Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ?
de exemplu: fac ceva pe teoria evolutionismului. ai ceva-mpotriva?
si acum referitor la poze, cand se dau notele, pt. ce se dau? calitatea pozei? captura? impresie generala? is unele poze la care pt. captura as da 10, dar pt poza sau titlu/descriere as da... mult mai putin. sa facem o medie?
voi cum procedati cand dati note?

-
ovidiu
- veteran

-
Adi_ scrie:
si acum referitor la poze, cand se dau notele, pt. ce se dau? calitatea pozei? captura? impresie generala? is unele poze la care pt. captura as da 10, dar pt poza sau titlu/descriere as da... mult mai putin. sa facem o medie?
voi cum procedati cand dati note?

Eu dau note in functie de ce impresii ma trec, daca e o dimineata si am terminat cafeaua cu lapte si ma trece..... hmm.... nota va fi..............

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...