Nu conteaza , te asigur eu ca are si partea proasta , si proasta bineJedi scrie:SF . Ce minunatie de oras e ala?

Fir Intins!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu schimba nimic, pozele sunt misto!Ce ar trebui sa faci, e sa faci cat mai multe.SF scrie: Aici puteti vedea un mic album de poze http://s245.photobucket.com/albums/gg52/patrix2121/ , ce-am bagat cind am putut . Am pe acolo pesti bagati in fata , pesti aiurea , asa singuri pe-o piatra sau in apa, pesti nebagati in fata , peisaje , scule , colegi de pescuit , locuri si citeva poze in actiune, drill , lanseu , recuperare . Atita ma duce mintea , deci ce credeti ca ar trebui sa schimb pe acolo , nu-mi cereti poze standard cu triunghiu format de capu pescarului si extremitatile pestelui ca nu pot, defapt chiar vreau sa stiu de unde stiti chestia asta , cine o scos-o ?
Fir Intins!!!
SF scrie:Ma gindeam io ca nu faci tu nimic de capu tau singur , mi-am dat seama ca ai o strinsa legatura cu fituica aiarazvan m. scrie:Nu ti-a cerut nimeni sa faci pozele intr-un animit fel. Spuneam ca asa prefer eu de regula sa fotografiez pestele.SF scrie: ....... nu-mi cereti poze standard cu triunghiu format de capu pescarului si extremitatile pestelui ca nu pot, defapt chiar vreau sa stiu de unde stiti chestia asta , cine o scos-o ?
Iar genul asta de fotografie nu l-am brevetat eu. In revista Aventuri la Pescuit nr.72 din iulie 2008, pag.50/55 e un articol despre fotografia de pescuit, intitulat "Fotografie cu crap", scris de un englez, Pete Castle.
Si asta, printre altele, recomanda la un moment dat : "pentru a obtine o incadrare placuta, va intereseaza sa umpleti cadrul pana la marginea fotografiei, lasand insa un mic spatiu in jurul pestelui si deasupra pescarului".
In esenta asa imi place si mie sa fac pozele cu pesti, chiar daca pentru unii mai imaginativi par poze de buletin. Repet, nu cer nimanui sa faca la fel.![]()
ca tot nu s-a exprimat nimeni ce tre sa contina fotografia , incerc sa mi permit eu sa spunrazvan m. scrie:Una din cele mai des frecventate sectiuni ale forumului este Galeria foto a membrilor,
As dori sa vorbim despre fotografia de pescuit si despre ce ar trebui sa contina ea. De aceea pentru inceput lansez cateva intrebari:
Ce ar trebui sa contina fotografia capturii: peste, pescar peisaj etc ?
Care ar trebui sa fie obiectul principal al fotografiei capturii: pestele, pescarul, peisajul ?
Cand este un peste "impins in fata" si cand nu e ?
Este decenta sau nu postarea unor fotografii cu echipamente de pescuit: lansete, mulinete, voblere, barca etc ?
Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ? Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.Adi_ scrie: asta-i ca aia cu avatul, daca in Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le
adica aia sunt un fel de dumezeu in materie de pescuit.... sau ce???razvan m. scrie:Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ? Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.Adi_ scrie: asta-i ca aia cu avatul, daca in Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le
Dar daca esti atat de breaz si vezi ca sunt atat de multi care vorbesc prostii, nu inteleg de ce nu te apuci sa publici ?!