Poze sau fotografii ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 23 Iul 2008, 12:26

Jedi scrie:SF . Ce minunatie de oras e ala?
Nu conteaza , te asigur eu ca are si partea proasta , si proasta bine :twisted:

Fir Intins!!!

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 23 Iul 2008, 13:59

Oras cu doua fete?:). Cam toate au doua sau mai multe.Bine ca profiti de zona uda .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Iul 2008, 15:06

SF scrie: Aici puteti vedea un mic album de poze http://s245.photobucket.com/albums/gg52/patrix2121/ , ce-am bagat cind am putut . Am pe acolo pesti bagati in fata , pesti aiurea , asa singuri pe-o piatra sau in apa, pesti nebagati in fata , peisaje , scule , colegi de pescuit , locuri si citeva poze in actiune, drill , lanseu , recuperare . Atita ma duce mintea , deci ce credeti ca ar trebui sa schimb pe acolo , nu-mi cereti poze standard cu triunghiu format de capu pescarului si extremitatile pestelui ca nu pot :lol: , defapt chiar vreau sa stiu de unde stiti chestia asta , cine o scos-o ?

Fir Intins!!!
Nu schimba nimic, pozele sunt misto!Ce ar trebui sa faci, e sa faci cat mai multe.
Super. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Iul 2008, 20:11

SF scrie:
razvan m. scrie:
SF scrie: ....... nu-mi cereti poze standard cu triunghiu format de capu pescarului si extremitatile pestelui ca nu pot :lol: , defapt chiar vreau sa stiu de unde stiti chestia asta , cine o scos-o ?
Nu ti-a cerut nimeni sa faci pozele intr-un animit fel. Spuneam ca asa prefer eu de regula sa fotografiez pestele.
Iar genul asta de fotografie nu l-am brevetat eu. In revista Aventuri la Pescuit nr.72 din iulie 2008, pag.50/55 e un articol despre fotografia de pescuit, intitulat "Fotografie cu crap", scris de un englez, Pete Castle.
Si asta, printre altele, recomanda la un moment dat : "pentru a obtine o incadrare placuta, va intereseaza sa umpleti cadrul pana la marginea fotografiei, lasand insa un mic spatiu in jurul pestelui si deasupra pescarului".

In esenta asa imi place si mie sa fac pozele cu pesti, chiar daca pentru unii mai imaginativi par poze de buletin. Repet, nu cer nimanui sa faca la fel.
Ma gindeam io ca nu faci tu nimic de capu tau singur , mi-am dat seama ca ai o strinsa legatura cu fituica aia :lol:
:lol:
asta-i ca aia cu avatul, daca in Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le :oops:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 23 Iul 2008, 20:40

Uite un topic ce a reusit sa adune atatea pareri in doar cateva zile. E chiar un lucru care ma mira. Pentru a nu fi offtopic as spune, si as fi in asentimentul mai multor colegi de forum, ca o fotografie postata este intr-o anumita masura ceea ce a vrut postatorul sa scoata in evidenta sau pur si simplu o captura. Eu insumi cred ca am doua poze in care nu apare niciun peste. Sa nu uitam totusi ca de multe ori nu avem aparate la indemana sau pozitia, locul sau cine stie ce alt factor nu ne-au permis fotografierea si asa poate ne lipsesc din galeriile personale poze cu capturi care am fi vrut sa le aratam. Pescarii cand e vorba de palmares devin orgoliosi cam fara exceptie. Profesionistii adevarati nu mai simt poate nevoia sa-si arate trofeele in public dar prietenilor sau cercurilor apropiate tot le arata. Nu este oricum un semn de fala sau lipsa de modestie, oricine se bucura sau se minuneaza cand vede un peste sau un instantaneu iesit din comun. Este si o ocazie sa ne mai vedem fetzele ca dupa cuvinte ne stim ascunde. Pana la urma in forum, la romani, se vedeau fata in fata chiar daca s-a pastrat numai sensul de discutie libera si accesibila tuturor celor prezenti. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Calone
veteran
veteran

Re: Poze sau fotografii ?

Mesaj de Calone » 23 Iul 2008, 21:16

razvan m. scrie:Una din cele mai des frecventate sectiuni ale forumului este Galeria foto a membrilor,

As dori sa vorbim despre fotografia de pescuit si despre ce ar trebui sa contina ea. De aceea pentru inceput lansez cateva intrebari:

Ce ar trebui sa contina fotografia capturii: peste, pescar peisaj etc ?
Care ar trebui sa fie obiectul principal al fotografiei capturii: pestele, pescarul, peisajul ?
Cand este un peste "impins in fata" si cand nu e ?
Este decenta sau nu postarea unor fotografii cu echipamente de pescuit: lansete, mulinete, voblere, barca etc ?
ca tot nu s-a exprimat nimeni ce tre sa contina fotografia , incerc sa mi permit eu sa spun :D

in primul rand o expresie a fetei zambitoare subtil aroganta
in al doilea rand un titlu pe masura de genul : avat ! al catelea ? cine mai stie .....
asta n concordanta cu aspectul muiei
in al 3-lea o dedicatie cum e la moda " dedicatie speciala pt. un anume comandou ' sau iuzari cum e mai nou la moda
in al 4-lea pestele nu mai conteaza daca e mare
restul e cancan
iar 5 - negam orice asemanare cu persoane reale

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Iul 2008, 21:21

Adi_ scrie: asta-i ca aia cu avatul, daca in Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le :oops:
Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ? Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.
Dar daca esti atat de breaz si vezi ca sunt atat de multi care vorbesc prostii, nu inteleg de ce nu te apuci sa publici ?! :roll:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 23 Iul 2008, 21:26

io creca unii au niste idoli - pescari la care se inchina , bag sama ii ca la fotbal cand eram mici si alergam cu mingea la chicior urland in gura mare ca suntem Maldini, Pele sau Hagi...de acum inainte cand lansez o sa zic in gand "Rex Hunt se pregateste, a ochit locul, lanseaza cu precizie, monstrul este acolo..." ah stai ca deja is in Operatiune Monstru :lol: :lol: :lol:

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 23 Iul 2008, 21:29

P.S. acu vorbind serios chiar sunt niste chestii interesante in cartea lui Malin :wink: nu sunt un fan acum dar apreciez munca si efortul omului in a culege informatiile respective , e clar ca nu se pot adeveri in toate conditiile , insa cred ca daca ti cont de anumiti factori (cum sunt expusi si in carte) ai putea pleca - cu o sansa in plus , e bine sa te bazezi si pe experienta ta, dar si pe a altora :wink:

cat despre poze.... a zis Calone tot :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 24 Iul 2008, 00:00

razvan m. scrie:
Adi_ scrie: asta-i ca aia cu avatul, daca in Colectia Aventuri la pescuit, 2008, pag.296 scrie ca avatul loveste cu coada, pai atunci asa e dom'le :oops:
Adilucule, si la scoala tot atat respect ai avut fata de ce scria prin cartile alea ? Eu zic ca cei care publica articole prin reviste au totusi o oarecare autoritate in materie de pescuit si nu vorbesc chiar ampulea asa ca pe forumuri, de dragul de a se contrazice.
Dar daca esti atat de breaz si vezi ca sunt atat de multi care vorbesc prostii, nu inteleg de ce nu te apuci sa publici ?! :roll:
adica aia sunt un fel de dumezeu in materie de pescuit.... sau ce??? :x :evil:

pun pariu k din toata cunostinta mea de pescar exista un lucru pe care ei nu il cunosc

Închis