politia rutiera, radarul si contestatia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
prefer sa predau permisul cand incepe prohibitia
asa ca mai trag de timp
acum mai avem 3 saptamani de "foc", apoi predau permisul si in mai dau barca la apa pe dunare asa ca....
o sa vad si eu poza lor sa vedem daca se vede clar numarul masinii
ce altceva se mai poate cere de la politie, sa-i mai cautam putin ?
atestatul conducatorului trebuie ?
altceva ?
asa ca mai trag de timp
acum mai avem 3 saptamani de "foc", apoi predau permisul si in mai dau barca la apa pe dunare asa ca....
o sa vad si eu poza lor sa vedem daca se vede clar numarul masinii
ce altceva se mai poate cere de la politie, sa-i mai cautam putin ?
atestatul conducatorului trebuie ?
altceva ?
- costica_fishing
- veteran
as vrea sa vad si eu un asemenea document daca se poate.Adi_ scrie:dane, pe ce adresa sa-ti trimit un .doc sa-l studiezi, legat de radare?
da-mi un MP daca potyi sa il trimiti si iti dau o adresa de email.
multumesc.
sau publical aici daca se poate

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mda... constat cu dezamagire ca nu ma mai pot insela asa usor...
in felul asta, viata este mai putin palpitanta pentru mine, si mai lipsita de surprize...
imi pare, sincer, rau pt tine...
contestatiile de genul acesta nu se admit, nici chiar atunci cand sunt intemeiate... nu va mai bateti capul cu lucruri din astea... credeti si nu cercetati...

imi pare, sincer, rau pt tine...
contestatiile de genul acesta nu se admit, nici chiar atunci cand sunt intemeiate... nu va mai bateti capul cu lucruri din astea... credeti si nu cercetati...
Unii chiar au timp sa se judece, ba mai gasesc si judecatori "intelegatori" 
http://www.gandul.info/actualitatea/un- ... 27;2834131

http://www.gandul.info/actualitatea/un- ... 27;2834131
Cu lacrimi Bastus!
sau puteti face asa:
"Pentru radarele fixe puteti alege un nume dintr-un necrolog, din orice ziar, al unei persoane care a decedat dupa data depistarii si comunicati Politiei, ca si asa nu au cum sa constatate ca nu e asa. Acest nume il puteti trece in invitatia pe care o primiti de la Politia Rutiera de a comunica numele persoanei care a condus autoturismul depistat ca a circulat peste limita legala. De mentionat ca fotografiile facute de camerele radar surprind autoturismul doar din spate, deci identificarea soferului dupa fata nu poate fi efectuata. In acest caz, Politia Rutiera NU poate aplica sanctiunea si NU poate face dovada ca persoana decedata trecuta de dvs. in invitatie a condus sau nu autoturismul."

"Pentru radarele fixe puteti alege un nume dintr-un necrolog, din orice ziar, al unei persoane care a decedat dupa data depistarii si comunicati Politiei, ca si asa nu au cum sa constatate ca nu e asa. Acest nume il puteti trece in invitatia pe care o primiti de la Politia Rutiera de a comunica numele persoanei care a condus autoturismul depistat ca a circulat peste limita legala. De mentionat ca fotografiile facute de camerele radar surprind autoturismul doar din spate, deci identificarea soferului dupa fata nu poate fi efectuata. In acest caz, Politia Rutiera NU poate aplica sanctiunea si NU poate face dovada ca persoana decedata trecuta de dvs. in invitatie a condus sau nu autoturismul."