politia rutiera, radarul si contestatia

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Ian 2008, 11:00

ma bate gandul, dar ma mai gandesc si ca voi avea nevoie de ceva certificate fiscale... si nici suma nu e mare... nu stiu ce sa fac. parca nu mi-as face de lucru cu ei.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Ian 2008, 11:20

Atunci platesti doar daca nu poti obtine certificatele alea. Costica stie! :lol:

Cred ca subiectul asta ar trebui sa primeasca statut preferential si sa ramana mereu in susul paginii, caci sigur vom mai avea nevoie de el.

danr, rezolvi?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Ian 2008, 13:55

am fost si am platit...
si tot azi am vb cu un avocat pt. taxa de prima inmatriculare :x
acolo chiar sunt o gramada de bani, asa ca ii dau in judecata :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 23 Ian 2008, 14:35

Foarte bine ai facut, ca ai platit. Din pacate am vazut ce s-a scis p-aici abia acum, asa ca interventia mea e tardiva. Astea-ca la Piticot - dai 4-2 si cazi in patratica unde trebiue sa platesti amenda 2 lei. Nu-ti bate capul cu d-astea, ca te costa infinit mai mult timp, si, implicit, mai multi bani, decat amenda. Si eu am luat acum vro 4 ani amenda, chiar cand ieseam din Tribunal si travesam strada printre masini. Procesul verbal avea vreo 20 de motive clare de nulitate in el. L-am lasat pe militian sa-l scrie, ulterior i-am atras atentia de chestiile alea, a holbat la mine niste ochi de miel, eu am zambit, am semnat, si am trimis imediat pe cineva sa-l plateasca.

someru'
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de someru' » 25 Ian 2008, 00:37

am mai aflat ceva legat de amenzi :wink:
......in cazul in care amenda se da in lipsa conducatorului auto (ex.: parcare aiurea) exista posibilitatea de a nu plati amenda numai daca amenda este
1. pentru o masina pe firma (politia nu prea cere precizarea conducatorului auto) P.V. de contraventie este pentru un SRL sau un SA
sau
2. pentru proprietarul care nu are carnet de conducere si caruia nu i se pot da amenzi de circulatie

oricum...aveti grija mare la volan......eu tocmai am masina in service....... :cry:

....... spunea un fost militian ramas tot militian....... "fiecare are pomul lui pe marginea soselei ......." 8)
8) 8) 8)
Ultimu' stinge lumina........
8) 8) 8)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 11 Feb 2008, 20:52

Azi am primit o recomandata de la politia din Cluj prin care mi se cere ca in termen de 5 zile de la primire sa anunt ca cine a circulat cu viteza prea mare anul trecut in august cu masina mea . Tre sa platesc amenda sau iau numai punctele ?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2008, 22:05

te prezinti cu buletinul, ti se aduce la cunostiinta cu ce viteza ai circulat si primesti puncte amenda si puncte contraventionale, eventual iti iau si permisul pe loc daca ai avut peste 50km mai mult decat limita legala :)

sau o ignori si o vei gasi ( amenda ) la circa financiara, vreodata :)

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 12 Feb 2008, 06:08

Mersi de raspuns , dar aici nu se prescrie nimic ? Alea 30 de zile nu sunt valabile si in cazul asta ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Feb 2008, 07:48

Ei mai Genule, si daca nu ti-as fi spus de radarele alea! Da' ti-e greu picioru'! :lol:

Daca are nevasta permis poti sa zici ca a fost ea si sa-i dai punctele!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2008, 09:17

corect
eu i-as face permis soacrei, daca nu conduce, numai sa ai un "tampon" sa te ajute la probleme dastea :)

Scrie răspuns