politia rutiera, radarul si contestatia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Foarte bine ai facut, ca ai platit. Din pacate am vazut ce s-a scis p-aici abia acum, asa ca interventia mea e tardiva. Astea-ca la Piticot - dai 4-2 si cazi in patratica unde trebiue sa platesti amenda 2 lei. Nu-ti bate capul cu d-astea, ca te costa infinit mai mult timp, si, implicit, mai multi bani, decat amenda. Si eu am luat acum vro 4 ani amenda, chiar cand ieseam din Tribunal si travesam strada printre masini. Procesul verbal avea vreo 20 de motive clare de nulitate in el. L-am lasat pe militian sa-l scrie, ulterior i-am atras atentia de chestiile alea, a holbat la mine niste ochi de miel, eu am zambit, am semnat, si am trimis imediat pe cineva sa-l plateasca.
am mai aflat ceva legat de amenzi
......in cazul in care amenda se da in lipsa conducatorului auto (ex.: parcare aiurea) exista posibilitatea de a nu plati amenda numai daca amenda este
1. pentru o masina pe firma (politia nu prea cere precizarea conducatorului auto) P.V. de contraventie este pentru un SRL sau un SA
sau
2. pentru proprietarul care nu are carnet de conducere si caruia nu i se pot da amenzi de circulatie
oricum...aveti grija mare la volan......eu tocmai am masina in service.......
....... spunea un fost militian ramas tot militian....... "fiecare are pomul lui pe marginea soselei ......."

......in cazul in care amenda se da in lipsa conducatorului auto (ex.: parcare aiurea) exista posibilitatea de a nu plati amenda numai daca amenda este
1. pentru o masina pe firma (politia nu prea cere precizarea conducatorului auto) P.V. de contraventie este pentru un SRL sau un SA
sau
2. pentru proprietarul care nu are carnet de conducere si caruia nu i se pot da amenzi de circulatie
oricum...aveti grija mare la volan......eu tocmai am masina in service.......

....... spunea un fost militian ramas tot militian....... "fiecare are pomul lui pe marginea soselei ......."

Ultimu' stinge lumina........