politia rutiera, radarul si contestatia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
si? ... continuarea?...
Si?... Continuarea?... Ce s-a mai intamplat cu contestatia ta?
-
- utilizator constant
azi am gasit si eu o hartie in parbriz care imi spune ca agentul X ... etc, auto nr ...., contraventie savarsita: art 142 din oug 195/2002 republicata.
puncte amenda 4 sau 5, puncte penalizare 3.
ce am pus in bold era modificat cu pixul.
in caz ca nu ma prezint .... se va proceda conf art 109, alin 3, din oug 195/2006 !!!!
195/2002 am gasit, iar articolul 143 se refera la iluminatul in conditii de ceata, ploaie, etc.
oug 195/2006 n-am gasit.
intrebare: ati mai primit careva hartiuta din asta (frumos colorata de altfel). cum ati procedat?
puncte amenda 4 sau 5, puncte penalizare 3.
ce am pus in bold era modificat cu pixul.
in caz ca nu ma prezint .... se va proceda conf art 109, alin 3, din oug 195/2006 !!!!
195/2002 am gasit, iar articolul 143 se refera la iluminatul in conditii de ceata, ploaie, etc.
oug 195/2006 n-am gasit.
intrebare: ati mai primit careva hartiuta din asta (frumos colorata de altfel). cum ati procedat?
Carping Club
al catulea termen de judecata este? ce s-a intamplat la termenul trecu?danr scrie:am termen pe 30 ianuarie la judecatoria campina
stii sa-ti vezi dosarul pe net? http://portal.just.ro/
http://www.punctepenalizare.ro/dan bobei scrie: Exista un site unde se contabilizeaza punctele?
Sper sa te ajute !
- mihaimircea
- veteran
hai sa va spun si eu o mica poveste.
in data de 10.06.2007 am fost oprit de un echipaj de politie inainte de intrarea in Timisoara, pe motiv ca am fost filmat ca circulam fara luminile de intalnire aprinse(aveam doar pozitiile). mi-au cerut actele, au luat datele si au zis ca procesul-verbal o sa-l primesc prin posta.
azi, adica dupa 7 luni, am fost la posta si am luat scrisorica. procesul-verbal e intocmit cu data de 13.11.2007, adica la 5 luni de la eveniment.
In OG nr.2/2001 se spune asa:
Voi ce ziceti?
Bun, cine ma ajuta cu formularea contestatiei?
in data de 10.06.2007 am fost oprit de un echipaj de politie inainte de intrarea in Timisoara, pe motiv ca am fost filmat ca circulam fara luminile de intalnire aprinse(aveam doar pozitiile). mi-au cerut actele, au luat datele si au zis ca procesul-verbal o sa-l primesc prin posta.
azi, adica dupa 7 luni, am fost la posta si am luat scrisorica. procesul-verbal e intocmit cu data de 13.11.2007, adica la 5 luni de la eveniment.
In OG nr.2/2001 se spune asa:
In acest caz, as putea sa fac contestatie, si teoretic ar trebui sa castig, nu?Art. 14. - (1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Voi ce ziceti?
Bun, cine ma ajuta cu formularea contestatiei?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski