O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Noi 2010, 18:32

Micuta mea are deja prieteni printre necuvantatoare. Cand mergem in parc sau pe strada daca vede un caine face ca trenu :lol: Vrea sa-l atinga, sa se joace, etc. Sunt proprietari care sunt incantati de atitudine, dar unii se uita mai ciudat. Este o femeie cu care ne intalnim aproape in fiecare zi. Are doi caini: un maidanez si un dalmatian. Dalmatianul o trateaza cu indiferenta, in schimb maidanezu nu poate sa treaca pe langa carucior fara sa ne salute. La inceput si sotia era mai retinuta, ca de ce las fata sa atinga cainii,, ca e prea mica ca se poate imbolnavi, etc.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Noi 2010, 18:55

luci_t scrie:Micuta mea are deja prieteni printre necuvantatoare. Cand mergem in parc sau pe strada daca vede un caine face ca trenu :lol: Vrea sa-l atinga, sa se joace, etc. Sunt proprietari care sunt incantati de atitudine, dar unii se uita mai ciudat. Este o femeie cu care ne intalnim aproape in fiecare zi. Are doi caini: un maidanez si un dalmatian. Dalmatianul o trateaza cu indiferenta, in schimb maidanezu nu poate sa treaca pe langa carucior fara sa ne salute. La inceput si sotia era mai retinuta, ca de ce las fata sa atinga cainii,, ca e prea mica ca se poate imbolnavi, etc.
foarte bine faci in educatia micutei, felicitari.
cat priveste atitudinea sotiei, nu are de ce sa se teama.
imi aduc aminte de primul meu caine, un maidanez pitic pe care la adus taicameu in mapa pe bicicleta
era o mogaldeata de catel si il tineam in caciula de blana al lui taicamiu, iar cand mai sugeam la biberon, imparteam frateste cu catelul - pana m-a prins maicamea si mi-a tras o chelfaneala zdravana vrand sa ma duca si la doctor ca poate.........
nici pana in ziua de astazi nu am avut nimic, poate doar o dragoste nemasurata pt aceste minunate patrupede

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Noi 2010, 19:03

bai nene... si mie imi plac ciini dar acu hai sa fim seriosi...

am si io o intrebare pt voi stia de va place s-ai pupati in bot... voi stiti cum se saluta ciini intre ei ? :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 19:31

Sa las copilul mic sa maingaie sau sa bage mana in gura orcarui maidanez, fara sa stii daca e deparazitat, vaccinat...e cam riscant. Sa o incurajezi sa nu ii fie frica, este ok. Eu pe baietelul meu, il las doar daca vad, ca este cat decat ingrijit cainele ala...si ne spalam pe maini dupa.

ed..ciob. de Berna, este renumit de docil cu copii si cu oamenii in general, eu as zice ca din punctul asta de vedere este peste CG.
Nu agreez in mod special rasele mari dar nici cele mici :) Am ramas marcat din copilarie(sechele) :) , de CG. Nu pot scapa :) Nici nu vreau.
Este un caine "potrivit"..nici prea prea nici foarte foarte...

kuintautii...aia se controleaza :)...nu se saluta..daca intuiesc bine la ce te referi.
Nu am pupat in bot si nu ma las lins de caine pe gura sau fata..Doar accidental m-au mai prins in offside :) cand ma aplecam spre ei, si ei tocmai sareau in sus..M-au mai nimerit in gura :) Nu sunt de acord cu asaceva.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Noi 2010, 19:42

kuintautti scrie:bai nene... si mie imi plac ciini dar acu hai sa fim seriosi...

am si io o intrebare pt voi stia de va place s-ai pupati in bot... voi stiti cum se saluta ciini intre ei ? :D
:lol: :lol: :lol: :lol: ma dumitre tu nu esti intreg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 14 Noi 2010, 20:09

kuintautti scrie:bai nene... si mie imi plac ciini dar acu hai sa fim seriosi...

Si eu am caine de cand ma stiu. Am inceput cu un caniche, am continuat cu un dalmatian, am trecut la femela schnauzer urias (canisa Codruta) si acum ma multumesc cu o lupoaica neagra (provine de la scoala Sibiu). Probabil ca maine voi posta si nite poze pentru a fi in topic.

Dilema unui caine: "Cand ma ling la ciocan... ce fac? Dau sau iau?" :lol:
Bucuresti

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Noi 2010, 20:15

:D aha.... ca un briceag ielvetian... de toate shelea face... :D de asta ziceam... :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Noi 2010, 21:43

:lol: :lol:
dumitre,
as putea replica extrem de simplu intrebandu-te daca ai fost la femei sau ai avut parte de mai multe in viata ta
si continuarea o banuiesti, doar esti baiat destept :wink: , sunt unele pe langa care brigeagul ala pomenit de tine e mic copil, insa chiar nu am chef de contre cu tine pe o tema asa de draga mie

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Noi 2010, 22:00

ULK fetita a mai primit cate o limba de la caini. Aici am vazut max 10posesori de caini (stau intr-un orasel) care sa-i plimbe regulat. Cainii sunt vaccinati, spalati, au chiar si asigurare :lol: Dintre cainii astia are "prieteni" As putea sa ti-i spun pe toti dar prea ne lungim aici.
Inca nu am vazut maidanezi. Si bineinteles ca o spalam dupa fiecare plimbare. In vara o mai spalam pe maini si fata la cate o cismea, dar acum numai cand ajungem acasa.
Si o alta chestie destul de interesanta. Cam jumatate dintre caini sunt corcituri, asta nu inseamna ca nu-s inteligenti sau ca au boli.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 22:24

@feugen ai face bine sa bagi poze,poate seamana cu lupoaica care am avut-o,tot de acolo luata,mi-ai face o bucurie

@ulk ai dreptate cu mangaiatul cainilor neingrijitzi in ziua de azi,a patzito-o un prieten cu fius-o,statea in gazda la matusa lui iar ea avea o corcitura de shnauzer,neingrijita dar vacinata,copilu se juka toata ziua cu ea....mai tarziu aveau sa incepe problemele atunci cand a acuzat dureri abdominale,l-am carat pe la spitale si nu stiau doctorii ce au(asta e romania)intr-un tarziu si-a dat seama unu ca are viermisori.....deci spalatul pe maini e esentzial,numai ca nu de fiecare data observam ca parintzi.....

...ptr mine CG a ramas un vis frumos,eu nu mai vreau,prea mult am suferit dupa catzea, era prietenul meu cel mai bun,a fatat o singura data,a fost otravita(o salvasem)dar incepuse sa ii cada parul si sa dea in jigodie,stiu numai ca nu am mai vazut-o a doua zi,am mai incercat cu altul(mai corcitura,nu tzinea varful la o ureche dreapta,si mai decolorat,nu latra doar cand trebuia sau ii trebuia ceva) dar si asta o murit atunci cand nu eram in tzara, nici nu ma gandeam,cred ca o suferit prea mult dupa mine,se vedea in ochii lui cand am plecat, parca stia ca nu o sa ne mai revedem....

.....in schimb mi-a fost dat sa vad fratele la fostul CG a lui nicu ceausesku,era fratele mai putzin dezvoltat care a fost inlaturat de masa si adus unui prieten,a crescut mare si frumos ca un campion dupa cum arata in realitate si poze ,si dupa cum executa comenzile,era inebunit dupa apa,facea niste plonjoane in apa ca un delfin,pacat ca a murit si asta de epilepsie(asta era defectul lui),avusese ceva crize cat a fost mai mik dar cred ca atasarea de adi il facuse sa treaka peste asta iar semnele nu mai erau prezente,iar ca totul sa fie si mai ironik atunci cand plecase in italia i s-a prapadit.....

....a mai incercat si el cu alt CG dar tot asa i-a murit cand a plecat din tzara in germ,acum are 2 pechinezi imperiali,mama si fius-o

o poza cu CG lui adi de pe vremuri '98(am scanat-o), aia din dreapta e catzeaua mea de brak atunci si la 10ani cu ficamea, a doua poza
http://s410.photobucket.com/albums/pp190/ed_muerte/CG/

Scrie răspuns