O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Noi 2010, 17:20

Si ca sa fiu si eu relativ on topic, astia sunt copiii mei. Si acum , dupa doi ani, toti sunt sanatosi, doar ca fiica-mea a ajuns intr-a saptea , Thor a crescut, Joujou a fost tunsa si acum se vede ca e Westie. Singurul care sufera grav este patul (ce-a mai ramas din el...) si poate peretele, da n-am de unde sa stiu, ca nu mai locuim acolo. ULK , te rog sa ma ierti ca am postat poze cu englezoi d'astia la topicul tau cu fritzi :D

Imagine

Imagine

Imagine

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Noi 2010, 18:51

Pustiul meu are aproape 13 ani. Primul caine din viata lui a fost cateaua schnauzer urias (cateaua avea 2,5 ani cand a aparut juniorul). De 4 ani am lupoaica din poza, iar pustiul este cat se poate de sanatos, sanatate pe care o doresc si copiilor vostri.

Imagine
Bucuresti

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 15 Noi 2010, 19:07

Sa va traiasca, sa fie sanatosi si copii si cainii...
dar despre beagle sau alti caini asemanatori de talie medie nu stiti nimic??
nu de alta dar as fi curios de comportamentul lor. Desi pana la urma poate o sa ne orientam spre labrador

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 15 Noi 2010, 21:43

luci_t scrie:Sa va traiasca, sa fie sanatosi si copii si cainii...
nu de alta dar as fi curios de comportamentul lor. Desi pana la urma poate o sa ne orientam spre labrador
Labrador, Retriever, Schnauzer sunt caini care merita din orice punct de vedere, mai putin al parului lasat exceptie facand Schnauzer cu parul sarmos care lasa ghemotoace.
Beagle este un caine independent care este excelent la vanatoare si... atat.
Bucuresti

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2010, 21:49

feugen scrie:
luci_t scrie:Sa va traiasca, sa fie sanatosi si copii si cainii...
Labrador, Retriever, Schnauzer sunt caini care merita din orice punct de vedere, mai putin al parului lasat exceptie facand Schnauzer cu parul sarmos care lasa ghemotoace.
Beagle este un caine independent care este excelent la vanatoare si... atat.
Va citez pe amandoi intr-un singur citat : Boxers rules !

Nu mi-i laud aiurea , nu-s deloc obiectiv , rasa nemteasca , comportament general EXEMPLAR , par scurt ( spre zero probleme cu parul si automat cu mirosul ) , docili , veseli vesnic , loiali pana la sacrificiu , sanatosi ( fara probleme de adaptare - clima - altele ) , rai cand este cazul , etc .

Ma vad dator cu un singur avertisment : cand trag basini ...... fugi din casa , nene ! :D :D :D

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 16 Noi 2010, 09:54

Expozitie de Club C.N.C.G Cluj-Napoca, 13.11.2010

GHKL-Ruden: V1 Lancelot von Baldur, richter Herr. Helmut Buss, DE, S.V

Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 10:55

Aaaaa :) Despre asta vorbeam da....Pacat ca s-a prelungit si nu am putut sa stau pana la Ruden..Pe Lancelot, nu l-am mai prins pe obiectiv :( Este un caine foarte reusit..de clasa, clar..un bunic ca Larus Batu, nu are oricine. Stateam langa domnul Boros, langa ring..faceam galerie pentru "von Baldur"...Cand a intrat cu masculul tanar(12-18 luni) Hanno..(parca din Gino Konigstein era) a castigat, desi lupta era stransa..sarbii au niste caini extraordinari. Mi-a placut foarte mult sa vad niste caini foarte reusiti si destul de numerosi in unele clase.

Andrei Riga, puteti pune poze cu ce rasa aveti..nu am pretentii :) Daca e CG si mai bine...Dar daca e patruped si latra e ok...Ca m-am cam saturat de bipezii care scot sunete asemanatoare ;)

O sa pun si eu ceva poze personale..mai incolo.

modigliani...recunosc, am ceva simpatie fata de boxeri, mai ales ca rasa cum arata acum este chiar foarte spectaculoasa. Din cati boxer am cunoscut eu, erau veseli , prietenosi..dar nu fiorosi, nu stiu..daca tu zici , poate, dar eu vad un "clovn" mereu pus pe veselie..in ei:) Apropo ,iinca o rasa extraordinara de familie, boxerul.

feugen...lupul negru este foarte fain...liniile vechi de munca, inca au multi de culoarea asta....si chiar sunt foarte buni la lucru.

Cine este interesat in domeniu (eu da ;) )...am auzit ca de la anu' se arbitreaza si CG cu par lung, care pana acum era exclus..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

rnicolescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de rnicolescu » 16 Noi 2010, 11:02

ULK scrie:Cand a intrat cu masculul tanar(12-18 luni) Hanno..(parca din Gino Konigstein era)

Cine este interesat in domeniu (eu da ;) )...am auzit ca de la anu' se arbitreaza si CG cu par lung, care pana acum era exclus..
Hanno von Baludur: Lancelot Von Baldur x Trust In My Eyes Dona

Da: http://www.ciobanescgerman.net/articole ... undercoat/

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 11:13

:) Ma bucur ca ai postat..Esti proprietar de canisa? Dresor? Eu, recunosc deocamdata am ramas doar chibit(nu am suport din familie pentru pasiunea asta)..dar sper ca o revin odata.
Am avut o femela cu par lung din Ria ..daca esti implicat , trebuie sa o stii ..nu?
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 11:16

Mersi pentru link...am o slabiciune pentru CG cu par lung :)
This means that from 1.1.2011 German Shepherds with the hair style "Longhaired with undercoat"
O stire extraordinara pentru urechile mele :)

Nu stiam din cine e Hanno...dar am auzit cand l-a intrebat pe Boros, Sorin Dragomir si parca am inteles Gino..Deci e din Lancelot.
UlKustom Rods

Scrie răspuns