O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Noi 2010, 22:32

adiwolf scrie:
kuintautti scrie:bai nene... si mie imi plac ciini dar acu hai sa fim seriosi...

am si io o intrebare pt voi stia de va place s-ai pupati in bot... voi stiti cum se saluta ciini intre ei ? :D
:lol: :lol:
dumitre,
as putea replica extrem de simplu intrebandu-te daca ai fost la femei sau ai avut parte de mai multe in viata ta
si continuarea o banuiesti, doar esti baiat destept :wink: , sunt unele pe langa care brigeagul ala pomenit de tine e mic copil, insa chiar nu am chef de contre cu tine pe o tema asa de draga mie
io inteleg perfect afectiunea ta pt ciini ... dar nu inteleg ce legatura are pupatul javrelor cu mine sau cu cite muieri am fo io...
hai sa nu o luam personal...
oamenii sint oameni iar orataniile sint oratanii !
reflectia mea cu briciagul elevetian e raspunsu la dilema anterioara

la aia... aluia... de ce nu-i raspunzi ? :D

ma... fiecare faceti cum vreti voi... , dar mie nik nu mi-a omorit mai tare atrectia sexuala catre o muiere ca aia ca se lingea in bot cu pechinezu sau alte miniaturi " dulci "

e clar ca accidente se intimpla..., e de intels si aia... dar sa-ti faci un obicei din aia e deja... :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 22:49

apai dumitre la cine crezi ca ii place sa se pupe cu o femeie care pupa la catzel cu tine langa(dar ce patzisi cu deastea ??)

dar sa stii ca nu trebuie neaparat sa pupi la ea, potzi pe ea s-o pui sa pupe, poate la aia ii trebe ceva umed sa pupe ca de exemplu ciocanul tau si s-ar putea sa nu se mai sature :lol: am mai auzit eu de chestii de astea de nu se mai satura :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Noi 2010, 23:01

ma Edi ... dupa cum e usor de dedus de p´acilea gusturile sint si pro si contra... :D deh afectiunile... :lol:

acu... tu ma intrebi pe mine daca am patit de parca tu n-ai fi patito... , asai ? :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 23:03

:lol: :lol: :lol: ...deja se abereaza bine de tot ..nu mai e mult pina o dati in zoofili pro si contra :)

ed...frumoase poze, sunt sigur ca pentru tine inseamna mult mai mult , decat ce vedem noi...oricum, feelingul ajunge pana la noi :)

O sa pun si eu cateva poze mai personale..adica cu batrinica mea si ceva mai vechi cu cealata ce am mai avut.

luci..am uitat ca unde traiesti tu, este alta lume, inclusiv cainimea e altfel..scuze. Pe la noi inca mai poti sa te intalnesti cu maidanezi la tot pasul :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 14 Noi 2010, 23:31

1 - Pozele sunt absolut splendide , mai exact ,, lupii " fotografiati .
2 - Ce-i nemtesc , nemtesc ramane . Punct !
3 - Treaba asta cu pupat cainii-n bot si invers o pot intelege poate doar crescatorii de caini . Fireste , un caine expus mai mult mediului exterior este mai puternic purtator de diversi virusi decat un caine de apartament .
4 - Saliva cainilor in sine este unul dintre cele mai eficiente ,, cocktail-uri " anti virus . Personal gasesc ca am mult mai multe alte surse mai infecte in jur decat cainii .
5 - Un caine sanatos .... ti-l faci ! Depinde strict de tine de cat de curat este . Saliva in sine , repet , face probabil greata ... gretosilor . Atat .
6 - Da , exact , prin ironiile unora se va ajunge ca si-n acest topic s-o dam in ,, perversiuni " . Chiar nu e cazul . Unii vad lucrurile-ntrun fel , altii-n alt fel . Si cu asta basta !

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 23:49

dumitre hai sa o lasam asa,lasa prostiile
nu am patzit asa ceva dar am auzit cazuri........de aia am expus,cu toate ca nu trebuia spus aici,dar si asta face parte din viatza....

ulk asa este,si ce am vrut sa subliniez s-a intzelept,astept pozele

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Noi 2010, 03:00

Lasa-i mai Dumitru pe baieti in pace ,ce te framanti ,daca la unu copilu inghite niste fir de par de caiine , cu putin ghinion caiinele ala s-o alergat cu vreunu care are tenia , sau io mai stiu ce , mai sint si copii din aia care musca ei din caine , sau il pupa , sau il linge cainele , si ii din ala cu bale , da nu inteleg de ce te framanti atata , is copii lor , tu sa fii sanatos :)

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Noi 2010, 15:51

SF scrie:Lasa-i mai Dumitru pe baieti in pace ,ce te framanti ,daca la unu copilu inghite niste fir de par de caiine , cu putin ghinion caiinele ala s-o alergat cu vreunu care are tenia , sau io mai stiu ce , mai sint si copii din aia care musca ei din caine , sau il pupa , sau il linge cainele , si ii din ala cu bale , da nu inteleg de ce te framanti atata , is copii lor , tu sa fii sanatos :)
Ai si tu dreptate, dar daca colegul de munca s-a taiat cu o bucata de hartie si cand a scuturat mana , a sarit o picatura de sange la tine-n ochi si cu o luna in urma el regulase o parasuta care avea SIDA, ce te faci? Ai sa umbli tot timpul imbracat in costum de protectie antichimica?

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Noi 2010, 16:11

Andrei , ii vorba despre adulti care lasa , permit , incurajeaza propii copii sa intre in niste situatii care le pot rezulta defavorabile !

Daca tu stii ce persoana ii colegu tau , care poate are sida , ai tine copilu pe linga el , stiind ca se poate taia , asta ii cazu ce-l discutam , nu cum il expui tu :wink:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 15 Noi 2010, 16:40

Ideea este ca pericolul poate aparea de oriunde si cand nu te astepti, iar oamenii sunt un pericol mai mare decat cainii. Gandestete de cate ori se intampla ca adulti in vizita la familie cu copil foarte mic sa fie atat de entuziasmati de dragalasenia copilului, incat sa-i pupe manutele cu mult drag. Bineinteles ca cel mic in urmatoarele 5 min va baga cel putin o data o mana in gura. Si nu ma gandesc la nespalatul dintilor...
Nu cred ca e cazul sa devenim mai paranoici decat e necesar, mai ales cand e vorba de caini. Asta e cea mai sigura metoda (ma refer la modul asta de a aborda cresterea copilului) sa vezi adolescenti "urbani" intrebandu-se "ce dracu'-i aia" cand vad o gaina .
Normal ca daca vezi un caine vagabond cu balele curgand si eczeme pe piele nu-ti trimiti copilul sa-l pupe-n bot. Insa poti duce cainele la veterinar...

Scrie răspuns