O rasa germana...in fotografii

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Noi 2010, 15:52

ulk, nici nu vreau sa iau un caine dupa o recomandare :lol: Dar vreau cat mai multe pareri
am mai spus, sotiei ii place beagle sau rase asemanatoare mie imi place mastifful englez. Sunt ceva diferente intre preferinte.
Am avut tot felul de caini in copilarie, de la soricari la ciobanesti si pe (aproape) toti i-am iubit la fel. Toti cainii pe care i-am luat de pui au ajuns caini adevarati. Dar imi amintesc de o haimana adusa de bunicul in curte care era un caz pierdut Orice i s-ar fi facut, ouale si gainile erau preferatele lui :( A ajuns cioban la o turma de oi
Inca nu am avut caine care sa fi muscat neprovocat pe cineva dar nici nu au fost legati. Un cuvant hotarat, tonul vocii ii controleaza mai bine decat orice lant
Sunt inca la negocieri cu jumatatea. Mai sunt cateva luni pana o sa ducem un caine in familie. Astept sa ajunga fetitta pe la un an jumate sa fie putin mai independenta si mai constienta de ce se intampla in jur:wink:
Un CG aproape sigur o sa am cand ma reintorc in tara Pt moment nu mi se pare cainele care sa faca 2-4 drumuri dus-intors de 1300 km pe an E si asta un motiv de luat in calcul... In italia nu prea am cu cine sa-l las si nici nu ar fi corect fata de el

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 14 Noi 2010, 16:00

luci_t scrie:frumosi cainii, momentan am o mare enigma:
De ceva vreme negociez cu sotia ce catel (musai puiut) sa ne luam prin primavara. Eu visez la mastiff englez iar sotia vrea beagle sau ceva de genu asta :lol: Pt moment mastifful iese din schema din lipsa de spatiu in masina (un drum italia-romania cu un caine asa mare plus fetita de 1 an e imposibil)
Labradorul nu e pe placul sotiei iar un caine de talie mare e cam problematic. Un caine de talie f mica nu prea ne place. asa-i ca suntem mofturosi? :lol:
Astept parerile voastre in legatura cu un caine de talie medie care sa se inteleaga cu copiii, mai ales ca fetita, desi mica, e innebunita dupa catei. Multumesc
eu am un golden retrievev. pentru copii nu-ti mai trebuie bona :lol: foarte rabdator cu ce poate sa-i faca un copil si extrem de afectiv.p.s. sa nu mergi cu el la balta.e mai rau ca copii cand e vorba de apa :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 16:02

Asa...eu cred ca nu prea e momentul atunci , pentru voi ...mai asteapta , pana te asezi ..si dupa aia .nu?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Noi 2010, 16:14

pana ma asez in romania o sa fie mult(peste4-5ani) din pacate. Pt o sapt doua de concediu as avea cu cine lasa cainele in italia, dar ACASA e acasa si daca e membru al familiei mi se pare corect sa-l duc si pe el
Si vrem un caine si pt noi, nu numai pt junioara. Vreau sa invete de mica ce inseamna un animal joaca cu el, a avea grija de e el dar si ca un caine te iubeste neconditionat. Din punctul meu de vedere e f important pt un copil sa creasca inconjurat si de animale
PS nu-mi spuneti sa iau pisica, iepure, hamster, etc...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Noi 2010, 16:15

rine scrie: eu am un golden retrievev. pentru copii nu-ti mai trebuie bona :lol: foarte rabdator cu ce poate sa-i faca un copil si extrem de afectiv.p.s. sa nu mergi cu el la balta.e mai rau ca copii cand e vorba de apa :lol:
o sa-i arat sotiei postul tau :lol: , multumesc

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 16:19

Si eu, retrieverul il vad, cel mai potrivit pentru postul de caine de familie..nu stiu poate si din cauza filemlor americane,dar sunt sigur ca este un caine echilibrat si docil...si are si o mutra foarte simpatica :wink:
UlKustom Rods

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 17:39

retrievarul e bun ptr familie,in germ multzi au la curte,dar mai e si rasa de ciobanesk de berna putzin mai mare ca si retrievarul dar tot asa docil

.....eu cred ca va trebui sa aleg intre tera nova si saint bernard(cred ca mai indicatzi ptr ficamea),era si caucazianul o optziune dar am renuntzat la el

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... 80&bih=557

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http ... 80&bih=557

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Noi 2010, 17:43

Berna, saint-bernard si terra nova da, dar cu un caucazian, eu nu ma-s risca cu copil mic. :roll: Oricum, cum zicea luci, sunt prea mari si aceste rase...Pare ideal un golden sau un labrador.
UlKustom Rods

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 17:54

ULK scrie:Berna, saint-bernard si terra nova da, dar cu un caucazian, eu nu ma-s risca cu copil mic. :roll: Oricum, cum zicea luci, sunt prea mari si aceste rase...Pare ideal un golden sau un labrador.

caucazianul era ptr sufletul meu,am vazut si docili crescutzi de niste ukrainience,dar astia 2 erau exceptzi si pana la urma cum il cresti asa il ai(cand auzi unul cum latra incremenesti)

....dar deja ficamea ma bate la cap sa ii iau catzel si cred ca inevitabilul se va produce cat de curand asa ca am ramas la bernard si terra(acum sa vad ce alege ficamea),berna il are niste vecini venitzi de langa berlin si e docil,se joaka cu copii la piscina mai ceva ca un lup,de aia il recomandam,dar e putzin mai mare pe langa labrador sau golden

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Noi 2010, 18:10

luci_t scrie:pana ma asez in romania o sa fie mult(peste4-5ani) din pacate. Pt o sapt doua de concediu as avea cu cine lasa cainele in italia, dar ACASA e acasa si daca e membru al familiei mi se pare corect sa-l duc si pe el
Si vrem un caine si pt noi, nu numai pt junioara. Vreau sa invete de mica ce inseamna un animal joaca cu el, a avea grija de e el dar si ca un caine te iubeste neconditionat. Din punctul meu de vedere e f important pt un copil sa creasca inconjurat si de animale
PS nu-mi spuneti sa iau pisica, iepure, hamster, etc...
felicitari pentru atitudine, vad in parc tot felul de parinti tembeli care trag copiii de maneca cand trec cu setteritza irlandeza a unui prieten, cu asa atitudine te miri ca le e frica la 20j de ani de caini, jenibil...se mai uita si urat la tine, putini sunt cei care incurajeaza copii sa se joace cu animalele :wink:

Scrie răspuns