am mai spus, sotiei ii place beagle sau rase asemanatoare mie imi place mastifful englez. Sunt ceva diferente intre preferinte.
Am avut tot felul de caini in copilarie, de la soricari la ciobanesti si pe (aproape) toti i-am iubit la fel. Toti cainii pe care i-am luat de pui au ajuns caini adevarati. Dar imi amintesc de o haimana adusa de bunicul in curte care era un caz pierdut Orice i s-ar fi facut, ouale si gainile erau preferatele lui

Inca nu am avut caine care sa fi muscat neprovocat pe cineva dar nici nu au fost legati. Un cuvant hotarat, tonul vocii ii controleaza mai bine decat orice lant
Sunt inca la negocieri cu jumatatea. Mai sunt cateva luni pana o sa ducem un caine in familie. Astept sa ajunga fetitta pe la un an jumate sa fie putin mai independenta si mai constienta de ce se intampla in jur

Un CG aproape sigur o sa am cand ma reintorc in tara Pt moment nu mi se pare cainele care sa faca 2-4 drumuri dus-intors de 1300 km pe an E si asta un motiv de luat in calcul... In italia nu prea am cu cine sa-l las si nici nu ar fi corect fata de el