Ai incercat vreodata sa suni la 112 cand i-ai vazut pe astia cu plase? Sau ti-a fost tarsa, "ca poate mai vrei sa dai acolo", dar iti dai cu presupusul, ca e trendy?todi scrie:ce promptitudine, as vrea sa traiesc si eu in lumea lu' nea alex asta...
Mathias from Austria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ultima oara pe Olt, ceva mai jos de barajul de la Ipotesti. Era apa foarte scazuta si venisera taranii ca la rascoala.
imi aduc si eu aminte de acel Gerula.
scria corect dpdv gramatical, dar nu facea altceva decat sa starneasca certuri si sa strice orice topic pe care aparea. ii placea mult sa se tavalaesca in mocirla ca un porc de clisa. cu toate acestea era un finutz in ale pescuitului iar pozele cu cleni de fix 1035 grame si avatii de fix 354.6 grame prinsi in curent, le facea in pozitia "stand pe buda". mai avea un tricou norocos cu NIKE luat de la omuletii cu ochi oblici si un rucsacel albastru de la promotia DERO. avea simptome clare de "dus cu pluta" si in fiecare mesaj radea ca apucatu', iconitza
fiind nelipsita din mesajele lui. aceasta e doar o descriere sumara, dar daca observati stilu-i caracteristic la alti useri, va sfatuiesc "feriti-va de magarush" ca-i turbat!
scria corect dpdv gramatical, dar nu facea altceva decat sa starneasca certuri si sa strice orice topic pe care aparea. ii placea mult sa se tavalaesca in mocirla ca un porc de clisa. cu toate acestea era un finutz in ale pescuitului iar pozele cu cleni de fix 1035 grame si avatii de fix 354.6 grame prinsi in curent, le facea in pozitia "stand pe buda". mai avea un tricou norocos cu NIKE luat de la omuletii cu ochi oblici si un rucsacel albastru de la promotia DERO. avea simptome clare de "dus cu pluta" si in fiecare mesaj radea ca apucatu', iconitza

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Alex_ scrie:Ultima oara pe Olt, ceva mai jos de barajul de la Ipotesti. Era apa foarte scazuta si venisera taranii ca la rascoala.
Ai incercat vreodata sa suni la 112 cand i-ai vazut pe astia cu plase? Sau ti-a fost tarsa, "ca poate mai vrei sa dai acolo", dar iti dai cu presupusul, ca e trendy?todi scrie:ce promptitudine, as vrea sa traiesc si eu in lumea lu' nea alex asta...
am sunat eu de cateva ori.
nu vreau sa descurajez tipul asta de practica(dimpotriva!) dar niciodata nu au venit cand am sunat. spre ex la Pascani pe Siret, aval 3km am sunat la 112, de acolo m-au "indrumat" la nr. Pol. Pascani care mi-au raspuns candid ca vin in 20-30 min. timp in care eu i-am filmat pe plasari. dar Politia n-a venit. pe care le-am baut. care este.

pe Prut, cand am semnalat "triplashii" la PF m-au intrebat nevinovati de ce nu dau si eu cu ancora la chinez.

samd. sun de fiecare data cand ii vad pe bulangii in speranta ca totusi vine cineva. si totusi mai sper...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Gerulas , nu mai baga din astea asa bruste , ca uite , i-o cazut lantu de la drujba la Eugen si nu mai poate posta pogoane . Puteai si tu fi mai finut , puteai sa zici ca i-ai sunat de doua ori si au venit odata , tot era ceva . Oricum , putea fi mai grav , sa-i suni de doua ori si sa vina de trei ori . Asa ar fi normal . Ciao!Alex_ scrie:Razi degeaba, eu am sunat de 2 ori si de fiecare data au aparut jandarmii si i-au umflat pe baietii cu plase. Nu in 10 minute, dar oricum, destul de repede. Nu cred ca politia de frontiera se misca mult mai incet.
Fir Intins!!!
Leba, pentru japcari nu vine nimeni, sa nu confundam lucrurile. Eu ziceam de plase/curent.
Pescarul psihopat at his best. "Pe teritoriul lui Todi", ultimul film romanesc cu Vestul salbatic. Il si vezi pe seriful Todi pocnind din pistoale si punand plasarii pe fuga.eugen scrie:daca pana si la ipotesti functioneaza, intamplator pe teritoriul lui Todi.
nu'ti renega stramosii.Alex_ scrie:Ultima oara pe Olt, ceva mai jos de barajul de la Ipotesti. Era apa foarte scazuta si venisera taranii ca la rascoala.
lacul de la draganesti n'a mai fost scazut rau de vreo 7 ani, dar asta oricum nu are nici o importanta. poate in amonte de ipotesti sa fi vazut tu fenomenul asta.
in alta ordine de idei, acum doua saptamani am plecat de la rusanesti spre frunzaru, pe dig. la cativa km in amonte de rusanesti, doua barci pe apa turnau plase la greu. unul dintre prietenii mei ia telefonul, suna la comisariatul regional al gnm valcea, de unde suntem binevoitor indrumati sa sunam la 112

odata inceputa tarasnia, sunam la 112. dupa vreo 10 minute de discutii si detalii, ni s'a comunicat ca un echipaj al politiei se indreapta spre fata locului... toata chestia se intampla la ora 13. jgodiile au terminat de insirat plasele si au iesit pe malul opus. la ora 4 dupa masa, retine, la 16, ne'am saturat si am plecat, si nici urma de jandarmi pe'acolo...
apelurile la 112 sunt inregistrate by the way

alex, nu e prima oara cand vad braconieri si sun la politie. cu o singura exceptie, care daca vrei ti'o si relatez, nu am vazut picior de politist venit in urma sesizarii.
acum, sincer, exista doua posibilitati:
1. esti tembel si chiar crezi ce spui, in cazul asta esti demn de ajutor de specialitate, sau
2. ai emis o idee si o vei sustine pana in panzele albe, indiferent cate contra-argumente ti se aduc aici.
PS. obtinerea pg'ului de la calafat a durat 10 zile.
uite, eu sunt unul dintre putinii de'aici care nu te'a luat la misto.

Asta ai visat-o azi-noapte? Sau ti-a scris Gerula sa-ti spuna ce sa scrii?Alex_ scrie: Chiar e greu sa vezi unde s-a facut de ras MihaiV, care tragea din toate pozitiile in politia de frontiera, dar nu poate spune in ce judet are PG.![]()
Ia vezi tu la cate intrebari n-ai raspuns? Si erau legate de subiect.
Si asa, ca chestie, sa stii ca am chiar raspuns, dar probabil am fost prea subtil pentru matale! Da-i-nainte! Eu m-am cam plictisit de topicul asta. Nu mai are savoarea de la inceput, cam ca si continuarea unui best-seller!