Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Noi 2007, 00:30

Adelin scrie:
malin scrie:Nu cred ca este Gerula. L-au dat afara de la Gandul pentru incompetenta si acum e muritor de foame. Nu-i mai arde de forumuri. :lol:
Eu nu as zice ca e dat afara, poate a fost mutat la alt departament.
Ia uite ce am gasit: http://www.gandul.info/sport/ziaristii- ... 941;922826

...record la novac!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Recordu ca recordu....da as fi vrut sa vad demonstratia la salau hahahaha!!!Parca-l vad acolo in cizmulite cu SS-u in mina , invirtind betigasu iinconjurat de asistenta hahaha!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 07 Noi 2007, 00:40

Alex_ scrie:
Se pare ca identitatea mea nu mai are nici o relevanta, conteaza doar ca eugen a decretat ca sunt gerula. Vad ca exista totusi poze cu el, tu ai fi dispus sa ne intalnim ca sa lamurim "misterul"?
Bre , da esti determinat rau sa te intilnesti cu altii , mai insista , poate deschide Dan o rubrica de anunturi hahahah!!!

Fir Intins!!!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Noi 2007, 07:42

SF scrie:
Alex_ scrie:
Se pare ca identitatea mea nu mai are nici o relevanta, conteaza doar ca eugen a decretat ca sunt gerula. Vad ca exista totusi poze cu el, tu ai fi dispus sa ne intalnim ca sa lamurim "misterul"?
Bre , da esti determinat rau sa te intilnesti cu altii , mai insista , poate deschide Dan o rubrica de anunturi hahahah!!!

Fir Intins!!!

mai simplu e la mircea radu bre sau la aia de luni, scuza-ma parca-i zice :twisted: :lol:
pun pariu ca se lasa intai cu beri si apoi cu invective daca se intalnesc IP.urile :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Noi 2007, 07:57

Alex_ scrie: Tu nici macar nu mi-ai raspuns la intrebarea despre judetul pentru care ai PG.
Am vrut sa-mi iau in Covasna da-mi tot zic aia ca mai am nevoie de ceva hartie. Cica ii zice "nemtudom".

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 07 Noi 2007, 09:08

bai nene, l-ati facut varza pe baiatu' asta ... in fine, chestia ciudata este ca, am impresia, a cam inceput sa-i placa ... :D
Carping Club

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 07 Noi 2007, 10:08

Daca facut varza inseamna ca vin 5-6 oameni si spun ce prostii le trec prin cap, da, am fost facut varza :lol:

Eu ma uit de pilda la postarea lui Mihaiv, care combatea vitejeste in domeniul dificultatii obtinerii PG-ului, si zic ca omul tocmai s-a facut de ras. Tie n-are rost sa-ti zic nimic, ti-am vazut semnatura si e totul clar :lol:.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 07 Noi 2007, 10:42

alex,
n-as zice ca pescarii sunt cele mai zdravene la cap creaturi de pe fata planetei dar daca 5-6 persoane iti spun ca esti beat, tu insisti in continuare sa te urci la volan ... cum vrei tu. :D
Carping Club

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Noi 2007, 10:51

alex_
Alex_ 1 sau Gerula 5, nu conteaza,... ai inceput sa devii simpatic de-acum... pentru ca esti rezistent tare,... :lol:
uite, io iti zic asa:... daca rezisti pana la sfarsitul saptamanii de luni ma gandesc sa incep sa tin cu tine... :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 07 Noi 2007, 11:17

mirceaef scrie:alex,
n-as zice ca pescarii sunt cele mai zdravene la cap creaturi de pe fata planetei dar daca 5-6 persoane iti spun ca esti beat, tu insisti in continuare sa te urci la volan ... cum vrei tu. :D

Mai sunt situatiile in care aia 5 tocmai au iesit din carciuma si merg pe trotuar din stalp in gard :lol:.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Noi 2007, 18:41

sunt dezamagit, abia am gasit un pic de timp am intrat urgent sa vad sange si nimic.

subtire domnu alex, gerula de altadata putea mai mult, l-ar fi facut varza pe iepurasul energizer. ce sa cred, ca ai imbatranit sau ca te maturizezi pe zi ce trece?

unde s-a facut de ras mihai, de curiozitate? si de ce zici doar de el c-au mai zis vreo 6-7 de experiente cu curcani de frontiera.

incerci sa-ti alegi pe rand coechipierii si sa ti-o iei organizat de la toti? :))

Închis