orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

Adelin scrie:malin scrie:Nu cred ca este Gerula. L-au dat afara de la Gandul pentru incompetenta si acum e muritor de foame. Nu-i mai arde de forumuri. :lol:
Eu nu as zice ca e dat afara, poate a fost mutat la alt departament.
Ia uite ce am gasit:
http://www.gandul.info/sport/ziaristii- ... 941;922826
...record la novac!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recordu ca recordu....da as fi vrut sa vad demonstratia la salau hahahaha!!!Parca-l vad acolo in cizmulite cu SS-u in mina , invirtind betigasu iinconjurat de asistenta hahaha!!
Fir Intins!!!
-
SF
- veteran

Alex_ scrie:
Se pare ca identitatea mea nu mai are nici o relevanta, conteaza doar ca eugen a decretat ca sunt gerula. Vad ca exista totusi poze cu el, tu ai fi dispus sa ne intalnim ca sa lamurim "misterul"?
Bre , da esti determinat rau sa te intilnesti cu altii , mai insista , poate deschide Dan o rubrica de anunturi hahahah!!!
Fir Intins!!!
-
Leba
- veteran

-
SF scrie:Alex_ scrie:
Se pare ca identitatea mea nu mai are nici o relevanta, conteaza doar ca eugen a decretat ca sunt gerula. Vad ca exista totusi poze cu el, tu ai fi dispus sa ne intalnim ca sa lamurim "misterul"?
Bre , da esti determinat rau sa te intilnesti cu altii , mai insista , poate deschide Dan o rubrica de anunturi hahahah!!!
Fir Intins!!!
mai simplu e la mircea radu bre sau la aia de luni, scuza-ma parca-i zice
pun pariu ca se lasa intai cu beri si apoi cu invective daca se intalnesc IP.urile

-
MihaiV
- Moderator

Alex_ scrie: Tu nici macar nu mi-ai raspuns la intrebarea despre judetul pentru care ai PG.
Am vrut sa-mi iau in Covasna da-mi tot zic aia ca mai am nevoie de ceva hartie. Cica ii zice "nemtudom".
-
mirceaef
- utilizator constant

-
bai nene, l-ati facut varza pe baiatu' asta ... in fine, chestia ciudata este ca, am impresia, a cam inceput sa-i placa ...

Carping Club
-
Alex_
- senior

Daca facut varza inseamna ca vin 5-6 oameni si spun ce prostii le trec prin cap, da, am fost facut varza
Eu ma uit de pilda la postarea lui Mihaiv, care combatea vitejeste in domeniul dificultatii obtinerii PG-ului, si zic ca omul tocmai s-a facut de ras. Tie n-are rost sa-ti zic nimic, ti-am vazut semnatura si e totul clar

.
-
mirceaef
- utilizator constant

-
alex,
n-as zice ca pescarii sunt cele mai zdravene la cap creaturi de pe fata planetei dar daca 5-6 persoane iti spun ca esti beat, tu insisti in continuare sa te urci la volan ... cum vrei tu.

Carping Club
-
miky
- veteran

alex_
Alex_ 1 sau Gerula 5, nu conteaza,... ai inceput sa devii simpatic de-acum... pentru ca esti rezistent tare,...
uite, io iti zic asa:... daca rezisti pana la sfarsitul saptamanii de luni ma gandesc sa incep sa tin cu tine...

-
Alex_
- senior

mirceaef scrie:alex,
n-as zice ca pescarii sunt cele mai zdravene la cap creaturi de pe fata planetei dar daca 5-6 persoane iti spun ca esti beat, tu insisti in continuare sa te urci la volan ... cum vrei tu.

Mai sunt situatiile in care aia 5 tocmai au iesit din carciuma si merg pe trotuar din stalp in gard

.
-
eugen
- veteran

sunt dezamagit, abia am gasit un pic de timp am intrat urgent sa vad sange si nimic.
subtire domnu alex, gerula de altadata putea mai mult, l-ar fi facut varza pe iepurasul energizer. ce sa cred, ca ai imbatranit sau ca te maturizezi pe zi ce trece?
unde s-a facut de ras mihai, de curiozitate? si de ce zici doar de el c-au mai zis vreo 6-7 de experiente cu curcani de frontiera.
incerci sa-ti alegi pe rand coechipierii si sa ti-o iei organizat de la toti?

)