Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Noi 2007, 23:40

Asta deja e "penis-maraton"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 08 Noi 2007, 09:34

Eu zic ca e pescarul psihopat eugen, dezlantuit intr-o autofelatie :lol:.

Chiar e greu sa vezi unde s-a facut de ras MihaiV, care tragea din toate pozitiile in politia de frontiera, dar nu poate spune in ce judet are PG. :lol:

Oricum, vazand aceste ultime mesaje, am ajuns la concluzia ca tulburarile psihice ale lui eugen sunt mai serioase decat credeam.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Noi 2007, 10:46

chiar acum ma duc sa-mi trag o dunga rosie la buletin. pui si tu un scan cu al tau, sa vad cum se traseaza corect? :twisted:

eu unul mi-am luat portia de fun si nu prea mai are farmec. sa ma anunti cand iesi din chestia cu psihoza si incepi sa vii cu ceva mai cu umor la raft, de preferinta din ala la care nu razi doar tu. si daca se poate original. nu de alta dar iarasi ai preluat o figura de stil de la adelin.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 08 Noi 2007, 10:54

Eugene, eu atat vreau sa-ti mai zic: iti dai seama cum o sa faca misto de tine toti cunoscutii tai de pe forumul asta, ani de zile de-acum incolo? Pentru ca azi o sa-l cunosc pe unul, maine pe altul, si peste vreo 3-4 luni deja o sa-ti strige lumea pe balta "fugi la masina, l-am vazut pe gerula cum ii dadea tarcoale" :lol:. Sau "vezi ca e gerula dupa cotul raului, intreaba de tine" :lol:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Noi 2007, 10:55

daca tot a inceput sa ii placa lui Alex_, zic si eu experienta mea cu politia de frontiera:

Era odata ca niciodata (prin mai anul trecut) o zi frumoasa de primavara. Nevand ceva mai bun de facut, m-am incumetat pana la Oltenita sa imi fac permis (in scopul evident de a intra si in gratiile politiei de frontiera). Drept pentru care am recuperat o poza de pe nu stiu ce docoment cu tenta oficiala gasit prin casa (ceva gen permis de biblioteca sau alte prostii inutile din astea :D ), am facut permisul AGVPS (achitand taxele aferente, in cuantum de aprox 100 RON) si l-am depus la Politia de Frontiera, unde tanarul vigilent de la poarta, care de altfel a preluat dovada apartenentei mele la sus-numita prestigioasa colectivitate, nu a putut sa imi precizeze data la care imi va returnat dimpreuna cu stampila pretioasa si dpar un nr de telefon la care, logic, nu raspundea nimeni.

Am revenit peste doua saptamani dupa respectivul permis, timp pe care il consideram suficient pentru ca sa se usuce tusul pe carnetul meu de membru AGVPS, dar se pare ca nu am nimerit orele de program. In mod ciudat, se pare ca aceste permise nu pot fi eliberate din aceeasi ghereta a nefericitului care le-a si luat.

In consecinta, de cate ori am pescuit prin zona cu pricina, in masura in care am fost intrebat de vajnicii strajeri despre docomentul cu pricina, i-am invitat politicos sa ia legatura cu baza, locul sacru in care salasluieste si permisul meu de pescuit. Pe vecie. Amin!

Si acum, dupa un an jumate, permisul tot acolo e! Ma duc prin 2009 dupa el! :D
Nu de alta, dar am permis de pescar amator (sau, mai bine zis, foarte amator) din anul de gratie 1986 si mi se descompleteaza colectia.

Iar, in ceea ce priveste utilitatea permisului de pescuit, o singura data m-am simtit dator sa il arat. Asta se intampla prin zona Topalu, la zeci de kilometri de ceea ce intelegem noi prin granita. Am bagat pneumatica +motorul electric si bateria aferenta la apa. si, pe cand ne montam lansetele, a aparut o masina a politiei de frontiera. Probabil ratacita! :D

Ne-a intrebat la ce e buna bateria si ce ganduri marsave avem cu ea. Am explicat tarasenia, ca motor electric, etc....Dupa ce mi-a fost admirat trusoul halieutic, m-am simtit dator (pt a risipi ultimele urme de indoiala)
sa arat, cu oarecare mandrie, si permisul de pescuit recreativ/sportiv.
Raspunsul lor a fost: "ia uite mah! n-am mai vazut unu' de asta de cativa ani!".

Atunci am spus, la anul, imi fac din asta de pe 3 ianuarie. :D
near the beer

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 08 Noi 2007, 11:02

costica_fishing scrie:Ne-a intrebat la ce e buna bateria si ce ganduri marsave avem cu ea. Am explicat tarasenia, ca motor electric, etc....Dupa ce mi-a fost admirat trusoul halieutic, m-am simtit dator (pt a risipi ultimele urme de indoiala)
sa arat, cu oarecare mandrie, si permisul de pescuit recreativ/sportiv.
Raspunsul lor a fost: "ia uite mah! n-am mai vazut unu' de asta de cativa ani!".
Mai, tu in loc sa te bucuri ca-i mai intrebau aia de sanatate pe oamenii prinsi cu baterii in barca :lol:, te iei de ei ca umblau pe-acolo. Esti de-a dreptul carcotas :lol:.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 08 Noi 2007, 11:36

nu domne', io m-am bucurat te prezenta lor. De aia am fost si asa prietenos, de m-am simtit dator sa le arat permisul (nota bene: fara a mi se fi solicitat!). Le-am oferit in semn de respect si o bere, pe care insa au refuzat-o, sub pretextul uniformei si a orelor de program. Ceea ce a dus respectul meu la cote fabuloase.
Ma rog, continui sa cred ca erau rataciti in timp si spatiu.

Dar au spus ca daca vedem cazuri de braconaj cu electricitate, sa sunam la 112, iar ei vor veni in 10 minute. Ceea ce a dus respectul meu la asa o cota incat a trebui sa fug repede in barca si sa ma indepartez de mal, caci altfel izbucneam in lacrimi de atata emotie! :D
near the beer

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 08 Noi 2007, 11:41

Razi degeaba, eu am sunat de 2 ori si de fiecare data au aparut jandarmii si i-au umflat pe baietii cu plase. Nu in 10 minute, dar oricum, destul de repede. Nu cred ca politia de frontiera se misca mult mai incet.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 08 Noi 2007, 11:47

ce promptitudine, as vrea sa traiesc si eu in lumea lu' nea alex asta...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Noi 2007, 11:48

alex, de curiozitate, unde se intampla treaba asta si in ce context ?

Închis