orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

Adi_ scrie:imi aduc si eu aminte de acel Gerula.
scria corect dpdv gramatical, dar nu facea altceva decat sa starneasca certuri si sa strice orice topic pe care aparea. ii placea mult sa se tavalaesca in mocirla ca un porc de clisa. cu toate acestea era un finutz in ale pescuitului iar pozele cu cleni de fix 1035 grame si avatii de fix 354.6 grame prinsi in curent, le facea in pozitia "stand pe buda". mai avea un tricou norocos cu NIKE luat de la omuletii cu ochi oblici si un rucsacel albastru de la promotia DERO. avea simptome clare de "dus cu pluta" si in fiecare mesaj radea ca apucatu', iconitza

fiind nelipsita din mesajele lui. aceasta e doar o descriere sumara, dar daca observati stilu-i caracteristic la alti useri, va sfatuiesc "feriti-va de magarush" ca-i turbat!
o chestie care am uitat sa o spun, si e importanta, jerula avea obiceiul de a evita raspunsul la intrebarile care aratau clar ca nu avea dreptate in diverse discutii

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
pikeman
- veteran

-

Gerula rulzzzz , chiar daca ma certasem cu el , macar rupea din monotonie daca Alex_ ii Gerula , atunci
welcome back .... macar ai ceva Gerula style daca nu esti

-
Tavi
- veteran

Io va propun urmatoarea propunere:
Sa dam un exemplu Europei de toleranta si political correctness in aceste vremuri tulburi si pline de ura.
Sa i se ridice banul adevaratului Gerula. Io personal il invit sa revina printre noi.
-
Alex_
- senior

Eu am facut ceva in sensul asta. Fiind luminat de vijelie cu privire la identitatea deja celebrului gerula, i-am scris un mail la adresa din ziar, rugandu-l sa lamureasca neintelegerea. Pana acum n-a raspuns.
Oricum, recunosc cinstit ca abia astept lamurirea definitiva a confuziei. Ce-o sa-i fac lui eugen pe urma...

-
Alex_
- senior

todi scrie:Alex_ scrie:Ultima oara pe Olt, ceva mai jos de barajul de la Ipotesti. Era apa foarte scazuta si venisera taranii ca la rascoala.
nu'ti renega stramosii.
Poate sunt os domnesc si n-ai aflat tu

.
todi scrie:
lacul de la draganesti n'a mai fost scazut rau de vreo 7 ani, dar asta oricum nu are nici o importanta. poate in amonte de ipotesti sa fi vazut tu fenomenul asta.
Inainte sa ma contrazici poate era mai bine sa te gandesti ca eu nu trec pe Draganesti de doua ori pe saptamana. Tu te referi la vreun all time record, eu spun ca era mult mai jos decat la celelalte iesiri pe care le-am facut acolo. Judecand dupa multimea de tarani care trebaluiau cu plasele aprecierea mea era destul de corecta.
todi scrie:
in alta ordine de idei, acum doua saptamani am plecat de la rusanesti spre frunzaru, pe dig. la cativa km in amonte de rusanesti, doua barci pe apa turnau plase la greu. unul dintre prietenii mei ia telefonul, suna la comisariatul regional al gnm valcea, de unde suntem binevoitor indrumati sa sunam la 112
odata inceputa tarasnia, sunam la 112. dupa vreo 10 minute de discutii si detalii, ni s'a comunicat ca un echipaj al politiei se indreapta spre fata locului... toata chestia se intampla la ora 13. jgodiile au terminat de insirat plasele si au iesit pe malul opus. la ora 4 dupa masa, retine, la 16, ne'am saturat si am plecat, si nici urma de jandarmi pe'acolo...
apelurile la 112 sunt inregistrate by the way
N-ai stiut sa pui problema. Eu le-am spus de fiecare data ca am facut fotografii cu braconierii, ca am notat ora apelului la 112 si ca voi face reclamatie la inspectoratul judetean daca nu se intervine in timp util. Poate de-aia Romania mea e altfel decat a voastra.
todi scrie:
alex, nu e prima oara cand vad braconieri si sun la politie. cu o singura exceptie, care daca vrei ti'o si relatez, nu am vazut picior de politist venit in urma sesizarii.
acum, sincer, exista doua posibilitati:
1. esti tembel si chiar crezi ce spui, in cazul asta esti demn de ajutor de specialitate, sau
2. ai emis o idee si o vei sustine pana in panzele albe, indiferent cate contra-argumente ti se aduc aici.
PS. obtinerea pg'ului de la calafat a durat 10 zile.
uite, eu sunt unul dintre putinii de'aici care nu te'a luat la misto.

Poti sa te intrebi cine e tembelul, dupa ce citesti explicatia de mai sus. Dupa cum vezi nici eu nu te-am luat la misto.
-
Leba
- veteran

-
sunt curios de niste mesaje private...hai, Dane, hai ca poti

-
Alex_
- senior

leba scrie:sunt curios de niste mesaje private...hai, Dane, hai ca poti

Eu am un singur mesaj privat, cel in care vijelie mi-a spus id-ul lui de messenger. Nu stiu ce sperai.
Apropo, am vazut mai sus pe cineva care facea constatari despre raspunsul pe sarite. Cred ca nu trebuie sa fii stranepotul lui Napoleon ca sa realizezi ca numai un nebun ar sta sa le raspunda la 10 insi. Ori monopolul acestei afectiuni mintale il are eugen pe-aici. (nu l-am vazut in actiune pe celebrul gerula, e adevarat

)
-
todi
- veteran

-
las'o ca macane...
te'am pierdut in lacuri, ideea era alta. avalul barajului de la ipotesti are acelasi nivel din vara anului 2005, fara absolut nici o variatie, nici macar de'un metru, de unde as putea deduce ca ori nu ti'a calcat piciorul pe'acolo ori pescuitul ala s'a pierdut in negurile vremii... cand ai fost acolo? de curiozitate...
si inca o chestie... eu nu fac pe militianul cu militia. sau asa se rezolva treburile in romania?
da'mi un mesaj privat cand mai vii pe la olt si facem o actiune de'asta impreuna. sa nu ma interpretezi gresit, am vazut ca'ti place sa inviti baieti tineri si vigurosi la suc

i'm straight...
-
Alex_
- senior

Macane eugen in capul vostru mai. Nu s-a pierdut in negurile vremii, incidentul a avut loc anul asta in iulie. Nu stiu cum naiba poti sustine ca n-a scazut cu un metru, la momentul respectiv se vedea clar ca apa era scazuta considerabil.
E foarte probabil sa merg in zona la inceputul lui decembrie, daca vremea e ca acum sau mai buna. Normal ca trebuie sa-i iei ca la militie, sau crezi ca suni cu sarumana la 112 si se rostogolesc aia pe malul garlei?
Chestia cu baietii tineri si vigurosi o iau ca pe o gluma nereusita. De vigoarea fizica a lui eugen n-am idee, dar aia mentala e clar ca-i la cote foarte joase.
-
SF
- veteran

Alex_ scrie: (nu l-am vazut in actiune pe celebrul gerula, e adevarat :lol: )
Deci nu banui de ce-ti zicem Gerula hahaha!!!
Eugen , zic sa-ti faci o reforma faciala plus o schimbare de nume , asta cred ca nu mai poate fara tine , te pomeneste in fiecare postare deja . Ia zi Alex , ai terminat de scris pe pereti cu cerneala rosie "must kill...must die.." si din astea hahaha!!!
Fir Intins!!!