Mathias from Austria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca te uiti la viteza cu care ne-am raspuns unul altuia eu si eugen o sa realizezi ce prostii vorbesti. Oricum, incep sa constat ca nu e vizionarul Eugenie singurul "glumet" de pe-aici, asta cu "esti gata sa plangi" nu cred c-o putea da un om sanatos la cap. Ma rog, fiecare judeca prin prisma experientelor personaleSF scrie:Faci tu acuma pe duru si bagi zimbareti da fac pariu ca esti gata sa plingi , ma tem sa nu ispravesti vreo neghiobie acuma ca Eugen nu te mai baga in seama hahaha!!! Si-o dat seama ca esti dependent si acuma te frige la foc lent si nu-ti raspunde hahaha!!! Ce cruzime ! Doare ?
Fir intins!!!

-
- utilizator constant
todi, n-ai inteles, Alex si-a sunat colegii de la diamantul ... nu pt plase cat pt faptul ca intepase un novac ... rapitor ce puncteaza in turneul "chipiul de aur"todi scrie: si inca o chestie... eu nu fac pe militianul cu militia. sau asa se rezolva treburile in romania?...
tara lui e perfecta pt ca asta-i ordin de serviciu, se executa nu se discuta ... numai noi astialalti suferim de un daltonism ciudat, vedem totul cacaniu ...
Carping Club
La ce-ar folosi pozele, daca m-am oferit sa ma intalnesc cu vizionarul Eugenie, iar omul a refuzat si o tine pe-a lui in continuare? O sa pun oricum, de placere, dar e clar ca-i irelevant, prorocul deja a vorbitAdelin scrie:Bai, baietzi, mai lasatzi omul in pace, cred ca e clar pt toata lumea ca Alex_ nu e Gerula.Eu nu cred!Poate are omul niste poze de pe lacul Milotina, sau de pe alte locatzii unde pescuie si face putzina lumina pe aici ca vad multa lume agitata.

Care-i lacul Milotina? Ala de langa Valea Argovei?
Cu ce viteza mai desteptovici , tu nu vezi ca desi l-ai pomenit in ultimile 7 postari , el inca nu-ti raspunde , daca si organele alea care le-ai chemat pe malu Oltului le-ai vazut tot asa de vitezomane ii clar hahaha!!! O fi viteza melculu turbat , desi mai degraba te vad pe tine turbat , ca nu-ti raspunde Eugen hahahha!! Ai cum doare haha!!!Alex_ scrie:
Daca te uiti la viteza cu care ne-am raspuns unul altuia eu si eugen o sa realizezi ce prostii vorbesti. Oricum, incep sa constat ca nu e vizionarul Eugenie singurul "glumet" de pe-aici, asta cu "esti gata sa plangi" nu cred c-o putea da un om sanatos la cap. Ma rog, fiecare judeca prin prisma experientelor personale :lol:.
Mai las-o pe aia cu intilnirile romantice seara pe mal , la o adica pot sa pun si eu vreo doua poze cu varu , sa las sa se inteleaga ca-s eu si dupa aia il trimit la intilniri in locu meu , foarte mare big deal .
Fir Intins!!!
Ce n-as da sa-i vad fata rubiconda a lui Gerulachio cu recordu de novac in brate hahaha!!! da drill-u , cit o fost drill-u hahaha!!!Tavi scrie:Io va propun urmatoarea propunere:
Sa dam un exemplu Europei de toleranta si political correctness in aceste vremuri tulburi si pline de ura.
Sa i se ridice banul adevaratului Gerula. Io personal il invit sa revina printre noi.
Fir Intins!!!
Lasa ca si-a lasat valetul SF sa presteze cat e plecat.SF scrie:
Cu ce viteza mai desteptovici , tu nu vezi ca desi l-ai pomenit in ultimile 7 postari , el inca nu-ti raspunde , daca si organele alea care le-ai chemat pe malu Oltului le-ai vazut tot asa de vitezomane ii clar hahaha!!! O fi viteza melculu turbat , desi mai degraba te vad pe tine turbat , ca nu-ti raspunde Eugen hahahha!! Ai cum doare haha!!!