Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 19:06

dane,

ridica-i frate banul lui gerula, nu vezi ca alex isi doreste cu disperare partener de pescuit.

abia astept sa-i vad cum se converseaza pe forum ei doi, tree ca o sa iasa interesant.

nu crezi?

:))

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 19:15

sile,

aia e doar coincidenta de IP_uri, desigur ca n-are cum sa fie vreo legatura intre pustiul de 18 ani din tulcea si omul matur si echilibrat din bucuresti care vrea sa fie fugarit cu drujba. :)))

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 20:06

mai vijelie nu te-ai abtinut si i-ai arat si lui gerula jmecheria cu jigul intors
sper ca nu i-ai explicat si cum ar trebui sa fie forma varfului jigului ca sa sparga solzu de crap.....[/quote]

fratioare imi vine sa imi fac harachiri ca mi-am asociat numele cu killerul asta de chinezi :lol: :twisted: :lol: .... nu prea stie el bine dar avem noroc ca uita repede :wink:

P.S. scuze ca nu am raspuns mai repede dar am fost 2 ore la peste ca aveam pofta de stiuca umpluta :twisted: :wink: :twisted: ... cred ca maine o execut la cuptor :lol: :twisted: :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 20:08

malin scrie:Il tin pe post de baiat bun la toate. E ba sofer, ba cara la retururi, ba goleste cosurile de gunoi de sub birouri si cand apar concursuri d'astea facute de militieni il baga la inaintare, ca are fatza si exprimare de karaliu. 8)

bai maline, ce te bagi si tu acum.... nu vezi ca este eugen la rand?....asteapta sa se sature asta si apoi daca esti pe lista de asteptare intri tu la atac hahahahahahhaha :twisted: :lol: :twisted: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 20:12

fetelor azi sunt bine dispus....DOZA DUBLA DE ANSILAN COMBINAT CU PLEGOMAZIN HAHAHAHAHAHAHA :shock: :roll: :shock: :? :? :?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Noi 2007, 20:14

ma copii... daca era cozonac, topicul asta crestea cat splaiul unirii...

pentru cei care nu au citi de la inceput...era vorba despre un baiat in austria...intre timp e vorba de molecula, celula...atomul, tahionul...etc...etc...

si cozonacul creste...pana se supradospeste... :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 20:26

[quote="ovidiu"]ma copii... daca era cozonac, topicul asta crestea cat splaiul unirii...

da shi ti baji bre.... cati prishina di galseava? :twisted: :lol: :twisted:

a gasit si eugen firul pierdut cu gerula si acum este pus pe fuior la depanat usor hahahahahaha :twisted: :lol: :lol: :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Noi 2007, 20:28

ovidiu scrie:...era vorba despre un baiat in austria...
nu stiu daca a prins,... cat a prins, insa daca baietu' ala de-o fost ghid, i-o luat laptopu pe balta sa-i si traduca, precis ca s-o distrat copios,... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Noi 2007, 20:30

miky scrie:
ovidiu scrie:...era vorba despre un baiat in austria...
nu stiu daca a prins,... cat a prins, insa daca baietu' ala de-o fost ghid, i-o luat laptopu pe balta sa-i si traduca, precis ca s-o distrat copios,... :lol:

hahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaha cred ca nu mai da la peste....stau in camera si lectureaza "ultimele aventuri ale celulei incoltite de tapinar" hahahhahahahaha :twisted: :lol: :twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Noi 2007, 20:48

:))

ovidiule,

tu bagi dridu sau ma insel? nu te intreb aiurea, tree musai sa ne vedem la un peste sa-ti explic niste chestii. ma omori cu zile cand apari asa nevinovat ca o floare si nu intelegi nimic. si nu e prima data, d-aia zic. :)
vezi pe privat ca-ti dau un mesaj acum.

Închis