Mathias from Austria

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Oct 2007, 12:22

auzi coane, unde am ponegrit eu tara?

nu vad de ce n-as putea face misto de sistemul privat si cel de stat care se ocupa - printre altele - de administrarea apelor si serviciile pe care ni le ofera noua contra cost. e loc berechet.

am zis niste lucruri bun simt, cred eu, cum ar fi faptul ca astia care au balti private ar fi cazul sa faca si ei curatenie pe maluri, sa mai planteze si niste copaci si oarece chestii cu rol decorativ, sau sa puna pe mal si oarece bude si facatoare de cafea, dat fiind ca totusi isi permit sa-ti ceara bani grei ca sa dai la peste la ei. ce treaba are asta cu tara noastra si ce-o fi asa de absurd numa' voi stiti.

afara nu ajunge ca-ti dau voie sa inmoi batul in balta, oamenii mai cer si alte chestii care tin de confort si civilizatie. aia inseamna normal.

duminica am vazut emisiunea lui tarus si era sa pic pe jos de ras cand se minuna ca cica "ia uite ca deja a inceput sa urce curcubeul din lac sus pe valea ialomitei prin chei!". :)

pai are dreptate fratilor sa vi-i puna din punga si sa va faca emisiuni in care pastravul in dril nu se mai zbate. voi chiar preferati sa fiti mintiti cu tupeu in fata. daca unul doar insinueaza ca ar fi loc si de mai bine ii sariti in cap ca ataca valorile nationale. mdea.

o tot lalaiti si va sensibilizati ca niste don'soare. vai doamne ce tupeu si nesimtire pe asta, ete scartz hodoronc tronc.

tavi te rog frumos nu mai sterge pentru ca nu este off topic, pe forumul asta in ultimul timp dupa ce le scrii se impune sa si desenezi un pic.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 15 Oct 2007, 14:15

SF scrie: ... nu cred eu ca o mers benevol la Romania , un fel de gulag hahaha!!! Il compatimesc , zau ...
ai sa razi dar probabil c-a trebuit sa dea serios din coate ca sa obtina un asemenea post. si de ce crezi ca intreaba de snagov?

eugen,
acu' nu ca n-as fi de acord cu ce spui tu acolo sau ca n-as aprecia umorul cu care o faci, da' bietu' om a-ntrebat si el un' sa mearga sa zvarle un bat in garla (ca de prins oricum nu prinde nimic :D ) pai tu mai ai un pic si-l trimiti in patagonia, frate :lol: ceea ce poate n-ar fi rau ca destinatie da' e mult peste suta aia de km a omului :D
Carping Club

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Oct 2007, 16:20

@eugen....frate lasa gura mik...si controleazate....nu esti singur pe ici...vezi k este un loc de dat cu capu mai injosul forumului...poate vrei sa te refulezi pe colo...si nu mai lua tu lumea la 3 pazeste...nu ai pus tu coada la pruna...mi sa sters odata postarile pt k am deschis gura....asa k te rog abtinete de la comentari si insulte ...ok.... :evil:

Sper sa ai o zi buna....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Oct 2007, 16:24

mircea,

sf-ul nu cred ca stie din vedere vilele de la snagov. l-au prins astia prin 89 cand a fugit pe vapor si de atunci il tin pe-o insula. a terminat de spalat vasele si-a curatat toti cartofii, a platit biletul, dar nu mai vrea ca a dat de pesti mari. (pe asta am sentimentu' ca o s-o platesc scump...este sf? :)))).

altfel, pe cinstite vorbind, argumentul tau chiar nu tine. ti-e clar ca toti ne dam in barci si practic vorbind ne cam doare la basca daca prinde neamtzu sau nu. daca chiar ne interesa sa-l ajutam sa prinda, cel mai scurt era sa-l luam la peste, asa cu chiu cu vai poate avea vreo sansa.

eu macar am o scuza, intr-o luna am avut timp de-o singura iesire si am prins un peste. al de sus e bun cu mine, daca tot n-am timp sa ies, macar face in asa fel sa nu manance pestele, ca sa nu-mi fac ganduri. de ce nu o faci tu, ia sa vedem? :)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 15 Oct 2007, 17:01

friend from hell, roaga-l pe prietenul nostru tavi sa-ti arate drumul spre mesajele private. am inteles, nu stii de gluma si nici insulta nu prea stii exact ce inseamna. daca mai vrei sa-mi explici si alte lucruri, te rog baga prv.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Oct 2007, 18:11

Eugen, presupun ca aici ziceai de bine despre Romania, nu?
eugen scrie:the alternative is around the corner, danube river, around 60km away, there is barbel and xxx with teeth, all species. sadly, you won't be able to xxx there either, because the system requires a special licence and suckers working in the system don't realize that fishing tourism exists and foreigners should also have the right to xxx. the duane police officer sure won't know what to do with you and is hard for them to think without rules. nevertheless, they're still pouchers who made sure there is a limited population in the area, so you don't have to worry too much about danube either. it wasn't the best year anyways.

then there are the other rivers, don't even think about them, you can only get chubs and is very, very rare a good chub or barbel. sorry for the sad news, but without a guide you stand no chance in the neighburhood of bucharest. if I were you, I'd go fishing other creatures or ask around for good restaurants, they cook good food here, far better than what I had in wien that's for sure.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Oct 2007, 18:36

Alex_ scrie:Eugen, presupun ca aici ziceai de bine despre Romania, nu?
eugen scrie:the alternative is around the corner, danube river, around 60km away, there is barbel and xxx with teeth, all species. sadly, you won't be able to xxx there either, because the system requires a special licence and suckers working in the system don't realize that fishing tourism exists and foreigners should also have the right to xxx. the duane police officer sure won't know what to do with you and is hard for them to think without rules. nevertheless, they're still pouchers who made sure there is a limited population in the area, so you don't have to worry too much about danube either. it wasn't the best year anyways.

then there are the other rivers, don't even think about them, you can only get chubs and is very, very rare a good chub or barbel. sorry for the sad news, but without a guide you stand no chance in the neighburhood of bucharest. if I were you, I'd go fishing other creatures or ask around for good restaurants, they cook good food here, far better than what I had in wien that's for sure.
Ce a scris aici nu corespunde realitatii ?

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 15 Oct 2007, 18:38

de bine, de rau, exact asa stau lucrurle :lol:

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Oct 2007, 19:31

PG-ul poate fi obtinut si de strainii rezidenti in Romania, Oltul inca mai tine salau si somn sanatos si lista poate continua.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Oct 2007, 21:33

Alex_ scrie:PG-ul poate fi obtinut si de strainii rezidenti in Romania, Oltul inca mai tine salau si somn sanatos si lista poate continua.
In cazul asta trebuiesc comunicate aceste lucruri lui Mathias. :lol:

Închis