nu vad de ce n-as putea face misto de sistemul privat si cel de stat care se ocupa - printre altele - de administrarea apelor si serviciile pe care ni le ofera noua contra cost. e loc berechet.
am zis niste lucruri bun simt, cred eu, cum ar fi faptul ca astia care au balti private ar fi cazul sa faca si ei curatenie pe maluri, sa mai planteze si niste copaci si oarece chestii cu rol decorativ, sau sa puna pe mal si oarece bude si facatoare de cafea, dat fiind ca totusi isi permit sa-ti ceara bani grei ca sa dai la peste la ei. ce treaba are asta cu tara noastra si ce-o fi asa de absurd numa' voi stiti.
afara nu ajunge ca-ti dau voie sa inmoi batul in balta, oamenii mai cer si alte chestii care tin de confort si civilizatie. aia inseamna normal.
duminica am vazut emisiunea lui tarus si era sa pic pe jos de ras cand se minuna ca cica "ia uite ca deja a inceput sa urce curcubeul din lac sus pe valea ialomitei prin chei!".

pai are dreptate fratilor sa vi-i puna din punga si sa va faca emisiuni in care pastravul in dril nu se mai zbate. voi chiar preferati sa fiti mintiti cu tupeu in fata. daca unul doar insinueaza ca ar fi loc si de mai bine ii sariti in cap ca ataca valorile nationale. mdea.
o tot lalaiti si va sensibilizati ca niste don'soare. vai doamne ce tupeu si nesimtire pe asta, ete scartz hodoronc tronc.
tavi te rog frumos nu mai sterge pentru ca nu este off topic, pe forumul asta in ultimul timp dupa ce le scrii se impune sa si desenezi un pic.