orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ovidiu
- veteran

-
[quote=" esti sigur ca asta e de unde zice?

[/quote]
ce va place.... ce incantare...
cand intra unul nou si intreaba in romaneste de un jig , un fir ceva...il ia lumea la suturi...sa-i dea drumul la citit prin analele "rapitorismului"; si acum....nu mai stim cum sa-l bagam in pat pe Mathias.... gu-gu-gu...si ga-ga-ga.
Mathias, lasa prostiile , suie-te in masina, sa ai si 1mil la tine....cateva jiguri, talent... grip manusa groasa sa nu-ti taie somnul degetele...si du-te la peste...
A! era sa uit! roaga pe cineva sa-ti traduca....

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
SF
- veteran

Asta o ispravit ceva pe la ei prin companie , o facut ceva boroboata , de aia l-o trimis in Romania sefi lui, nu cred eu ca o mers benevol la Romania , un fel de gulag hahaha!!! Il compatimesc , zau !
Eugen , bag seama tu citesti mai mult , deja incepi sa vorbesti de locuri de pescuit pe bani , ghizi , Patagonia ,etc. , banuiesc ca-ti sticlesc ochii prin multe site-uri hahaha!!!
Fir Intins!!!
-
eugen
- veteran

[quote="ovidiu"]ce va place.... ce incantare.

[/quote]
n-am inteles exact ce ne place si ce incantare? cred ca nici tu.
am inteles in schimb ca pe un forum adevarat tree sa exista doua tipuri de oameni. 1) incepatori care vor sa invete si 2) profesori care vor sa dea lectii. ei bine, aia e parerea ta.
eu stiu multi din categoria 3) care intra de plictiseala si cauta sa se distreze. da-le si astora voie sa faca parte din peisaj. asta e, nu coincide cu vederile tale da' sunt si ei oameni.
-
eugen
- veteran

sf,
m-ai ghicit. asa e, imi clatesc ochii. daca de pescuit propriu-zis nu am timp, tree sa fac si eu ceva cand stau la munca. da' e doar pt cultura generala, stai linistit. prima iesire afara direct la tine o fac, ca nu cred nici sa ma tai ca tree 6000 si ditai parii ca sa scoti baracudele alea. asta ca sa nu crezi ca am pierdut criza de alergie la panza de paianjen.

)
chiar ma pregateam sa iti mai pun o data placa aia veche cu care te exasperam demult, cu firele de 5lbs si fineturile. da' intre timp nu ma lasa baietii astia si tree sa le tin piept. sau in fine sa incerc.
te-am lasat ca e tarziu si mor de foame. fire intinse!
-
Leba
- veteran

-
eugen scrie:mathias,
leba here is from moldavia, another full day of driving from bucharest. he goes or wants to go to a competition on sarulesti lake these days. he also reads many magazines. let us all wish him good luck to the title, may all his great hopes for the title come true!
leba,
not ducks, deer!

nu ma cita daca te oftica raspunsurile la misto, aia cere un replay si mi-i greu sa ma abtin. btw, esti sigur ca asta e de unde zice?

Eugen,
you`re a bad ass m.f. as we all know you.

believe me, there`s no such a big deal with "leba here is from moldavia and ...also reads many magazines":)
trec pe romaneste ca nu gasesc corespondentul la
chitros ca sa te ard.

ca de obicei redirectionezi za straic. nu m-am ofticat inca dar trag tare daca asta te incanta.

aia cu good luck.ul mi-a placut, e mai fina ca si caltabosul lui remes.
pana la coada, la asta nu m-am gandit: daca asta e unu care se plictiseste mai tare ca noi?

-
SF
- veteran

Eugen , 4000 si 5000 Shimano, si 15-40 gr , la bara , o sa rezulte ca pescuiesc chiar fin hahaha!!! 6000 , parii si popperele mari is pentru altceva!
Fir Intins!!!
-
Tavi
- veteran

I'm quite sure that Mathias will appreciate if your wonderful off-topic posts would be (at least) in english.
-
Hell
- veteran

-
@ sf...tineo tot asa....
@leba....bad ass mother .....uker
@tavi....esti beton ma jur...poate te fac un clean pe la turnu

oricum nu te tine
-
eugen
- veteran

leba,
daca lasi chitross pe englezeste, sunt totusi sanse mari sa inteleaga si mathias
mi-au placut caltabosii, good!

zi-mi si mie te rog ce inseamna za straic, sper sa fie ceva faza de gol. pana una alta, mi se pare ca hellboy aplauda ca un isteric la faze de la jumatea terenului.
aia cu "no ducks, deer" nu ai vazut-o sau ai preferat sa bagi no comment?

)))
-
Alex_
- senior

De ce sa nu ne facem noi tara de kkt daca putem.
Cu siguranta peste raspunsurile astea in engleza mai pot da si altii, chiar daca asta nu era austriac.