loc de misto
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Alex_, oricum esti in kkt pana la gat si continui sa te scufunzi usor. nu am facut decat sa-ti ofer sansa de a lamuri problema, poate mai iesi cumva la suprafata. daca refuzi, ramai acolo! oricum, toata lumea si-a facut deja o idee despre comedia asta...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Degeaba incerci sa-l scoti din rahat pe parintele tau spiritual
. Am zis clar, ai rabdare sa raspunda (chiar sunt curios ce poate zice, probabil vom asista la o noua revelatie din Logica Psihopata
) si pe urma iti raspund la toate intrebarile legate de poza asta. Cred ca toata lumea s-a lamurit ca nu dau bir cu fugitii
. Dar guvidele majoritar tocmai s-a incurcat in plasa propriilor absurditati, si vreau sa-l vad cum se zbate sa iasa
.
Oricum, felicitari, ti-ai batut recordul, acum mi-ai raspuns in doua minute
.

Oricum, felicitari, ti-ai batut recordul, acum mi-ai raspuns in doua minute

Ma baieti, hai sa sistematizam o tzara.
Putem cadea de acord ca Alex_ nu e Olaf? S-a confundat Alex_ cu Olaf. Din ce imi aduc aminte, pe raposatul topic trecut in nefiinta de Dan, Alex_ insusi zicea ceva in sensu asta. Corect? Da.
Sa trecem mai departe.
Acum, daca tot am cazut de acord (sper) asupra acestui aspect, ar mai fi de demonstrat ca Alex_ e sau nu intruchiparea pamanteasca a marelui si inegalabilului Gerula.
Asteptam din partea combatantilor dar, in egala masura, si din partea publicului spectator, metode pragmatice si stiintifice pentru a putea elucida acest veritabil mister ce ne tine cu ochii holbatii in monitor si cu degetele tremurande pe "refresh".
Let's rock
Putem cadea de acord ca Alex_ nu e Olaf? S-a confundat Alex_ cu Olaf. Din ce imi aduc aminte, pe raposatul topic trecut in nefiinta de Dan, Alex_ insusi zicea ceva in sensu asta. Corect? Da.
Sa trecem mai departe.
Acum, daca tot am cazut de acord (sper) asupra acestui aspect, ar mai fi de demonstrat ca Alex_ e sau nu intruchiparea pamanteasca a marelui si inegalabilului Gerula.
Asteptam din partea combatantilor dar, in egala masura, si din partea publicului spectator, metode pragmatice si stiintifice pentru a putea elucida acest veritabil mister ce ne tine cu ochii holbatii in monitor si cu degetele tremurande pe "refresh".
Let's rock

te agati de ramurele. patetic!
vrei intalniri ca sa demonstrezi ca nu esti gerula, du-te la intalnirea lui malin. tu zici ca ai baga personal, eu sunt sigur ca n-ai indrazni ca te-ar face aia bucati.
am afirmat ca la orice asemenea demonstratie ai trimite iepuras cu tricou electoral si ca banui si pe cine. tu insisti sa afli pe cine-l banui. ce relevanta are, daca tu te duci personal, nu inteleg?
ti-am raspuns totusi si pe partea aia, vei vedea o poza trimisa in prealabil unor terti, ca sa putem compara cu poza celui care zici tu c-ai fi tu, facuta la intalnirea minune. ai si agreat metoda.
ce mai vrei?
pana una alta, tu esti gerula, cel care se da rotund cu pestii unui tip din germa pretinzand ca-i seamana. deci, un penibil.
pa gerula!
vrei intalniri ca sa demonstrezi ca nu esti gerula, du-te la intalnirea lui malin. tu zici ca ai baga personal, eu sunt sigur ca n-ai indrazni ca te-ar face aia bucati.

am afirmat ca la orice asemenea demonstratie ai trimite iepuras cu tricou electoral si ca banui si pe cine. tu insisti sa afli pe cine-l banui. ce relevanta are, daca tu te duci personal, nu inteleg?
ti-am raspuns totusi si pe partea aia, vei vedea o poza trimisa in prealabil unor terti, ca sa putem compara cu poza celui care zici tu c-ai fi tu, facuta la intalnirea minune. ai si agreat metoda.
ce mai vrei?
pana una alta, tu esti gerula, cel care se da rotund cu pestii unui tip din germa pretinzand ca-i seamana. deci, un penibil.
pa gerula!
Sa incercam mai simplu, pe intelesul vizionarului psihopat.
Ai afirmat mai intai ca e imposibil ca un pescar bucurestean cu PG sa nu se cunoasca cu cineva de pe acest forum, si pe aceasta baza ai sustinut ca sunt Gerula . Buun, o afirmatie ca oricare alta, e dreptul tau sa crezi ce vrei.
Prost e ca dupa o saptamana ai sucit-o cu 180 de grade si ai spus ca e clar c-o sa trimit la inaintare un neica nimeni, un iepuras. Asta desi eu il chemasem pe Ionut la o partida la Dunare, adica iepurasul meu avea si PG, era si pescar, era si dispus sa minta pentru mine
. Mai mult, ai zis ca deja ai identificat iepurasul, si ne-ai mai impartasit si alte asemenea viziuni psihopate.
Intrebarea mea a fost foarte simpla: cand ai mancat rahat, acum o saptamana, cand spuneai ca nu exista pescar bucurestean cu PG si necunascut pe forum, sau azi, cand afirmai ca stii deja cine-i iepurasul meu?
Deci nu ma intereseaza sa spui pe cine banuiesti
, doar sa spui cand ai mancat rahat. Poftim, daca te deranjaza formularea, si nu poti recunoaste ca ai consumat cu pofta, spune cand ai gresit, cand te-ai inselat, cand ai dat-o in bara
. Pe urma iti raspund la toate intrebarile.
Ai afirmat mai intai ca e imposibil ca un pescar bucurestean cu PG sa nu se cunoasca cu cineva de pe acest forum, si pe aceasta baza ai sustinut ca sunt Gerula . Buun, o afirmatie ca oricare alta, e dreptul tau sa crezi ce vrei.
Prost e ca dupa o saptamana ai sucit-o cu 180 de grade si ai spus ca e clar c-o sa trimit la inaintare un neica nimeni, un iepuras. Asta desi eu il chemasem pe Ionut la o partida la Dunare, adica iepurasul meu avea si PG, era si pescar, era si dispus sa minta pentru mine

Intrebarea mea a fost foarte simpla: cand ai mancat rahat, acum o saptamana, cand spuneai ca nu exista pescar bucurestean cu PG si necunascut pe forum, sau azi, cand afirmai ca stii deja cine-i iepurasul meu?
Deci nu ma intereseaza sa spui pe cine banuiesti

Cred ca malin ar fi onorat cu prezentza domnului Alex_....mai ales ca eu banuiesc ca se si cunosc...ba mai mult cred ca se si plac!
Sunt convins ca Alex_ nu e Gerula si ca voi batetzi campii!
....si daca ar fi, credetzi ca ar putea recunoaste el asta?! Nu vad de ce ar mai avea rost sa continuatzi discutzia? Q.E.D-ul a fost clar pt totzi, deci daca e el, nu facetzi altceva decat sa ii datzi satisfactzie.Eu va sfatuiesc sa nu va mai risipitzi energia, de recunoscut NU o sa recunoasca.... si sunt atatzia pesti care asteapta sa fie prinsi. 

Sunt convins ca Alex_ nu e Gerula si ca voi batetzi campii!

vezi ca ti-e gura prea plina. am inteles ca esti obisnuit cu gustul, dar iti atrag atentia nu e cazul tuturor psihopatilor de pe forum care-ti zic gerula si-ti vorbesc civilizat.
ionut nu are pg si locurile lui de dunare sunt la vreo 300km de aici unde nici nu trebuie. a mai zis, neatenta mica.
altceva, te mai tii mult de ramurica aia?
ionut nu are pg si locurile lui de dunare sunt la vreo 300km de aici unde nici nu trebuie. a mai zis, neatenta mica.

E clar, v-am zis, el NU GRESESTE NICIODATAeugen scrie:vezi ca ti-e gura prea plina. am inteles ca esti obisnuit cu gustul, dar iti atrag atentia nu e cazul tuturor psihopatilor de pe forum care-ti zic gerula si-ti vorbesc civilizat.

Totusi, esti in stare sa raspunzi la intrebare? Oricat de psihopat ai fi, cred ca ti-e evident ca alea doua afirmatii pe care le-ai facut se contrazic flagrant